Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vandring and klättring i Balkan – re:connect


group of people hiking mountains in the Balkans
Map of itinerary in the Balkans

Dag 1 – Ankomst till Belgrad

Är du redo för ditt livs äventyr? Du blir upphämtad på flygplatsen och åker direkt till baslägret på berget Zlatibor (3 timmars bilresa). Här möter du upp dina reskompisar och introduceras för programmet de kommande dagarna i Balkan!

People doing teambuilding activities

Day 2 – Teambuilding

Fokus de första dagarna är att lära känna och bygga förtroende för varandra– en viktig aspekt av att tillbringa tid i naturen tillsammans. Ju mer du ger av dig själv vid denna tidpunkt, desto mer får du ut av din resa. Lita på oss!

Wild berries

Day 3 – Lär dig att överlevar i naturen

Efter att ha bekantat dig med ditt resesällskap kommer du att få lära dig grundläggande överlevnadsfärdigheter i naturen. Lär dig hur du går tillväga i oväntade situationer, som att veta vilka växter du kan äta, hur och var du ska slå läger, grundläggande första hjälpen, hur man tänder en eld (utan tändstickor)... du fattar grejen. Du kommer att uppskatta naturens skönhet på ett helt nytt sätt när du utforskar berg, vattenfall och grottor med ditt team.

Group hiking

Dag 4 – Vandring

Innan du beger dig ut för att vandra till toppen av Kobija Glava Peak, kommer du att få lära dig hur du packar din ryggsäck ordentligt, vad du ska packa, vilken typ av utrustning du behöver och vad du ska leta efter!

Stopića cave in Serbia

Dag 5 – Grottor och vattenfall

Den sista dagen i Serbien får du en rundtur i Stopića-grottan och vattenfallen i Gostilje. Resten av dagen finns det tid att reflektera och och varva ner efter ett par intensiva dagar med mycket nya intryck och aktiviteter.

A man showing climbing skills to a group of onlookers

Dag 6 – klättring 101

Du reser vidare till Bosnien för att lära dig mer om grundläggande klättringsfärdigheter som behövs för att vara säker på klipporna. Du kommer att bekanta dig med bergsklättringsknutar, klätterutrustning, reppackning och säkerhetsinstruktioner.

Kom ihåg: Vi kommer att gå igenom flera klättertekniker under din resa, så förbered dig på att ha ont i musklerna och ännu mer självförtroende i slutet!

Viber Image 2021 05 26 09 448 13

Dag 7 – mer klättring

Nu när du kan grunderna är det dags att ta kunskaperna från teori till praktik på berget Romanija. Tänk på att du har lärt dig, observera andra tekniker eller försök aktivera nya muskelgrupper. Många får ont i armarna i början, men benen ska faktiskt göra det mesta av jobbet.

Women climbing rock wall

Dag 8 – avancerad klättring

Idag får du utmana dig själv genom att gå upp på väggarna i Red Rocks, berget Romanija. Vila samtidigt som du hejar på dina kompisar och lär dig att hitta dina unika styrkor - oavsett om det är att ha långa armar eller att vara extremt smidig.

Group of people looking at map

Dag 9 – överlevnads-skills i naturen

Idag får dina muskler en vila medan vi går ut i naturen för att lära oss att spåra vilda djur och hur du förbereder ditt skydd för en längre vistelse i det vilda. Lär dig allt om växter och olika metoder för fiske. Vi lagar lunch tillsammans i naturen!

two people via ferrata climbing

Dag 10 – Via Ferrata

Idag ska du får prova på "via Ferrata" klättring. Du börjar med att bli introducerad till utrustningen och teknikerna innan vi ger oss ut till klipporna, där du kommer att klättra via Ferrata "the Falcon way".

Mt. Durmitor in Montenegro

Dag 11 – Durmitor Mt. & Lake Montenegro

Idag flyttar vi till Montenegro! Närmare bestämt Mt. Durmitor. Välj om du vill ta dig tig att reflektera, spela spel eller åka på en vandring runt Black Lake, Durmitor. Oavsett uppmuntar vi dig att lära känna dina reskompisar bättre. Vad skulle du vilja veta om dem innan resan är slut?

A group of people climbing to Bobotov Kuk in Montenegro

Dag 12 – Mt. Bobotov Kuk

Förbered dig för en heldags vandring där du får använda allt du har lärt dig när du tar dig upp till Montenegros högsta topp – Bobotov Kuk (2523m). Med hisnande vyer blir hela upplevelsen något du kommer att minnas för resten av livet!

Beach in old town Bar Montenegro

Dag 13 – Bar City

Efter gårdagens stora klättring är det dags att sänka farten och njuta av lite strandliv i Balkan. Vi åker därför vidare till Bar vid kusten för att äta lunch, hänga på stranden eller vandra lite mer för att få se utsikten över gamla stan. Idag njuter vi helt enkelt av naturen och havet!

