Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vandring & mindfulness i Nepal – re:charge


Michael Clarke Ydu 9K9mkni Unsplash (1) (1) (1)
Nepal (2000 1300)

Dag 1 - Välkommen till Nepal

Välkommen till Katmandu! Det är här din resa börjar och det är upp till dig om du vill komma tidigare för att ha lite mer tid att landa innan du möter upp alla människor du kommer att dela denna otroliga upplevelse med. Du välkomnas med traditionellt nepalesiskt te innan du får komma till ro lite innan välkomstmiddagen med hela gänget.

Lesly Derksen Esqmxnb Njs Unsplash

Dag 2: Kultur & traditioner

Idag kommer du att introduceras till traditioner och plater som har en stark koppling till de två stora religionerna i Nepal: buddhismen och hinduismen. Du börjar dagen i Swayambhunath – ett gammalt religiöst komplex som består av en mängd olika helgedomar och tempel som är omgivna av skog, på toppen av en kulle. Efter det tar vi oss till Katmandu för att utforska buddhistiska och hinduiska platserna runt omkring staden.

Meditation2

Dag 3: meditation & yoga

Är du redo att börja din inre resa? Idag kommer du att få blicka inåt efter en gedigen introduktion till grunderna i yoga och meditation. Workshopen är tänkt att ge dig en större inblick i vem du är för att kunna utnyttja din fulla potential för att bli sen bättre version av dig själv. Andningsövningarna kommer att hjälpa dig att släppa stress och ångest och du kommer också att lära dig några enkla yogapositioner som du kan göra till en del av din dagliga rutin för bättre hälsa.

Kathmandustreets

Dag 4: tid för reflektion

Idag får du möjlighet att utforska Katmandu själv eller med dina reskompisar. Katmandu är en unik blandning av konst, kultur och historia. Ta chansen att utforska allt detta och ladda upp för de kommande dagarna i bergen. Fyll på med snacks, kontanter och njut av en lugn dag i denna färgstarka stad.

IMG 56522

Dag 5: Dhunche

Denna dag kommer gå ut på att köra uppför Katmandus kullar till Dhunche. Bilresan tar cirka sju timmar, så ladda ner en bra podcast eller börja detoxen redan nu och bara njut av färden som går förbi Himalayas berg, terrasserade fält och rustika byar. Du kommer att avsluta dagen på 1960 meters höjd och bo i ett chamrigt tehus över natten.

Grouptrek

Dag 6: Första vandringsdagen

Du börjar dagen med ännu en körsträcka, försök att gå en glimt av Langtang och Tibetian! Själva vandringen börjar i Bharkhu där du klättrar mot Thulo Syabru. Längs vägen passerar du äppelgårdar, tallskogar och små hus. Förbered dig på mestadels uppförsbacke, som inte är alltför brant. Vandringen slutar vid 2250 m. i Thulo Syabru, där du bor i ett annat tehus för natten.

Toomas Tartes U3ayusaht20 Unsplash

Dag 7: Vandring längs Langtang River

Med ungefär sex timmars vandring framför dig, kan det vara en bra idé att träna på några av yogaövningarna som fick lära dig ridigare. Idag kommer du att passera hängbron som korsar Langtangfloden, den lilla byn Pairo Besi genom den täta skogen. Vi tar en liten paus i byn Bamboo medan vi förbereder oss för dagens sista nedräkning. Den sista biten av dagens vandring är den tuffaste, med många trappsteg mot din slutdestination för natten.

Langtang (1)

Dag 8: Vandra till Langtang Valley

Förbered dig på ännu en dag med vandring mot Langtang Village. När vi passerar platser som Ghore Tabela får du uppleva den hisnande utsikten över Langtang Lirung. Vandra även förbi vattenkvarnar, religösa platser och genom tillfälliga bosättningar. Dessa används av herdar som tar hit sin boskap för att beta under sommarmånaderna. Dagens rutt är mestadels stigande, men det är en mjuk stigning tills du når Langtangdalen.

IMG 0085

Day 9: Dags för en kort paus

Ännu en fantastisk vandringsdag väntar – men en ganska kort sådan för att du ska få lite tid att återhämta dig efter fyra timmars uppförsbacke. Vandra förbi små små byar, stenhus och bäckar. Vi avslutar vandringen i Kyanjin där du får möjlighet att utforska omgivningarna och låta dina ben vila. Ta in vyn av alla snötäckta topparna som omger dig i alla riktningar. Här finns också ett kloster och en ostfabrik som båda är värda ett besök om du känner att du orkar.

