{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Tripmates: Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili


Tripmates: Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY
Kart over reiseruten til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili

Tripmates: Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili

Resrutt: Stockholm - Thailand - Malaysia - Sumatra - Bali - Gili Trawangan - Stockholm

Tripmates är för dig som är mellan 18 - 26 år och du reser med andra unga från Sverige, Norge, Danmark och Island. Klicka dig vidare i galleriet för att läsa mer om allt spännande som du kommer att få vara med om på resan. Vill du ha en mer detaljerad beskrivning vad som händer dag för dag? Hör av dig till oss!

Upplev Bangkok på denna gruppresa till Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Bangkok, Thailand Dag 1-4

Äventyret börjar i pulserande Bangkok där du möter upp resten av gänget! Lär känna dina nya reskompisar och kickstarta resan tillsammans med att utforska de neonupplysta gatorna, åka longtailbåt nerför kanalerna till de flytande marknaderna. Du kommer också att få se några av Bangkoks mest kända tempel, resa med tuk-tuk och uppleva det vilda nattlivet om du känner för det! Det låter väl som en ganska bra start på resan?

Härifrån fortsätter sedan resan med nattåg söderut till Surat Thani och Khao Sok!

Upplev Surat Thani och Khao Sok på denna gruppresa till Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Khao Sok, Thailand Dag 5-7

I Surat Thani väntar en en van som tar dig vidare till lummiga Khao Sok National Park där du kommer att spendera de närmaste dagarna med att bland annat uppleva en nattvandring i djungeln och en guidad tur i traditionella longtailbåtar på Cheow Lake. En naturupplevelse du sent ska glömma!

Upplev Krabi på denna gruppresa till Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Krabi, Thailand Dag 8-9

Välkommen till alla backpackers favorit: Krabi! Denna stad är en grym kombo av vacker natur och upplevelser med nattliv och äventyr. Här får du tid att utforska på egen hand och är det något du MÅSTE se är det Chicken Island (Ko Kai) och Railay Beach!

Upplev Koh Lipe på denna gruppresa til Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Koh Lipe, Thailand Dag 10-13

Vi reser vidare från Krabi till ännu ett strandparadis! Njut av lata dagar på stranden och ladda batterierna på Koh Lipe, innan resan fortsätter från Thailand till Langkawi i Malaysia.

Upplev Langkawi på denna gruppresa till Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Langkawi, Malaysia Dag 14-17

Välkommen till Malaysia! Langkawi består av 99 öar och har många häftiga upplevelser att erbjuda. Du får spendera dina dagar här precis hur du vill, men vi rekommenderar starkt att du utforskar åtminstone ett av de många vattenfallen på ön. Har du tur får du syn på vilda apor eller kanske en orm...

Upplev Cameron Highlands på denna gruppresa till Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Cameron Highlands, Malaysia Dag 18-19

Från sol och hav, till höga berg! Cameron Highlands ligger gömt i de malaysiska bergen, 1500 m över havet. Här kan du följa med på en guidad tur till ett teplantage och du kommer att bli förvånad över hur otroligt vacker naturen är omkring dig!

Upplev Taman Negara på denna gruppresa Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Taman Negara, Malaysia Dag 20-21

Resan går vidare till Taman Negara National Park. Följ med ​​på en nattvandring i djungeln för att leta efter spännande djur, följt av en promenad högt uppe i trädtopparna dagen därpå! Vi snackar 40 meter över marken, så det är ett utmärkt tillfälle att upptäcka coola fåglar och njuta av den fantastiska utsikten från trädtopparna!

Upplev Kuala Lumpur på denna gruppresa till Bali med KILROY

Kuala Lumpur, Malaysia Dag 22-24

Efter några veckor ute i naturen är det dags för ett stopp tillbaka i civilisationen! Kuala Lumpur är en otroligt spännande stad med sanslöst god street food och ett myllrande nattliv. Följ med på en guidad tur runt staden och lär känna Kuala Lumpurs rika historia. Du kommer också att ha tid för att utforska staden på egen hand!

