Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Resa tillsammans med andra unga: Sydafrika


Upplev Sydafrika på vår gruppresa
Scandi South Africa V2

Resa tillsammans med andra unga: Sydafrika

Resrutt: Stockholm - Sydafrika - Stockholm

Resan har en åldersgräns på 18 - 26 år och du reser med andra unga från Sverige, Norge och Danmark och blir du sugen på att fortsätta resan på egen hand efter gruppresans slut så är det också möjligt. Prata med oss om det är något särskilt som du skulle vilja göra! Klicka dig vidare i galleriet för att läsa mer om denna gruppresa. Vill du se vad som händer dag för dag? Hör av dig till oss för en mer detaljerad resplan!

johannesburg-city-view-cover

Johannesburg Dag 1-3

Resan börjar i Johannesburg där du möter upp dina reskompisar för att checka in på vandrarhemmet. Äventyret börjar med en heldagstur till Soweto som varit hem åt flera framstående personer inklusive Nelson Mandela och Mahatma Gandhi. Här kommer du bland annat att få besöka Apartheid Museum och lära dig mer om landets historia. Du kan också ser fram emot en guidad tur i distriktet Maboneng, som betyder "ljusets plats" och har blivit ett centrum för Johannesburgs urbana konstnärer.

south-africa-elephant-running-dust-cover

Addo Elephant National Park Dag 4-5

Hoppa på flyget till Port Elizabeth för att påbörja nästa del av äventyret i Addo Elephant National Park. Lämna av packingen i campet och gör dig redo för safari vid solnedgången. Parken är hem åt över 600 elefanter, såväl som buffel, lejon, svart noshörning, vårtsvin, zebra och många fler djur. Med andra ord är chansen STOR att få se alla dessa djurater ute i det vilda! Nästa morgon kan du välja att åka på morgonsafari i parken eller koppla av på boendet där du har tillgång till både pool och kanoter. Väljer du det andra alternativet väntar trots allt mer safari samma eftermiddag där du återigen får chansen att se en stor variation av arter, inklusive lejon, noshörning, flodhäst och krokodil. När kvällen närmar sig kan du även få syn på ...

Tsitsikamma National Park

Tsitsikamma National Park Dag 6-7

Idag börjar resan längs Garden Route med start i Tsitsikamma National Park. Här finns ett stort utbud av äventyrsaktiviteter att välja mellan. Har du alltid velat prova på bungyjump, ziplining eller snorkling? Här har du chansen! Nästa dag kan du välja mellan att följa med på ett riktigt häftigt i kajakäventyr i Storms River eller spendera dagen på egen hand med att vandra längs de natursköna stigarna i parken.

Innehåller valbara aktiviteter som inte ingår i priset.

Plettenberg Bay

Sedgefield Dag 8-9

Du är nu i hjärtat av Garden Route, vid Knysna och Plettenberg Bay. Här kan du återigen välja att hoppa bungyjump, eller besöka Birds of Eden eller Monkeyland innan ni i samlad trupp beger er till Knysna på eftermiddagen. Nästa dag finns möjligheten (valfritt) att utforska Wilderness National Park i en kanot. Paddla längs Touwfloden omgiven av skog och djurliv. Fortsätt sedan äventyret längs strandpromenaden som tar dig till ett härligt vattenfall och naturliga klippbassänger.

Innehåller valbara aktiviteter som inte ingår i priset.

skydiving-out-of-airplane-cover

Mossel Bay Dag 10

Idag går resan vidare till Mossel Bay, där du som är äventylig får möjligheten att prova på fallskärmshoppning eller sandboarding nedför de längsta sanddynerna i hela Sydafrika. Detta är valbara aktivitet, men vi lovar att det kommer vara värt det och att du kommer ha riktigt roligt!

Innehåller valbara aktiviteter som inte ingår i priset.

cape-town-pinguins-beach-cover

Cape Agulhas till Hermanus Dag 11-12

Kan man få för mycket av djur? Vi tror inte det! Denna morgon väntar nämligen ännu mer safari vid Botlierskop Private Game Reserve där du kan se fram emot att se noshörning, lejon, buffel, gepard, giraff och andra djur på nära håll! På eftermiddagen åker ni vidare till Cape Agulhas, Afrikas sydligaste spets, för att besöka utsiktsplatsen där Indiska oceanen och Atlanten möts! Här finns även möjlighet att följa med på riddtur eller en «bush walk». Nästa dag fortsätter resa till Hermanus som med sina naturliga underverk är den ultimata platsen för oförglömliga äventyr. Hälsa på pingvinerna vid Betty's Bay och om du är riktigt modig, följ med på Shark Cage Diving för att se vithajar på nära håll i sin naturliga miljö. Innehåller valbara akt...

cape-town-south-africa-lions-head-mountain-look-ocean-sidebar

Kapstaden Dag 13-18

Resan börjar närma sig sitt slut, men innan du hoppar på planet tillbaka till Sverige väntar ett par härliga dagar i Kapstaden som du får spendera precis som du vill. Men om vi får komma med några tips är linbanan upp till Taffelberget, en motorcykeltur längs med kusten, snorkling med sälar, en 14-rätters traditionell middag och alla otaliga vandringsleder aktiviteter som kommer göra din dagar i Kapstaden till en oförglömglig upplevelse. Fråga oss så berättar vi gärna mer!