Travelgroup

Dag 10: Vandring eller vilodag

Behöver du tid för lite reflektion och vila? Idag får du möjlighet att luta dig tillbaka och njuta av den spektakulära utsikten som omger dig. Eller varför inte strosa runt i byn med någon av dina nya vänner? Helt upp till dig!

Om du är sugen kan du hänga på en häftig vandring till Tserko Ri. Om benen pallar med är det definitivt värt det, men känn efter hur mycket din kropp orkar. Men utsikten kommer få dig att glömma bort alla värkande muskler!

Nepalgroup

Day 11: Nedstigningen börjar

Idag börjar vi nedstigningen! Det kan vara lättare för din andning, men svårare för vissa muskler som du inte ens visste att du hade. Idag går du tillbaka från Kyanjin genom Langtang Village till Lama Hotel medan du får se den otroliga utsikten över bergen som du kanske inte såg på vägen upp. Avsluta dagen med några välbehövliga yogaminuter!

Nepalhike (1)

Dag 12: Sista vandringsdagen

Passa på att få djupare kontakt med dina reskompisar under nedstigningen. Det kan vara svårt när ni går upp eftersom du då fokuserar på andning och dina inre tankar. Men nu har du chansen att få egentid med dem du delar upplevelsen med. Prova att dela en hemlighet eller öppna upp dig om varför du behövde ladda om med denna resa i Nepal.

IMG 5765

Dag 13: Tillbaka i Kathmandu

Gå upp tidigt och njut av morgonen i bergen innan vi börjar köra tillbaka till Katmandu. Ta en lång tupplur eller njut av de natursköna omgivningarna som passerar utanför ditt fönster. I natt får du sova på hotell efter en lång, välförtjänt dusch.

Massage

Dag 14: Massage

Efter en veckas vandring förtjänar du att bli lite bortskämd. Ge din kropp en välbehövlig massage och försök träna på några av de andningsövningar du fick lära dig dag 3. Du kan också prova att meditera för att ge din kropp och själ den ultimata upplevelsen av avslappning.

Img7 (1)

Dag 15: Buddhist Monastery

Stäng av telefonen och gör dig redo för en djupare kontakt med dig själv och världen omkring dig. De närmaste dagarna kommer du att bo i ett buddhistiskt kloster i det heliga landet Padmasambhava. Här snackar vi harmoni, fridfullhet och och inre tillfredsställelse om du ger dig in i det 100 %. Glöm bort att mobilen ens existerar och tillbringa istället tiden med yoga och meditation. Kanske kommer du fram till vilka oönskade mönster i ditt liv som du vill förändra.

Img15

Dag 16: Yoga & meditation

En hel dag av yoga, meditation och inre tankar väntar. Du kommer att få en djupare förståelse för Asana yoga och få göra andningsövningar och lära dig mer om olika meditationstekniker. Dessa dagar kan kännas ganska intensiva, men försök att ge dig hän åt processen och lita på att det leder till något gott även på hemmaplan.

Solomeditation (1)

Dag 17: Sista dagen i Buddhist Monastery

Idag går vi upp tidigt för att vara med och be tillsammans med klostrets munkar och börja dagen med morgonyoga. Efter frukost är du redo att göra en kort vandring till grottan där Ghuru Rinpoche mediterade. Njut av en sista lunch i klostret innan är det dags att säga hejdå och bege dig tillbaka till Katmandu för den sista kvällen tillsammans med gänget. Vi avslutar detta fantastiska ävenyr som vi har varit med om tillsammans med en avskedsmiddag.

Fares Nimri V6ufg Olrcc Unsplash

Dag 18: Hemresa

Det är dags att packa väskorna en sista gång och säga hejdå till dina värdar och reskompisar. Bestäm hur, var och när ni ses nästa gång för en återträff! Du kan självklart välja att förlänga din vistelse i Nepal – men om du är redo att åka hem väntar transfer som tar dig till flygplatsen.

Se reseförslaget som lista

Reslängd

18 dagar

Var?

Kathmandu, Thulo Syabru, Lama, Langtang Valley, Kyanjing Gompa, Syabru Besi, Padmasambhav

Vad får du lära dig?

Mindfulness & yoga

Fickpengar

2500-3500 SEK

Pris från*

13 952 SEK

Se tillgänglighet
Gå offline och hitta tillbaka till dig själv genom meditation och vandring i de nepalesiska Himalaya.

Pausa vardagen och få en djupare förståelse för dig själv och din omgivning. Under den här resan kommer du inte bara att få en välbehövlig paus från det digitala bruset, utan du kommer också att få verktygen för att fokusera och ge tid åt dina innersta tankar.