Upplev Melaka på vår gruppresa till Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Melaka, Malaysia Dag 25-26

Vi har kommit fram till vårt sista stopp i Malaysia, Melaka. Något lugnare än Kuala Lumpur, är denna stad är rik på historia och kultur. Passa på att utforska de gamla koloniala byggnaderna, vandra genom historiska stadsdelar och besök vackra tempel!

Upplev Medan på denna gruppresa Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Medan, Sumatra Dag 27-28

Du har nu anlänt till Sumatra och till tredje landet på denna resa, Indonesien! Första dagen i Medan kommer du att få följa med på en guidad tur i lokala "pedicabs" för att se mer av staden och närliggande områden. Du får bland annat besöka risfält och en lokal marknad där du får strosa runt bäst du vill!

Upplev Bukit Lawang på vår gruppresa till Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Bukit Lawang, Sumatra Dag 29

Den guidade turen i Medan avslutas i Bukit Lawang, en lugn by på Sumatra och porten till orangutangens hemland! Din första dag här kommer du att ge dig ut på en 3-timmars djungelvandring på jakt efter vilda orangutanger. Chansen är också stor att du får syn på en mängd andra apor, påfåglar, flygekorrar, etc. Dagen avslutas med tubing!

Upplev Berastagi, Samosir Island og Lake Toba på denna gruppresa med KILROY

Berastagi, Samosir Island og Lake Toba, Sumatra Dag 30-32

Berg, vulkaner, sjöar och cykelturer: tre dagar fulla av äventyr väntar! Berastagi är en charmig bergsby som har en spännande historia och utsökt, färsk frukt. Staden är också utgångspunkten för bergsvandringen uppför Mt. Sibayak. En otrolig upplevelse där du vandrar från djungel till berg samtidigt som du hör gibbonapor ropa högt uppe i trädtopparna! Du kan också välja att avsluta turen med ett besök i de varma källorna, det är rätt så nice efter vandringen!

Härifrån går resan till Samosir Island och Lake Toba och här kan du hyra cyklar för att utforska ön!

Upplev Ubud på denna gruppresa till Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Ubud, Bali Dag 33-36

Underbara Ubud! Här har vi bland annat inkluderat ett besök i den berömda Monkey Forest, vandring bland risfält, vackra vattenfall och tempel. Resten av tiden är du fri att spendera på egen hand och vi rekommenderar bland annat att du provar forsränning eller unnar dig en traditionell balinesisk massage!

Upplev Sibetan og Amed på denna gruppresa till Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Sibetan & Amed, Bali Dag 37-39

I Sibetan får du ett gyllene tillfälle att verkligen lära känna lokalbefolkningen. Detta är en traditionell balinesisk by, så här har vi inkluderat en guidad tur som avslutas med en gemensam middag med lokalbefolkningen.

Från Sibetan går resan vidare till strandparadiset Amed! Hugg tag i närmsta snorkel och upplev livet under ytan!

Upplev Gili T på denna gruppresa till Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Gili Trawangan, Bali Dag 40-42

Från ett strandparadis till ett annat: välkommen till Gili T! Här finns inga bilar eller motorcyklar, så detta är den ultimata platsen att koppla av. Utforska ön på cykel och du kommer snabbt upptäck varför dessa öar är så populära. Hit kan man förstås inte åka utan att säga hej till en sköldpadda eller två, så självklart ingår en snorklingstur!

Upplev Canggu på denna gruppresa till Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili med KILROY

Canggu Dag 43-47

Välkommen till sista stoppet på denna episka resa! Här i Canggu får du spendera de sista dagarna hur du vill, men detta är en riktigt populär surfdestination, så vi rekommenderar såklart att detta är något du drar nytta av! Det finns gott om surfskolor runt om i staden och om du redan har lite erfarenhet behöver du bara hyra en bräda. Surf's up!

Flyg hem från Canggu i Bali

Hemresa Dag 48

Gruppresan är över för denna gången och det är dags att säga hejdå till dina nya vänner. Men vem säger att ni inte kan planera en ny resa tillsammans? Det är bara att höra av dig till oss om du vill planera nya äventyr så hjälper vi dig!

