{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Roadtrip utomlands

Roadtrip utomlands | Gör en på roadtrip - här hittar du de bästa rutterna | KILROY

Hyrbilar, Campervans & Husbilar

Drömmer du om att åka på roadtrip? Sverige är riktigt trevligt ibland, särskilt på sommaren. Men drömmer du att resa lite längre bort, som USA, Australien eller kanske Nya Zeeland? Roadtrip är ett underbart sätt att resa, du har möjlighet att stanna längs vägen, resa genom vackra landskap, hitta hidden gems och njuta av the good life. Vi kan hjälper till att både hitta och boka både hyrbilar, campervans och husbilar till riktigt schyssta priser, även för dig under 25 år!

Tips & råd från reseexperter som själva sett världen
Vi har själva gjort många roadtrips, i både USA, Australien och Nya Zeeland som om vi får välja tre ställen är riktiga drömdestinationer för en roadtrips och vet alla sevärdheter du inte vill missa och vad som är do's and don'ts. Som vilken resväg som är bäst, visum och vilka regler som gäller för att hyra fordon utomlands! 

Planera din drömresa tillsammans med oss
Boka in ett snack över telefon eller i vår butik i Stockholm så kan vi tillsammans lägga upp en plan för din roadtrip. Vilken rutt är bäst att ta? Var bör du stanna längs vägen och hur fungerar det med boende? Vi fixar allt det där inklusive flyg. Du väljer själv hur mycket du vill boka upp i förväg!

Trygghet & Support under din roadtrip
Oavsett hur länge du är iväg finns vi här när du är ute och reser. Om något oväntat händer eller du behöver hjälp på något vis kan du alltid hör av dig till oss så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig!

 

FÅ ETT PRISFÖRSLAG FÖR DIN ROADTRIP


P.S.
Glöm inte bort att alla våra förslag på roadtrips på där till för att inspirera dig. Boka resan precis som du ser den här på hemsidan eller gör om rutten till din egen. Vi gör allt för att matcha din resedrömmar 100 %!

HYRBIL VIA KILROY 

 • Vi hjälper till med biluthyrning i stort sett alla länder och har några av de bästa priserna på marknaden.

 • Även du som är under 25 år kan hyra bil förmånligt och tryggt via oss på KILROY!

 • Bokar din hyrbil och flyg med oss är de försäkrade som alla andra paketresor vilket är ett stort plus.

 • Vi har själva åkt på många roadtrips i bland annat USA och Australien delar gärna våra bästa tips!


VAR KAN DU HYRA EN CAMPERVAN, HYRBIL ELLER HUSBIL?

Just Oceanien och Noramerika är två särskilt grymma platser att göra en roadtrip, som ligger oss varmt om hjärtat. Kör genom otroliga nationalparker, längs kuster, stanna till vid vackra stränder, coola städer och kom nära det lokala djurlivet. Allt finns här! Vi erbjuder riktigt schyssta erbjudanden när du vill hyra en campervan eller husbil, även dig som är under 25 år. Vanligtvis kan det vara rätt så komplicerat (och dyrt) men vi ser till att du kommer iväg på dina drömmars roadtrip. Vi kan hjälpa dig att hyra campervan eller husbil i: 


Skicka iväg ett mejl till oss, gärna med lite info om datum, önskad upphämtningsplats och annat som kan vara bra för oss att veta för att få ett prisförslag och hjälp att planera din roadtrip!

VAD SKILJER EN CAMPERVAN FRÅN EN HUSBIL?

En campervan är precis lika lätt att köra som en helt vanlig personbil. Den är kompakt och därför väldigt enkel att navigera, även om du inte är den mest erfarne föraren. I de allra flesta campervans finns det sovplatser för två personer, men vissa modeller kan även byggas ut med ett tält på taket. Det finns möjlighet att laga mat, men de är något begränsade till en mindre kokvrå på baksidan av fordonet och i alla campervans finns dessutom kylskåp. 

En husbil är precis som det låter ett hem på hjul, mer likt en minibuss. För att köra ett husbil kräv endast ett vanligt körkort för de modeller vi erbjuder i USA. Trots att dessa husbilar är stora är de relativt lättkörda. Husbilarna har bland annat en förarhytt, sällskapsyta, bäddar, fullt utrustat kök, badrum och förvaringsutrymme. I USA kallas husbilar ofta ”RV's och är i jämfört med campervan mer som ett komplett hem. Din roadtrip blir med andra ord hur bekväm som helst!

HAR NI NÅGRA TIPS PÅ RUTTER FÖR MIN ROADTRIP?

Om vi har! Hör av dig så kan vi tillsammans sätta ihop en resplan för just din roadtrip, men här är några favoriter i USA och Australien:


SEVÄRDHETER FÖR EN ROADTRIP I USA

USA är stort och alla stater har sin egen charm. Här är några höjdpunkter för din roadtrip i USA!