Innehåller valbara aktiviteter som inte ingår i priset.

Traveling Alone Girl Looking Out Of A Plane

Hemresa Dag 19

Gruppresan är över för denna gången och det är dags att säga hejdå till dina nya vänner. Men vem säger att ni inte kan planera en ny resa tillsammans? Det är bara att höra av dig till oss om du vill planera nya äventyr så hjälper vi dig!

Se reseförslaget som lista

Datum

3 avgångar

Typ av resa

Backpacking med andra unga

Åldersgräns

18-26

Fickpengar

8.000 SEK

Pris från*

38 545 SEK

Se tillgänglighet
Står Sydafrika på din bucketlist men saknar någon att resa med? Då är denna gruppresa till Sydafrika något för dig! Starta i Johannesburg och ge dig sedan ut på spännande äventyr längs berömda "The Garden Route". Safari står på schemat och chansen är stor att du kommer att få se vilda djur som noshörning, giraffer, zebror och elefanter i sin naturliga livsmiljö. Följ med, det blir kul!

Våra gruppresor för unga är för dig mellan 18-26 år och som vill ha friheten med backpackerlivet, men samtidigt önskar att ha någon att dela alla upplevelser med. Du reser tillsammans med andra unga från Sverige, Norge och Danmark och majoriteten av våra resenärer reser utan att känna någon innan! 

Vi kommer att skapa en privat Facebook-grupp för alla dina nya resevänner så att ni får möjligheten att lära känna varandra innan avresa. Här kan du också ställa frågor om resan till er alldeles egna Community Manager.

* På grund av flyg- och valutaförändringar kan priset stiga. För att säkerställa bästa pris rekommenderar vi att du bokar så tidigt som möjligt.

Vad är inkluderat?
 • Alla flygbiljetter (ej ändringsbara)
 • 12 dagars upplevelseresa i Sydafrika
 • 7 dagar i Kapstaden inklusive boende
 • 14 frukost & 2 middag
 • Lokal transport
 • KILROY goodiebag
 • Klimatkompensation (MyClimate)
 • Serviceavgift
 • ISIC eller IYTC kort
 • Egen reseexpert/kontaktperson
Vad är inte inkluderat?
 • Anslutningsbiljetter i Sverige till Arlanda, Stockholm
 • Måltider som inte är inkluderade på resan är inräknat i fickpengar
 • Valbara aktiviteter 
 • Utrustning för resan
 • Vaccinationer
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med)

Vad säger våra resenärer?

Gruppresor är verkligen toppen! Jag har fått vänner för livet och jag kommer aldrig att glömma allt jag har fått uppleva på den här resan. Detta är ett ultimat alternativ för backpackers som inte vill resa ensam på första resan!

Anna,

Sweden

Det har nu gått en vecka sedan jag kom hem från mitt livs äventyr! Jag måste bara tacka för den unika möjligheten och den underbara resan jag har fått vara med om! Det är utan tvekan en av de bästa upplevelserna i mitt liv. 3 månader runt om i världen fulla med äventyr! Jag saknar ord för att beskriva alla upplevelser, platser och människor jag träffat!

Camilla,

Sweden

Kommande events

Ofta ställda frågor


Bokning
Hör av dig till oss om du har frågor eller vill säkra din plats på resan. Vi rekommenderar att du bokar så tidigt som möjligt för bästa möjliga pris. Bor du i andra delar av landet än Stockholm kan vi såklart hjälpa dig med flyg till och från Stockholm. Säg bara till när du bokar så hjälper vi dig att ordna det! 


Prata med våra reseexperter


Hur mycket fickpengar behöver jag räkna med?
Hur mycket fickpengar du behöver på resan är väldigt individuellt. I priset som anges är upplevelser, aktiviteter och övernattningar inkluderade. Utöver detta borde du klara dig med ca. 8000 SEK i fickpengar. Under resan har du möjlighet att lägga till valbara aktiviteter (utöver de som redan är inkluderade). Fråga gärna oss om du är osäker på ungefär hur mycket pengar du behöver ha med dig för övriga aktiviteter. 


När ska resan betalas?
När du bokar betalar du en deposition på 1500 SEK. Resterande belopp betalas senast 60 dagar före avresa. Om det fortfarande finns lediga platser kvar på resan när det är mindre än 60 dagar kvar till avresa kan du sjävklart fortfarande boka en plats om du betalar hela beloppet direkt vid bokningstillfället. 

Tillbaka till toppen

Resa tillsammans med andra unga: Sydafrika

Resrutt: Stockholm - Sydafrika - Stockholm

Resan har en åldersgräns på 18 - 26 år och du reser med andra unga från Sverige, Norge och Danmark och blir du sugen på att fortsätta resan på egen hand efter gruppresans slut så är det också möjligt. Prata med oss om det är något särskilt som du skulle vilja göra! Klicka dig vidare i galleriet för att läsa mer om denna gruppresa. Vill du se vad som händer dag för dag? Hör av dig till oss för en mer detaljerad resplan!

