{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Roadtrip i Kanada

Roadtrip i Kanada | Res till Kanada och gör en roadtrip

Roadtrip i Kanada - En svårslagen naturupplevelser

En roadtrip i Kanada är perfekt för dig som älskar mäktig natur, att vara aktiv och bara försvinna in i gigantiska tokvackra landskap. Dessutom finns det mysiga, småstäder och kuststäder med en välkomnande och gästvänlig lokalbefolkning. Hyr en bil eller en campervan och utforska allt som Kanada har att erbjuda. Det fina med roadtrips är friheten och att du har makten att lägga upp din resa precis som du vill ha den.

P.S. Glöm inte bort att alla våra roadtrips i Kanada är förslag som är till för att inspirera dig. Boka resan precis som den är, eller gör om den vettja. Vi gör allt för att matcha din resedröm till 100%!

Boka in en gratis reserådgivning

Vart du kan åka på en roadtrip i Kanada?

Även om USA och Kanada har många olikheter finns det några saker de delar. Precis som USA har Kanada spektakulärt landskap. Oavsett om du kör längs västkusten eller östkusten, eller kör genom landet, finns det riktigt fantastiska landskap och natur.

Förutom den vackra naturen är Kanada känd för sina små och mysiga byar och kanadensare är i allmänhet är otroligt gästvänliga. Besök också spektakulära Jasper och Banff National Parks, eller kör längs östkusten och njut av Atlantenkusten!

Att tänka på inför en roadtrip i Kanada

Det är bra att ha koll på vilken ungefärlig rutt du ska åka innan du sätter dig på planet. Det kommer du att spara flera tusen på. Dels sparar du väldigt mycket pengar på att boka din hyrbil i förväg, något som många struntar i - men vi varnar dig - don't. Ha också koll på var du kan parkera  bilen när du ska övernatta, på många ställen kostar det och har du inte räknat med det kan din roadtrip plötsligt bli kortare än du planerat för. Det är därför du kan höra av dig till oss; för att få hjälp med hur du bäst planerar din resa, tips på vart du kan ställa bilen för att spara pengar och få förslag och tips på de bästa sevärdheterna, nationalparkerna och godaste mathaken längs vägen. Hör av dig så planerar vi in din resa tillsammans med dig, helt gratis. 

Förslag på roadtrips i Kanada 

Vad ska du se och uppleva på din roadtrip i Kanada? Det finns gott om spännande rutter att välja bland, och det är bara fantasin som sätter gränsen. Här hittar du inspiration för din roadtrip i Kanada. 

Taggad på en roadtrip i Kanada?

Vem är inte det? Kanada är ett otrolig land och naturen är helt otrolig! För att du ska få till en komplett roadtrip (det vill säga att få till den bästa rutten, hyra den grymmaste bilen/campervanen för dina behov och att inte råka åka helt fel säsong) så finns vi här. Boka in dig på en kostnadsfri reserådgivning så ser vi till att dina resa blir EPISK! 

Reserådgivning om roadtrips i Kanada

Hyrbild inför roadtrippen genom Kanada

Om du redan känner dig redo för att boka hyrbil klickar du dig in nedan. Glöm inte bort att om du har några frågor eller funderingar är det bara att höra av sig till oss, dessutom kan vi hjälpa dig att boka hyrbilen (så att du kan känna dig säker på att allt gått rätt till).

Boka din hyrbil i Kanada här

Spana in våra campervans

alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...