 • Grand Canyon, Arizona: Ett av världens mest imponerande naturliga underverk.

 • Highway 1, Kalifornien: Kör längs kusten för otroliga havsutsikter och charmiga småstäder.

 • Yellowstone National Park, Wyoming: Utforska gejsrar, varma källor och enastående vildmark.

 • New York City, New York: Upplev den pulserande stadspulsen, Broadway och ikoniska landmärken som Frihetsgudinnan. En perfekt utgångspunkt för din roadtrip längs östkusten!

 • New Orleans, Louisiana: Njut av jazzmusik, god mat och kulturell rikedom i denna unika södra stad.

 • Great Smoky Mountains, North Carolina/Tennessee: Vandra genom vackra skogar och njut av hisnande utsikter.

 • Las Vegas, Nevada: Upptäck casinon, shower och spektakulära hotell på The Strip.

 • The Great Lakes, USA: Utforska den storslagna skönheten hos världens största grupp av färskvatten sjöar.

 • Rocky Mountains, Colorado: Upplev hisnande bergsvyer och äventyrliga utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring och klättring.


AUSTRALIEN DÅ, VAD FINNS DÄR?

Precis som USA är Australien en stort land, riktigt stort! Men livet Down Under är annorlunda än någon annan plats i världen. Det är laid back och här är några höjdpunkter vi vill tipsa om för din roadtrip!

 • Great Barrier Reef, Queensland: Utforska världens största korallrev genom att snorkla eller dyka.

 • Great Ocean Road, Victoria: Kör längs denna ikoniska kustväg och se de spektakulära klippformationerna "Twelve Apostles".

 • Uluru (Ayers Rock), Northern Territory: Upplev denna imponerande klippa och ökenlandskapet runtomkring den, särskilt vid solnedgång eller soluppgång.

 • Sydney Harbour, New South Wales: Besök ikoniska landmärken som Sydney Opera House och Sydney Harbour Bridge.

 • Blue Mountains, New South Wales: Utforska vackra bergslandskap, vattenfall och vandringsleder i närheten av Sydney.

 • Kakadu National Park, Northern Territory: Utforska Australiens största nationalpark och upplev dess fantastiska natur och kultur.

 • Melbourne, Victoria: Kulturell mångfald, mat och konst finns att uppleva i denna trendiga stad.

 • Barossa Valley, South Australia: Provsmaka prisbelönta viner och njut av det pittoreska landskapet i en av Australiens äldsta vinregioner.

 • Kangaroo Island, South Australia: Se vilda kängurur, koalor och sjölejon och häng på vackra stränder.


BRA ATT TÄNKA PÅ


När du bokar en hyrbil, husbil eller campervan för en roadtrip utomlands, särskilt i länder som USA, Australien och Nya Zeeland, är det viktigt att tänka på några saker. Men vi hjälper dig såklart få ordning på detta!

 

 1. Försäkring: Se till att du har lämplig försäkring för att täcka skador på fordonet och eventuella ansvarssituationer. Läs noggrant igenom försäkringsvillkoren och förstå vad som täcks.

 2. Storlek och bekvämlighet: Välj storlek på fordonet baserat på antalet resenärer och den komfortnivå ni önskar. Tänk på behovet av utrymme för bagage och eventuell campingutrustning. Här kan vi komma med tips & råd så att ni väljer rätt modell!

 3. Bokningsdatum och priser: Boka din bil god tid i förväg för att säkerställa tillgänglighet och få bästa pris.

 4. Utrustning och tillval: Om du planerar att campa, se till att ni väljer ett fordon som har all nödvändig utrustning som köksfaciliteter och toalett, förvaring och det ni önskar.

 5. Körregler och vägar: Bekanta dig med trafikreglerna och vägarnas förhållanden i det aktuella landet innan du åker på din roadtrip. Var medveten om skillnaderna i körning på vänster- eller högertrafik!

 6. Bränsle och avstånd: Grovplanera i alla fall din rutt och ha koll på avstånden mellan destinationer samt tillgängligheten av bränslestationer längs vägen, särskilt om du reser till avlägsna områden.

 7. Campingplatser och övernattning: Förbered dig genom att undersöka lämpliga campingplatser eller boendealternativ längs din rutt. Vissa platser kan kräva förbokning, särskilt under högsäsong. Vi kan komma med tips här!

Dags att börja planera din roadtrip?

Våra reseexperter är grymma på att designa roadtrips och det vågar vi säga för att vi har själva rest runt en del själva. Är du nyfiken på vad vi kan ordna, så är det bara att mejla oss kan snacka över telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi fixar flyg, hyrbil (eller andra fordon!), hotell, hostel, försäkring och hjälper dig med råd kring allt det praktiska som visum. Vill du bara ha hjälp att boka något av de vi precis nämnde går det också utmärkt.

Få ett prisförslag

 

alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...