Johannesburg Dag 1-3

Resan börjar i Johannesburg där du möter upp dina reskompisar för att checka in på vandrarhemmet. Äventyret börjar med en heldagstur till Soweto som varit hem åt flera framstående personer inklusive Nelson Mandela och Mahatma Gandhi. Här kommer du bland annat att få besöka Apartheid Museum och lära dig mer om landets historia. Du kan också ser fram emot en guidad tur i distriktet Maboneng, som betyder "ljusets plats" och har blivit ett centrum för Johannesburgs urbana konstnärer.

Addo Elephant National Park Dag 4-5

Hoppa på flyget till Port Elizabeth för att påbörja nästa del av äventyret i Addo Elephant National Park. Lämna av packingen i campet och gör dig redo för safari vid solnedgången. Parken är hem åt över 600 elefanter, såväl som buffel, lejon, svart noshörning, vårtsvin, zebra och många fler djur. Med andra ord är chansen STOR att få se alla dessa djurater ute i det vilda!

Nästa morgon kan du välja att åka på morgonsafari i parken eller koppla av på boendet där du har tillgång till både pool och kanoter. Väljer du det andra alternativet väntar trots allt mer safari samma eftermiddag där du återigen får chansen att se en stor variation av arter, inklusive lejon, noshörning, flodhäst och krokodil. När kvällen närmar sig kan du även få syn på en del nattaktiva djur innan det är dags för middag över öppen eld tillbaka i campet.

Tsitsikamma National Park Dag 6-7

Idag börjar resan längs Garden Route med start i Tsitsikamma National Park. Här finns ett stort utbud av äventyrsaktiviteter att välja mellan. Har du alltid velat prova på bungyjump, ziplining eller snorkling? Här har du chansen! Nästa dag kan du välja mellan att följa med på ett riktigt häftigt i kajakäventyr i Storms River eller spendera dagen på egen hand med att vandra längs de natursköna stigarna i parken.

Innehåller valbara aktiviteter som inte ingår i priset.

Sedgefield Dag 8-9

Du är nu i hjärtat av Garden Route, vid Knysna och Plettenberg Bay. Här kan du återigen välja att hoppa bungyjump, eller besöka Birds of Eden eller Monkeyland innan ni i samlad trupp beger er till Knysna på eftermiddagen. Nästa dag finns möjligheten (valfritt) att utforska Wilderness National Park i en kanot. Paddla längs Touwfloden omgiven av skog och djurliv. Fortsätt sedan äventyret längs strandpromenaden som tar dig till ett härligt vattenfall och naturliga klippbassänger.

Innehåller valbara aktiviteter som inte ingår i priset.

Mossel Bay Dag 10

Idag går resan vidare till Mossel Bay, där du som är äventylig får möjligheten att prova på fallskärmshoppning eller sandboarding nedför de längsta sanddynerna i hela Sydafrika. Detta är valbara aktivitet, men vi lovar att det kommer vara värt det och att du kommer ha riktigt roligt!

Innehåller valbara aktiviteter som inte ingår i priset.

Cape Agulhas till Hermanus Dag 11-12

Kan man få för mycket av djur? Vi tror inte det! Denna morgon väntar nämligen ännu mer safari vid Botlierskop Private Game Reserve där du kan se fram emot att se noshörning, lejon, buffel, gepard, giraff och andra djur på nära håll! På eftermiddagen åker ni vidare till Cape Agulhas, Afrikas sydligaste spets, för att besöka utsiktsplatsen där Indiska oceanen och Atlanten möts! Här finns även möjlighet att följa med på riddtur eller en «bush walk».

Nästa dag fortsätter resa till Hermanus som med sina naturliga underverk är den ultimata platsen för oförglömliga äventyr. Hälsa på pingvinerna vid Betty's Bay och om du är riktigt modig, följ med på Shark Cage Diving för att se vithajar på nära håll i sin naturliga miljö.

Innehåller valbara aktiviteter som inte ingår i priset.

Kapstaden Dag 13-18

Resan börjar närma sig sitt slut, men innan du hoppar på planet tillbaka till Sverige väntar ett par härliga dagar i Kapstaden som du får spendera precis som du vill. Men om vi får komma med några tips är linbanan upp till Taffelberget, en motorcykeltur längs med kusten, snorkling med sälar, en 14-rätters traditionell middag och alla otaliga vandringsleder aktiviteter som kommer göra din dagar i Kapstaden till en oförglömglig upplevelse. Fråga oss så berättar vi gärna mer!

Innehåller valbara aktiviteter som inte ingår i priset.

Hemresa Dag 19

Gruppresan är över för denna gången och det är dags att säga hejdå till dina nya vänner. Men vem säger att ni inte kan planera en ny resa tillsammans? Det är bara att höra av dig till oss om du vill planera nya äventyr så hjälper vi dig!

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...