{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Tripmates

tripmates - gruppresor för unga backpackers - ungdomsresor

Episka gruppresor tillsammans med andra backpackers

Drömmer du om att upptäcka världen men hittar ingen kompis som vill följa med? Då kanske vårt resekoncept som vi kallar Tripmates är något för dig! Du reser tillsammans med ett gäng andra jämnåriga från Sverige, Norge, Danmark och Island och vi ordnar med flyg, boende och häftiga aktiviteter. Men oroa dig inte, det finns också tid för att utforska destinationen på egen hand tillsammans med dina nya kompisar!

Är du mellan 18 och 26 år? Kolla in resorna och hör av dig om du har frågor eller vill säkra din plats!

När du bokar betalar du endast en deposition på 1 500 SEK. Resterande belopp betalas senast 60 dagar före avresa. 

Nyfiken? Hör av dig till oss!

Vad säger andra som rest med oss

Nu har det gått drygt en vecka sedan jag kom hem från mitt livs äventyr! Det är en av de bästa upplevelserna i hela mitt liv, hittills. Att resa i 3 månader runt om i världen var så sjukt häftigt! Jag har inga ord, jag har upplevt så många galna saker, träffat så många människor och sett så många fantastiska platser!

Camilla,

Tripmates är en supergrej! Jag har verkligen fått vänner för livet och allt jag upplevt på den här resan kommer jag aldrig att glömma. Ett grymt alternativ för dig som ska ut och resa själv för första gången och inte vill göra det ensam!

Anna,

Vad är egentligen gruppresor tillsammans med andra unga?

 • Resorna är skräddarsydda för dig mellan 18-26 år och du reser tillsammans med en grupp andra backpackers från Sverige, Norge, Danmark och Island.
 • Alla resor har olika längd men varar vanligtvis någonstans mellan 2 veckor till 3 månader.
 • Alla resor har plats för 12 personer, inga stora turistgrupper här inte! 
 • De flesta aktiviteter är inkluderade, så att ni har massor av tid att lära känna varandra. Men ni har också möjlighet att utforska destinationen på egen hand. 
 • De flesta grupperna väljer att resa tillsammans hela tiden men det finns eventuellt flexibilitet till att göra saker på egen hand om man skulle önska det.
 • Konceptet passar dig som både vill ha friheten med backpackerlivet men samtidigt önskar någon att dela dina upplevelser med.

Ta reda på mer om Tripmates

Varför resa på en gruppresa med KILROY?

 • Du reser med andra unga från Sverige, Danmark, Norge och Island och får uppleva nya kulturer på ett tryggt sätt. Du kommer även få likasinnade "travel buddies" för livet! 
 • Ha en kontaktperson från KILROY före, under och efter resan (en egen community manager) 
 • Vi håller i ett avresemöte där du får "träffa" de andra resenärerna innan avresa, så att du känner dig väl förberedd.
 • Du reser med lokala guider genom våra samarbetspartners. Vi tycker att man får ut absolut mest av en destination genom att ha en lokal guide som känner till området väl! 
 • Våra resor är skapade av experter och innehåller äventyr som är svåra att planera på egen hand. 

Under resans gång

Varje gång du flyger till ett nytt land har du boende bokat under ett visst antal nätter i dorms/twin rooms. Alla äventyrsresor som är inkluderade är bokade på förhand och upplevs tillsammans med de andra i gruppen. Skulle ni vilja dela upp er under resans gång så kommer ni mötas upp igen varje gång ni ska flyga vidare, om inget annat är bestämt.

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...