Lär dig att vara närvarande i det som händer just nu, på riktigt. Bli fri från din telefon och upptäck en helt ny värld runt omkring dig. Det finns kanske inget bättre ställe att göra detta än i Nepal med de vackra Himalaya som kuliss.

Du kommer att lära dig att leva med den (ibland) obekväma tystnaden och det kommer förhoppningsvis att förändra hur du ser på dig själv din omvärld – om du låter det hända!

Känns denna resa som en fullträff? Klicka här för att säkra din plats!

Vad är inkluderat?
 •  Boende hela resan
 •  Vandringstillstånd
 •  Guidade meditations- & yogaklasser
 •  1 timmes massage
 •  Måltider (se beskrivning i resplanen)
 •  Lokal transport (se beskrivning i resplanen)
 •  Engelsktalande guider 
 •  Flygtransfer
 •  KILROY goodie bag
 •  Community manager
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsärking (men det kan vi såklart hjälpa dig med!)
 • Egna aktiviteter 
 • Dricks till guider & väskbärare
 • Transport till och från Nepal
 • Måltider som inte anges ovan
 • Varmdusch & badrum under vandringen (lokal avgift)

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var allt klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi vill gärna veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Ange din e-postadress så att vi kan komma i kontakt med dig!

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med via mejl. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och olika alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Har du inte fått något svar från oss? Kolla om mejlet kan ha hamnar i skräpposten!

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Dag 1 - Välkommen till Nepal

Välkommen till Katmandu! Det är här din resa börjar och det är upp till dig om du vill komma tidigare för att ha lite mer tid att landa innan du möter upp alla människor du kommer att dela denna otroliga upplevelse med. Du välkomnas med traditionellt nepalesiskt te innan du får komma till ro lite innan välkomstmiddagen med hela gänget.

Dag 2: Kultur & traditioner

Idag kommer du att introduceras till traditioner och plater som har en stark koppling till de två stora religionerna i Nepal: buddhismen och hinduismen. Du börjar dagen i Swayambhunath – ett gammalt religiöst komplex som består av en mängd olika helgedomar och tempel som är omgivna av skog, på toppen av en kulle. Efter det tar vi oss till Katmandu för att utforska buddhistiska och hinduiska platserna runt omkring staden.

Dag 3: meditation & yoga

Är du redo att börja din inre resa? Idag kommer du att få blicka inåt efter en gedigen introduktion till grunderna i yoga och meditation. Workshopen är tänkt att ge dig en större inblick i vem du är för att kunna utnyttja din fulla potential för att bli sen bättre version av dig själv. Andningsövningarna kommer att hjälpa dig att släppa stress och ångest och du kommer också att lära dig några enkla yogapositioner som du kan göra till en del av din dagliga rutin för bättre hälsa.

Dag 4: tid för reflektion

Idag får du möjlighet att utforska Katmandu själv eller med dina reskompisar. Katmandu är en unik blandning av konst, kultur och historia. Ta chansen att utforska allt detta och ladda upp för de kommande dagarna i bergen. Fyll på med snacks, kontanter och njut av en lugn dag i denna färgstarka stad.

Dag 5: Dhunche

Denna dag kommer gå ut på att köra uppför Katmandus kullar till Dhunche. Bilresan tar cirka sju timmar, så ladda ner en bra podcast eller börja detoxen redan nu och bara njut av färden som går förbi Himalayas berg, terrasserade fält och rustika byar. Du kommer att avsluta dagen på 1960 meters höjd och bo i ett chamrigt tehus över natten.

Dag 6: Första vandringsdagen

Du börjar dagen med ännu en körsträcka, försök att gå en glimt av Langtang och Tibetian! Själva vandringen börjar i Bharkhu där du klättrar mot Thulo Syabru. Längs vägen passerar du äppelgårdar, tallskogar och små hus. Förbered dig på mestadels uppförsbacke, som inte är alltför brant. Vandringen slutar vid 2250 m. i Thulo Syabru, där du bor i ett annat tehus för natten.

Dag 7: Vandring längs Langtang River

Med ungefär sex timmars vandring framför dig, kan det vara en bra idé att träna på några av yogaövningarna som fick lära dig ridigare. Idag kommer du att passera hängbron som korsar Langtangfloden, den lilla byn Pairo Besi genom den täta skogen. Vi tar en liten paus i byn Bamboo medan vi förbereder oss för dagens sista nedräkning. Den sista biten av dagens vandring är den tuffaste, med många trappsteg mot din slutdestination för natten.

