{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Yoga och roadtrip i Portugal


Portugal Porto Woman Laughing
Se hela rutten

Rekommenderad längd

3-4 veckor

Länder

1

Transport

Tåg & Campervan

Restyp

Backpacking

Jag vill veta mer
Detta äventyr låter dig utforska några av de coolaste platserna landet har att erbjuda. Från de smala gatorna i Lissabon till de fantastiska omgivningarna i Cascais där du kan absorbera naturen i din favorit yogaposition. Ge dig ut på en roadtrip med fullständig frihet innan du avslutar din resa i Porto. Detta är det allra bästa utav Portugal.

Gör dig redo för en oförglömlig resa i Portugal! 

Hoppa på tåget och starta ditt äventyr redan när du lämnar hemmet. Inkluderat är ett Interrail-pass som låter dig resa i 5 dagar på det europeiska tågnätet. Var du vill stanna på väg ner till Lissabon är helt upp till dig.

Den här resplanen börjar i Lissabon där vi har ordnat de första nätterna på ett centralt beläget hostel som har en ungdomlig och skön vibe och hållbarhet som en av de viktigaste drivkrafterna. Lär känna varje hörn av staden och häng med andra unga backpackers för en minnesvärd tid i den portugisiska huvudstaden. Hostelet har massor av lokala aktiviteter där du får möjlighet att se det riktiga autentiska livet i Lissabon.

Från Lissabon tar du dig till Cascais vid kusten, där det väntar en skön 4-dagars yoga retreat. Här handlar det om att ladda batterierna och upptäcka sig själv.

Åk tillbaka till Lissabon och hämta din husbil. Det är dags för en legendarisk road trip! Din takt, dina destinationer - din road trip! Allt handlar om frihet. Vi har inkluderat 7 dagar i priset, men om du vill ha mer, fixar vi det såklart.

Lämna din husbil i Porto och njut av de tre sista nätterna vi har ordnat åt dig här. Njut av den utsökta maten och se till att smaka på det lokala vinet.

Vad innebär en roadtrip för oss på KILROY?

Vi uppmuntrar alltid våra resenärer att vara nyfikna och omfamna det oväntade. För oss betyder det att stanna upp och inte alltid stirra sig blind på kartan. Kör helt enkelt inte bara för att köra bil. Våga ta kontakt med nya människor och var öppen för att planerna ändras – det är nämligen då magi uppstår!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans.

 

Vad är inkluderat?
 • 5 days Interrail pass till Lissabon
 • 3 nätter i Lissabon
 • 4 dagars Yoga getaway i Cascais
 • 7 dagars hyra av Campervan
 • 3 dagars hostel stay i Porto
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men vi kan hjälpa dig med det)
 • Fickpengar
 • Måltider
 • Transport från Lissabon till Cascais och tillbaka
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Påverkan, avslappning och frihet i Portugal

Stockholm - Lisbon - Cascais - Porto - Stockholm

Kom ihåg att den här rutten endast är ett förslag för din roadtrip. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa roadtrips och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Interrail ner till Lissabon

Hitta din plats i tåget, sätt i gång playlisten i hörlurarna och luta dig tillbaka medan den vackra naturen passerar när du kryssar ner genom Europa. Absorbera intrycken från de intensiva skogarna, de robusta bergen och de charmiga små byarna, helt dolda för massorna. Interrail är det perfekta sättet att starta detta äventyr där resa långsamt är grejen.

Vi har säkrat dina första övernattningar när du anländer till Lissabon. Du bor på ett nice hostel i stadens centrum, och vilken bättre plats att starta ditt Portugaläventyr!

I Lissabon tar du dig bäst runt genom att gå eller ta spårvagn. Detta ger dig självklart en hel del träning (vem behöver inte det?) Och givetvis spektakulära utsiktsplatser när du når toppen av backen. Lissabon är väldigt vackert och har också en imponerande matkultur.

Cascais

I Cascais får du 4 dagars välbefinnande för ditt sinne och din kropp. På detta yogaretreat, kan du ladda batterierna, hitta ditt inre zen och njuta av sällskap med likasinnade backpackers från hela världen. Yogalägret ligger bara en kort promenad från stranden i Cascais och omgivningen runt om är otrolig.

När din yogaretreat är över är det dags att åka tillbaka till Lissabon där du hämtar din husbil och åker på en episk roadtrip genom Portugals vackra landskap.

Roadtrip genom Portugal

Vart du vill åka, rutten, takten, och vilka upplevelserna du vill vara med om längs vägen under denna vecka är helt upp till dig. Roadtrip är frihet i sitt finaste format. Vi har inkluderat en veckas hyra för husbil, men om du vill ha fler dagar så säg bara till, så fixar vi det.

Solen skiner. Du sätter på dina nya solglasögon. Spotify-spellistan har förberetts i förväg. Bilrutorna nere, volym upp. Vågorna slår in i klipporna längs kusten. Det är inte många fordon på vägen. Egentligen är det bara du och din husbil de närmaste kilometerna. Du öppnar den kalla drycken som du just köpte på en bensinstation och tar en klunk. Livet är inte illa ... Och nästa stopp? Upp till dig!

Porto

Vid veckans slut lämnar du husbilen i Porto. Staden delas av Duorofloden, och det finns gott om mysiga platser längs flodens stränder där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller eftermiddagsdrink. Staden har en imponerande konstutbud och om du vill öva på dina dance moves finns det också ett rejält nattliv.

Vi har ordnat din vistelse här på ett av våra favorithostel i Portugal. Den är full av backpackers och har en fantastisk atmosfär. Kvällsdrinkar, musik och massor av aktiviteter pågår hela tiden.

Interrail tillbaka hem

Inkluderat i priset är, som nämnts tidigare, ett 5-dagars Interrail Pass, och du bör fortfarande ha resdagar kvar att utnyttja nu när det är dags att åka hem. Sätt dig i tåget och låt de senaste veckornas upplevelser sjunka in när du reflekterar tillbaka på en resa som gav dig ett annat Portugal än du kanske hade förväntat dig.

Om du vill korta ner resan kan du alltid välja en flygbiljett hem istället. Vi hjälper dig att planera din hemresa - vilket alternativ du än väljer.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...