Se reseförslaget som lista

Datum

50 dagar

Restyp

Backpacking

Åldersgräns

18 - 26 år

Fickpengar

18 000-20 000 SEK

Pris från*

68 136 SEK

Se tillgänglighet
Är du redo för 7 veckor av vilda äventyr och upplevelser för livet? Denna gruppresa tar dig genom Thailands livliga gator och vackra stränder, storstäder och natur i Malaysia. Längs vägen kommer du att få uppleva djungeln på Sumatra, öliv och risfält på Bali & fantastisk snorkling på Gili! Gör dig redo för ditt livs äventyr tillsammans med andra unga backpackers från Norge, Sverige, Danmark och Island!

När du bokar betalar du en deposition på 1.500 SEK. Resterande belopp betalas senast 60 dagar före avresa. 

Våra gruppresor för unga är för dig mellan 18-26 år och som vill ha friheten med backpackerlivet, men samtidigt önskar att ha någon att dela alla upplevelser med. Du reser tillsammans med andra unga från Sverige, Norge, Danmark och Island och majoriteten av våra resenärer reser utan att känna någon innan! 

Vi kommer att skapa en privat Facebook-grupp för alla dina nya resevänner så att ni får möjligheten att lära känna varandra innan avresa. Här kan du också ställa frågor om resan till er alldeles egna Community Manager.

* På grund av flyg- och valutaförändringar kan priset stiga. För att säkerställa bästa pris rekommenderar vi att du bokar så tidigt som möjligt.

______________________________________________________________________________________

Skräddarsy din resa

Många av våra resenärer tar en Tripmates-resa som en del av en längre resa.

Ett exempel på detta kan vara att du vill förlänga resan efteråt och/eller lägga till fler resmål, samt fylla den med spännande upplevelser som volontärarbete, en roadtrip med husbil, lära dig surfa, lära dig dyka eller delta i en språkkurs. Det mesta är möjligt! Våra duktiga reseexperter står redo att hjälpa dig att skräddarsy precis den resa du vill ha, och kan sätta ihop ett paket med både en Tripmates-resa och andra upplevelser, aktiviteter och resmål som du önskar. Kort sagt, du får DIN drömresa hos oss!

SKRIV TILL OSS

______________________________________________________________________________________

Vad är inkluderat?
 • Alla flygbiljetter
 • 13 nätter i Thailand, 13 nätter i Malaysia coh 21 nätter i Indonesien
 • Hostel (17 nätter, delat rum 4-12 pers), enklare hotell (24 nätter, twin/trippelrum), enklare bungalow (4 nätter, twinrum), homestay (1 natt, twinrum), tåg (1 natt)
 • 46x frukost, 4x lunch, 6x middag
 • Lokal transport: privat minibuss, Land Rover, färja, buss, tåg och speedbåt
 • Transport från/till flygplats
 • Guide på inkluderade turer
 • Tid till att utforska på egen hand
 • Många spännande aktiviteter 
 • Klimatkompensation på alla flygbiljetter (MyClimate)
 • Facebook-grupp
 • Avresemöte online
 • ISIC-kort

 

Thailand: 

 • Båttur längs Chao Praya Khlong
 • Safari i Khao Sok Nationalpark
 • 2-dagars guidad tur på Cheow Lake
 • Övernattning i trähydda
 • Strandhäng på Krabi och Koh Lipe

 

Malaysia: 

 • Mangrove kajaktur på Langkawi
 • Upptäcktsfärd i Mossey Forest
 • Kvällspromenad i djungeln
 • Teresek Hill djungelvandring
 • Guidad rundtur i Kuala Lumpur
 • Guidad rundtur i Medan

 

Indonesien:

 • Orangutangvandring i Bukit Lawang
 • Tubing 
 • Bergsvandring till Mt. Sibayak
 • Cykeltur i Samosir
 • Guidad tur bland risfälten i Ubud
 • Snorklingstur 
 • Homestay
 • Besök Monkey Forest
 • Besöka tempel & vattenfall
 • Cykeltur på Gili
 • Chill på stranden på Bali 
Vad är inte inkluderat?
 • Måltider som inte är inkluderade på resan är inräknat i fickpengar
 • Valbara aktiviteter 
 • Vaccinationer
 • Visum
 • Reseutrustning 
 • Dricks till guider och chaufförer
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med)

Vad säger våra kunder?