The streets of Bar in Montenegro

Dag 14 – Tid för reflektion

Idag får du möjlighet att vandra runt och njuta av det montenegrinska havet. För dig som fortfarande vill vandra en sista gång kan vi ordna en valfri vandring till en närliggande topp. Passa på att reflektera över allt du varit med om, byta kontaktuppgifter med dina resekompisar och insupa den sista biten av strandlivet på Balkan innan kvällens middag.

Dubrovnik view

Dag 15 – Hemresa

Vi beger oss till Kroatien! Du kommer att släppas av på flygplatsen, men du kan välja att förlänga din vistelse här om du vill. Eller varför inte ta tåget hem? Hur som helst, det är dags att säga hejdå och resa vidare på egen hand!

Woman reconnecting with nature in Balkan

Bra att veta

Ibland ändras planerna när man är ute och reser, men det är en del av äventyret, visst? Resplanen vi beskriver här kan komma att ändras på grund av exempelvis väderförhållanden eller andra yttre faktorer. Även om schemat kan variera lite, kommer alla aktiviteter som beskrivs ovan att genomföras på ett eller annat sätt!

Se reseförslaget som lista

Reslängd

15 dagar

Var?

Serbien, Bosnien, Montenegro & Kroatien

Vad får du lära dig?

Överlevnads-skills, vandring & klättring

Recommended pocket money

50-100 EUR

Pris från*

12 450 SEK

Se tillgänglighet
Ge dig ut i vildmarken och omge dig med naturen för att få kontakt med dig själv samtidigt som du upplever Serbien, Bosnien, Montenegro och Kroatien.

Testa på vad det faktiskt innebär att vara vid liv genom att utmana dig själv ute i vildmarken. Vi lovar att du kommer att få ut mer av resan än vad du förväntar dig. Du reser med ett liten grupp som bestå av andra äventyrliga själar till närliggande, men ack så exotiska delar, av Europa där du kommer nära naturen. 

Den här resan kommer ge dig alla färdigheter du behöver för att överleva ute i vildmarken. Du får lära dig att rena vatten, slå läger under under olika omständigheter och navigera utan din telefon. Du får en ordentlig introduktion och praktiska instruktioner om vandring, olika klättertekniker, vad som bör finnas i din packning, orientering, näring med mera. 

Genom att återknyta kontakten med naturen kommer du att upptäcka dolda förmågor hos dig själv och se dig själv med helt andra ögon! 

Låter detta som ett äventyr som är klippt och skuret för dig? Läs mer här och säkra din plats!

Vad är inkluderat?
 •  14 nätters boende 
 •  Flygtransfer
 •  Lokal transport 
 •  Alla måltider förutom lunch dag 13 and 14
 •  Certifierade UIAA instruktörer
 •  Utrustning för alla aktiviteter (sovsäck ej ingår ej)
 •  Inträde till nationalparker, grottor & vattenfall
 •  KILROY goodie bag 
 •  Community manager
Vad är inte inkluderat?
 •  Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 •  flygresa till och från destinationen 
 •  Lunch dag days 13 och 14
 •  Snacks & dryck
 •  Övriga utgifter 
 •  Sovsäck
 •  Personlig utrustning 

Hvad siger vores kunder en

Jag älskade alla aktiviteter, människorna och hela temat för resan! Att få lära sig något helt nytt samtidigt som jag lärde mig så mycket om mig själv var en fantastisk upplevelse. Som en bonus fick jag träffa fantastiska människor som jag kommer att hålla kontakten med!

Andreas,

Danmark

Om du att haka på en re:discover-resa, do it! Jag visste inte vad jag skulle skulle förvänta mig, men det visade sig vara ett episkt äventyr där jag träffade massor av nya vänner, lärde mig nya saker och fick tid att reflektera och bara andas. Det är den bästa investeringen du kan göra enligt mig – som ger dig så många fina upplevelser och minnen!

Arnhild,

Norge

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Dag 1 – Ankomst till Belgrad

Är du redo för ditt livs äventyr? Du blir upphämtad på flygplatsen och åker direkt till baslägret på berget Zlatibor (3 timmars bilresa). Här möter du upp dina reskompisar och introduceras för programmet de kommande dagarna i Balkan!

Day 2 – Teambuilding

Fokus de första dagarna är att lära känna och bygga förtroende för varandra– en viktig aspekt av att tillbringa tid i naturen tillsammans. Ju mer du ger av dig själv vid denna tidpunkt, desto mer får du ut av din resa. Lita på oss!

