{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Roadtrip utomlands

Roadtrip utomlands | Gör en på roadtrip - här hittar du de bästa rutterna | KILROY

Gör en på roadtrip utomlands och upplev äkta frihet

Kanske vet du redan i vilket land (eller länder) du vill åka på roadtrip och är på jakt efter hyrbil eller campervan och inspiration på rutter och highlights? Eller vill du veta mer om vad det innebär att åka på roadtrip utomlands, i exempelvis USA, Australien, Nya Zeeland eller Balkan? Då har du kommit rätt!

Få ett prisförslag för din roadtrip

P.S. Glöm inte bort att alla våra förslag på roadtrips är till för att inspirera dig. Boka resan precis som du ser den här på hemsidan eller gör om rutten till din egen. Vi gör allt för att matcha din resedrömmar 100 %!

Roadtrip utomlands - var vill du åka?

Vi kan hjälpa dig att boka hyrbil, husbil eller campervan i flera olika länder. Bokar du med oss får du dessutom en hel del tips på saker som kan vara bra att tänka på inför din roadtrip. Vi har själva kört många mil på vägarna och känner till de flesta do's and don'ts som bara kommer med erfarenhet (läs från våra egna misstag). Snacka med oss och berätta hur din drömresa ser ut så sätter vi ihop ett förslag åt dig!

Hyra bil eller campervan för din roadtrip?

Givetvis beror det på vilken typ av resa du vill göra. Föredrar du att checka in på boenden längs vägen, eller vill du bara köra runt och utforska naturen och till kvällen övernatta där det passar? 

På en roadtrip med hyrbil cruisar du mellan många platser och kan antingen bestämma i förväg var du ska stanna för att bo, eller om du hellre vill ta det som dyker upp. Kanske har du alltid drömt om att göra en roadtrip i Kalifornien? Gör du en roadtrip i en campervan eller husbil har du hela hemmet med dig. Säng, kök och redskap, handlar i de lokala matbutikerna och lagar mat och äter mitt i naturen. Möjligheter är många och det är du som bestämmer vad du som passar dig bäst.

Du kan alltid bolla alternativen med våra reseexperter, som i gärna ger råd och tips inför din roadtrip utomlands.

Förslag på rutter för din roadtrip

Vi har samlat våra bästa förslag på roadtrips i USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika. Hitta inspiration till ditt eget äventyr och om du har ytterligare frågor om att hyra en husbil, campervan eller bil kan du alltid höra av dig till oss!  

Våra tips för en lyckad roadtrip

Om du planerar en roadtrip finns också mycket att tänka på och som tur är har vi massor av tips och tricks att dela med oss av. Här kommer 5 snabba tips för att du ska få en lyckad roadtrip! 

  • Säkra upp med en bra försäkring
  • Grovplanera körsträckan per dag
  • Välj den billigaste körriktningen
  • Tanka tanka utanför storstäderna
  • Köp en kylväska att ha i bilen!
  • Ta med ett kreditkort

 

alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...