Dag 8: Vandra till Langtang Valley

Förbered dig på ännu en dag med vandring mot Langtang Village. När vi passerar platser som Ghore Tabela får du uppleva den hisnande utsikten över Langtang Lirung. Vandra även förbi vattenkvarnar, religösa platser och genom tillfälliga bosättningar. Dessa används av herdar som tar hit sin boskap för att beta under sommarmånaderna. Dagens rutt är mestadels stigande, men det är en mjuk stigning tills du når Langtangdalen.

Day 9: Dags för en kort paus

Ännu en fantastisk vandringsdag väntar – men en ganska kort sådan för att du ska få lite tid att återhämta dig efter fyra timmars uppförsbacke. Vandra förbi små små byar, stenhus och bäckar. Vi avslutar vandringen i Kyanjin där du får möjlighet att utforska omgivningarna och låta dina ben vila. Ta in vyn av alla snötäckta topparna som omger dig i alla riktningar. Här finns också ett kloster och en ostfabrik som båda är värda ett besök om du känner att du orkar.

Dag 10: Vandring eller vilodag

Behöver du tid för lite reflektion och vila? Idag får du möjlighet att luta dig tillbaka och njuta av den spektakulära utsikten som omger dig. Eller varför inte strosa runt i byn med någon av dina nya vänner? Helt upp till dig!

Om du är sugen kan du hänga på en häftig vandring till Tserko Ri. Om benen pallar med är det definitivt värt det, men känn efter hur mycket din kropp orkar. Men utsikten kommer få dig att glömma bort alla värkande muskler!

Day 11: Nedstigningen börjar

Idag börjar vi nedstigningen! Det kan vara lättare för din andning, men svårare för vissa muskler som du inte ens visste att du hade. Idag går du tillbaka från Kyanjin genom Langtang Village till Lama Hotel medan du får se den otroliga utsikten över bergen som du kanske inte såg på vägen upp. Avsluta dagen med några välbehövliga yogaminuter!

Dag 12: Sista vandringsdagen

Passa på att få djupare kontakt med dina reskompisar under nedstigningen. Det kan vara svårt när ni går upp eftersom du då fokuserar på andning och dina inre tankar. Men nu har du chansen att få egentid med dem du delar upplevelsen med. Prova att dela en hemlighet eller öppna upp dig om varför du behövde ladda om med denna resa i Nepal.

Dag 13: Tillbaka i Kathmandu

Gå upp tidigt och njut av morgonen i bergen innan vi börjar köra tillbaka till Katmandu. Ta en lång tupplur eller njut av de natursköna omgivningarna som passerar utanför ditt fönster. I natt får du sova på hotell efter en lång, välförtjänt dusch.

Dag 14: Massage

Efter en veckas vandring förtjänar du att bli lite bortskämd. Ge din kropp en välbehövlig massage och försök träna på några av de andningsövningar du fick lära dig dag 3. Du kan också prova att meditera för att ge din kropp och själ den ultimata upplevelsen av avslappning.

Dag 15: Buddhist Monastery

Stäng av telefonen och gör dig redo för en djupare kontakt med dig själv och världen omkring dig. De närmaste dagarna kommer du att bo i ett buddhistiskt kloster i det heliga landet Padmasambhava. Här snackar vi harmoni, fridfullhet och och inre tillfredsställelse om du ger dig in i det 100 %. Glöm bort att mobilen ens existerar och tillbringa istället tiden med yoga och meditation. Kanske kommer du fram till vilka oönskade mönster i ditt liv som du vill förändra.

Dag 16: Yoga & meditation

En hel dag av yoga, meditation och inre tankar väntar. Du kommer att få en djupare förståelse för Asana yoga och få göra andningsövningar och lära dig mer om olika meditationstekniker. Dessa dagar kan kännas ganska intensiva, men försök att ge dig hän åt processen och lita på att det leder till något gott även på hemmaplan.

Dag 17: Sista dagen i Buddhist Monastery

Idag går vi upp tidigt för att vara med och be tillsammans med klostrets munkar och börja dagen med morgonyoga. Efter frukost är du redo att göra en kort vandring till grottan där Ghuru Rinpoche mediterade. Njut av en sista lunch i klostret innan är det dags att säga hejdå och bege dig tillbaka till Katmandu för den sista kvällen tillsammans med gänget. Vi avslutar detta fantastiska ävenyr som vi har varit med om tillsammans med en avskedsmiddag.

Dag 18: Hemresa

Det är dags att packa väskorna en sista gång och säga hejdå till dina värdar och reskompisar. Bestäm hur, var och när ni ses nästa gång för en återträff! Du kan självklart välja att förlänga din vistelse i Nepal – men om du är redo att åka hem väntar transfer som tar dig till flygplatsen.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...