{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Roadtrip i Europa & Balkan

snirklande vägar på en road trip i balkan och transfăgărășan i rumänien

Dra på roadtrip i Europa & Balkan

Under en roadtrip i Europa väntar oväntat många häftiga upplevelser endast ett stenkast hemifrån. Varje land har sin egna spännande kultur och charm och med en bil eller campervan som resekompanjon kan du glida genom allt detta med total frihet. Stanna var och när du vill. Vill du käka pizza i Italien? Vandra i Irlands vackra landsbygd? Eller vad sägs om att besöka de historiska landmärkena på den iberiska halvön? Allt är möjligt under en roadtrip i Europa.

En roadtrip i Balkan är den perfekta lösningen för dig som vill uppleva både sevärdheter och knasiga highlights i denna helt fantastiska, men ändå så outforskade, region i sydöstra Europa.

Boka in en gratis reserådgivning

P.S. Glöm inte bort att alla våra roadtrips i Europa och Balkan är förslag som är till för att inspirera dig. Boka resan precis som den är, eller gör om den vettja. Vi gör allt för att matcha din resedröm till 100%!

Nyfiken på en roadtrip i Balkan?

De länder som oftast betraktas som en del av Balkan är:

Under en roadtrip i Balkan kan du givetvis bocka av alla länder, men vissa är lite mer nice för just den här typen av äventyr.

Balkans länder har alla mycket gemensamt, men deras olikheter är det som gör regionen unik. Från de smäktande bergslandskapen i Slovenien och det azurblå vattnet längs Kroatiens kust, till Bosnien-Hercegovinas fascinerande historia och Albaniens något mystiska närvaro. Balkan har allt. Rund varje vägkrön väntar nya överraskningar.

Kombinera din roadtrip i Europa eller Balkan med tågluffning

Vart ska jag åka och vad bara måste jag uppleva? Det finns många spännande roadtrips i Europa att välja mellan, några är lång, andra kortare. Det de alla har gemensamt är dock att är galet nice och bjuder på svindlande natur och levande kultur.

Kombinera din roadtrip i Balkan med att tågluffa till din startdestination. Vi lova dig att det sätter pricken över i:t på din resa. Läs mer om att tågluffa i Europa här.

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...