Nu har det gått drygt en vecka sedan jag kom hem från mitt livs äventyr! Det är en av de bästa upplevelserna i hela mitt liv, hittills. Att resa i 3 månader runt om i världen var så sjukt häftigt! Jag har inga ord, jag har upplevt så många galna saker, träffat så många människor och sett så många fantastiska platser!

Camilla,

Tripmates är en supergrej! Jag har verkligen fått vänner för livet och allt jag upplevt på den här resan kommer jag aldrig att glömma. Ett grymt alternativ för dig som ska ut och resa själv för första gången och inte vill göra det ensam!

Anna,

Ofta ställda frågor


Bokning
Hör av dig till oss om du har frågor eller vill säkra din plats på resan. Vi rekommenderar att du bokar så tidigt som möjligt för bästa möjliga pris. Bor du i andra delar av landet än Stockholm kan vi såklart hjälpa dig med flyg till och från Stockholm. Säg bara till när du bokar så hjälper vi dig att ordna det! 


Frågor? Snacka med våra reseexperter!


Hur mycket fickpengar behöver jag räkna med?
Det är väldigt individuellt hur mycket fickpengar du behöver. På denna resa ingår redan många aktiviteter och allt boende. På vissa platser kan man välja att lägga till extra aktiviteter (utöver de som redan är inkluderade). Om du vill vara med på allt så bör du räkna med extra fickpengar. Det gäller så klart även om du tänker shoppa.  


När ska resan betalas?
När du bokar betalar du en deposition på 1.500 SEK. Resterande belopp betalas senast 60 dagar före avresa. 


Boende
En stor del av att resa runt i världen är att kunna övernatta på olika platser och på olika sätt. På denna resa kommer du därför att bo på vandrarhem, enkla hotell, enkla stugor, en natt hos en värdfamilj (vistelse hos lokalbefolkningen), och en natt ute i det fria. För vandrarhemsboende kommer det att vara delade sovsalar med blandade kön. För boende på hotell eller liknande kommer rummet antingen vara ett tvåbädds-, tre- eller fyrbäddsrum. Du kommer alltid att dela rum med samma kön, men antalet bäddar i rummet kan variera. Vänner som reser tillsammans är inte garanterade att dela rum.


Transport
Denna resa innehåller en blandning av olika transportmedel. Du kan därför se fram emot en rad olika sätt att resa runt på! På den här turen kan du förvänta dig transport i form av privata minivans, allmänna bussar, allmänna motorbåtar och vanliga båtar.


Klimat
Thailand och Malaysia har tre huvudsäsonger: den varma årstiden (mars till maj), regnperioden (juni till oktober) och den svala årstiden (november till februari). Under den varma årstiden kan temperaturen i genomsnitt ligga runt 30-35°C med hög luftfuktighet. Regnperioden ger kallare temperaturer på i genomsnitt 25-30°C. Regnet kan få landskapet i Thailand och Malaysia att se mer levande och frodigt ut, vilket gör det till en vacker tid att utforska varje lands naturliga skönhet. Den svala årstiden är den mest behagliga med lägre luftfuktighet, temperaturer runt 20-30°C.


Det är viktigt att notera att temperaturerna kan variera beroende på vilken region du besöker.


Sumatra har ett tropiskt regnskogsklimat med två huvudsäsonger: torrperioden (februari till september) och regnperioden (oktober till januari). Under torrperioden kan temperaturen variera från 23-32°C med lägre luftfuktighet och mycket sol. Nederbörd är sällsynt. Under regnperioden är temperaturen något svalare vid 22-31°C, med hög luftfuktighet och täta regnskurar, med mycket högre nederbörd.


Bali har ett tropiskt klimat med två huvudsäsonger: torrperioden (april till september) och regnperioden (oktober till mars). Under torrperioden kan temperaturen variera från 27-32°C med låg luftfuktighet och mycket solsken, i genomsnitt cirka 9 timmar solsken per dag och sällsynt nederbörd. Under regnperioden är temperaturen något svalare vid 25-29°C, med högre luftfuktighet och tätare regnskurar.