Day 3 – Lär dig att överlevar i naturen

Efter att ha bekantat dig med ditt resesällskap kommer du att få lära dig grundläggande överlevnadsfärdigheter i naturen. Lär dig hur du går tillväga i oväntade situationer, som att veta vilka växter du kan äta, hur och var du ska slå läger, grundläggande första hjälpen, hur man tänder en eld (utan tändstickor)... du fattar grejen. Du kommer att uppskatta naturens skönhet på ett helt nytt sätt när du utforskar berg, vattenfall och grottor med ditt team.

Dag 4 – Vandring

Innan du beger dig ut för att vandra till toppen av Kobija Glava Peak, kommer du att få lära dig hur du packar din ryggsäck ordentligt, vad du ska packa, vilken typ av utrustning du behöver och vad du ska leta efter!

Dag 5 – Grottor och vattenfall

Den sista dagen i Serbien får du en rundtur i Stopića-grottan och vattenfallen i Gostilje. Resten av dagen finns det tid att reflektera och och varva ner efter ett par intensiva dagar med mycket nya intryck och aktiviteter.

Dag 6 – klättring 101

Du reser vidare till Bosnien för att lära dig mer om grundläggande klättringsfärdigheter som behövs för att vara säker på klipporna. Du kommer att bekanta dig med bergsklättringsknutar, klätterutrustning, reppackning och säkerhetsinstruktioner.

Kom ihåg: Vi kommer att gå igenom flera klättertekniker under din resa, så förbered dig på att ha ont i musklerna och ännu mer självförtroende i slutet!

Dag 7 – mer klättring

Nu när du kan grunderna är det dags att ta kunskaperna från teori till praktik på berget Romanija. Tänk på att du har lärt dig, observera andra tekniker eller försök aktivera nya muskelgrupper. Många får ont i armarna i början, men benen ska faktiskt göra det mesta av jobbet.

Dag 8 – avancerad klättring

Idag får du utmana dig själv genom att gå upp på väggarna i Red Rocks, berget Romanija. Vila samtidigt som du hejar på dina kompisar och lär dig att hitta dina unika styrkor - oavsett om det är att ha långa armar eller att vara extremt smidig.

Dag 9 – överlevnads-skills i naturen

Idag får dina muskler en vila medan vi går ut i naturen för att lära oss att spåra vilda djur och hur du förbereder ditt skydd för en längre vistelse i det vilda. Lär dig allt om växter och olika metoder för fiske. Vi lagar lunch tillsammans i naturen!

Dag 10 – Via Ferrata

Idag ska du får prova på "via Ferrata" klättring. Du börjar med att bli introducerad till utrustningen och teknikerna innan vi ger oss ut till klipporna, där du kommer att klättra via Ferrata "the Falcon way".

Dag 11 – Durmitor Mt. & Lake Montenegro

Idag flyttar vi till Montenegro! Närmare bestämt Mt. Durmitor. Välj om du vill ta dig tig att reflektera, spela spel eller åka på en vandring runt Black Lake, Durmitor. Oavsett uppmuntar vi dig att lära känna dina reskompisar bättre. Vad skulle du vilja veta om dem innan resan är slut?

Dag 12 – Mt. Bobotov Kuk

Förbered dig för en heldags vandring där du får använda allt du har lärt dig när du tar dig upp till Montenegros högsta topp – Bobotov Kuk (2523m). Med hisnande vyer blir hela upplevelsen något du kommer att minnas för resten av livet!

Dag 13 – Bar City

Efter gårdagens stora klättring är det dags att sänka farten och njuta av lite strandliv i Balkan. Vi åker därför vidare till Bar vid kusten för att äta lunch, hänga på stranden eller vandra lite mer för att få se utsikten över gamla stan. Idag njuter vi helt enkelt av naturen och havet!

Dag 14 – Tid för reflektion

Idag får du möjlighet att vandra runt och njuta av det montenegrinska havet. För dig som fortfarande vill vandra en sista gång kan vi ordna en valfri vandring till en närliggande topp. Passa på att reflektera över allt du varit med om, byta kontaktuppgifter med dina resekompisar och insupa den sista biten av strandlivet på Balkan innan kvällens middag.

Dag 15 – Hemresa

Vi beger oss till Kroatien! Du kommer att släppas av på flygplatsen, men du kan välja att förlänga din vistelse här om du vill. Eller varför inte ta tåget hem? Hur som helst, det är dags att säga hejdå och resa vidare på egen hand!

Bra att veta

Ibland ändras planerna när man är ute och reser, men det är en del av äventyret, visst? Resplanen vi beskriver här kan komma att ändras på grund av exempelvis väderförhållanden eller andra yttre faktorer. Även om schemat kan variera lite, kommer alla aktiviteter som beskrivs ovan att genomföras på ett eller annat sätt!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...