Medan Balis regnperiod ger sporadisk nederbörd, erbjuder den också ett frodigt och levande landskap med fantastiska gröna risfält och forsande vattenfall. Om något så framhävs öns naturliga skönhet och ger en behaglig paus från värmen, samtidigt som den är mindre turistig.


Guide
Alla Tripmates-turer har en lokal guide eller reseledare, vilket säkerställer ett problemfritt äventyr, särskilt i början av resan. Guiderna finns där för att hjälpa till med logistik, till exempel att navigera runt och checka in på boende. Dessutom ger de ovärderlig inblick i de resmål du ska besöka och ger rekommendationer för olika aktiviteter och sevärdheter. Med de lokala guidernas expertis kommer du att lära känna platserna du besöker mycket bättre, liksom de olika platsernas historia, kultur och sociala normer. Det finns trots allt ingen bättre att visa dig runt än de som faktiskt bor där!


Du kommer att ha både guidade och oguidade dagar under resan. Guidade dagar anger när din guide kommer att vara fysiskt närvarande med din grupp, medan oguidade dagar avser de dagar du är fri att utforska på egen hand. Det betyder dock inte att du inte kan be om råd eller tips!

Tillbaka till toppen

Tripmates: Thailand, Malaysia, Sumatra, Bali & Gili

Resrutt: Stockholm - Thailand - Malaysia - Sumatra - Bali - Gili Trawangan - Stockholm

Tripmates är för dig som är mellan 18 - 26 år och du reser med andra unga från Sverige, Norge, Danmark och Island. Klicka dig vidare i galleriet för att läsa mer om allt spännande som du kommer att få vara med om på resan. Vill du ha en mer detaljerad beskrivning vad som händer dag för dag? Hör av dig till oss!

Bangkok, Thailand Dag 1-4

Äventyret börjar i pulserande Bangkok där du möter upp resten av gänget! Lär känna dina nya reskompisar och kickstarta resan tillsammans med att utforska de neonupplysta gatorna, åka longtailbåt nerför kanalerna till de flytande marknaderna. Du kommer också att få se några av Bangkoks mest kända tempel, resa med tuk-tuk och uppleva det vilda nattlivet om du känner för det! Det låter väl som en ganska bra start på resan?

Härifrån fortsätter sedan resan med nattåg söderut till Surat Thani och Khao Sok!

Khao Sok, Thailand Dag 5-7

I Surat Thani väntar en en van som tar dig vidare till lummiga Khao Sok National Park där du kommer att spendera de närmaste dagarna med att bland annat uppleva en nattvandring i djungeln och en guidad tur i traditionella longtailbåtar på Cheow Lake. En naturupplevelse du sent ska glömma!

Krabi, Thailand Dag 8-9

Välkommen till alla backpackers favorit: Krabi! Denna stad är en grym kombo av vacker natur och upplevelser med nattliv och äventyr. Här får du tid att utforska på egen hand och är det något du MÅSTE se är det Chicken Island (Ko Kai) och Railay Beach!

Koh Lipe, Thailand Dag 10-13

Vi reser vidare från Krabi till ännu ett strandparadis! Njut av lata dagar på stranden och ladda batterierna på Koh Lipe, innan resan fortsätter från Thailand till Langkawi i Malaysia.

Langkawi, Malaysia Dag 14-17

Välkommen till Malaysia! Langkawi består av 99 öar och har många häftiga upplevelser att erbjuda. Du får spendera dina dagar här precis hur du vill, men vi rekommenderar starkt att du utforskar åtminstone ett av de många vattenfallen på ön. Har du tur får du syn på vilda apor eller kanske en orm...

Cameron Highlands, Malaysia Dag 18-19

Från sol och hav, till höga berg! Cameron Highlands ligger gömt i de malaysiska bergen, 1500 m över havet. Här kan du följa med på en guidad tur till ett teplantage och du kommer att bli förvånad över hur otroligt vacker naturen är omkring dig!

Taman Negara, Malaysia Dag 20-21

Resan går vidare till Taman Negara National Park. Följ med ​​på en nattvandring i djungeln för att leta efter spännande djur, följt av en promenad högt uppe i trädtopparna dagen därpå! Vi snackar 40 meter över marken, så det är ett utmärkt tillfälle att upptäcka coola fåglar och njuta av den fantastiska utsikten från trädtopparna!

Kuala Lumpur, Malaysia Dag 22-24

Efter några veckor ute i naturen är det dags för ett stopp tillbaka i civilisationen! Kuala Lumpur är en otroligt spännande stad med sanslöst god street food och ett myllrande nattliv. Följ med på en guidad tur runt staden och lär känna Kuala Lumpurs rika historia. Du kommer också att ha tid för att utforska staden på egen hand!

Melaka, Malaysia Dag 25-26

Vi har kommit fram till vårt sista stopp i Malaysia, Melaka. Något lugnare än Kuala Lumpur, är denna stad är rik på historia och kultur. Passa på att utforska de gamla koloniala byggnaderna, vandra genom historiska stadsdelar och besök vackra tempel!

Medan, Sumatra Dag 27-28

Du har nu anlänt till Sumatra och till tredje landet på denna resa, Indonesien! Första dagen i Medan kommer du att få följa med på en guidad tur i lokala "pedicabs" för att se mer av staden och närliggande områden. Du får bland annat besöka risfält och en lokal marknad där du får strosa runt bäst du vill!

Bukit Lawang, Sumatra Dag 29

Den guidade turen i Medan avslutas i Bukit Lawang, en lugn by på Sumatra och porten till orangutangens hemland! Din första dag här kommer du att ge dig ut på en 3-timmars djungelvandring på jakt efter vilda orangutanger. Chansen är också stor att du får syn på en mängd andra apor, påfåglar, flygekorrar, etc. Dagen avslutas med tubing!

Berastagi, Samosir Island og Lake Toba, Sumatra Dag 30-32

Berg, vulkaner, sjöar och cykelturer: tre dagar fulla av äventyr väntar! Berastagi är en charmig bergsby som har en spännande historia och utsökt, färsk frukt. Staden är också utgångspunkten för bergsvandringen uppför Mt. Sibayak. En otrolig upplevelse där du vandrar från djungel till berg samtidigt som du hör gibbonapor ropa högt uppe i trädtopparna! Du kan också välja att avsluta turen med ett besök i de varma källorna, det är rätt så nice efter vandringen!

Härifrån går resan till Samosir Island och Lake Toba och här kan du hyra cyklar för att utforska ön!

Ubud, Bali Dag 33-36

Underbara Ubud! Här har vi bland annat inkluderat ett besök i den berömda Monkey Forest, vandring bland risfält, vackra vattenfall och tempel. Resten av tiden är du fri att spendera på egen hand och vi rekommenderar bland annat att du provar forsränning eller unnar dig en traditionell balinesisk massage!

Sibetan & Amed, Bali Dag 37-39

I Sibetan får du ett gyllene tillfälle att verkligen lära känna lokalbefolkningen. Detta är en traditionell balinesisk by, så här har vi inkluderat en guidad tur som avslutas med en gemensam middag med lokalbefolkningen.

Från Sibetan går resan vidare till strandparadiset Amed! Hugg tag i närmsta snorkel och upplev livet under ytan!

Gili Trawangan, Bali Dag 40-42

Från ett strandparadis till ett annat: välkommen till Gili T! Här finns inga bilar eller motorcyklar, så detta är den ultimata platsen att koppla av. Utforska ön på cykel och du kommer snabbt upptäck varför dessa öar är så populära. Hit kan man förstås inte åka utan att säga hej till en sköldpadda eller två, så självklart ingår en snorklingstur!

Canggu Dag 43-47

Välkommen till sista stoppet på denna episka resa! Här i Canggu får du spendera de sista dagarna hur du vill, men detta är en riktigt populär surfdestination, så vi rekommenderar såklart att detta är något du drar nytta av! Det finns gott om surfskolor runt om i staden och om du redan har lite erfarenhet behöver du bara hyra en bräda. Surf's up!

Hemresa Dag 48

Gruppresan är över för denna gången och det är dags att säga hejdå till dina nya vänner. Men vem säger att ni inte kan planera en ny resa tillsammans? Det är bara att höra av dig till oss om du vill planera nya äventyr så hjälper vi dig!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...