{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Roadtrip USA - Florida


Roadtrip i Florida | Roadtrip i USA
Se hela rutten

Reslängd

2-3 veckor

Antal kilometer

cirka 1500

Antal stater

1

När på året?

november till juni

Jag vill veta mer
Är du redo för en episk roadtrip genom Florida, känt som «The Sunshine State»? Börja och avsluta din roadtrip i Miami och utforska alla färgglada städer, vita sandstränder och träsk där alligatorerna bor längs vägen. Är du redo för ett maxat äventyr i USA? Bra, då åker vi!

Börja ditt äventyr i Florida med några dagar i Miami och kör sedan ner till Key West. Fortsätt längs halvöns västkust. Stanna till i både små samhällen och storstäder på vägen, innan du är tillbaka i Miami efter några veckor på vägarna. 

Vi har inkluderat en hyrbil i denna roadtrip, men du kan byta den till en campervan om du vill, det är helt upp till dig! Värt att nämna är att se till att ha koll på din reseförsäkring när du hyr bil utomlands. Osäker på om du har en? Oroa dig inte - vi kan hjälpa dig med det!

Vad innebär en roadtrip för oss på KILROY?

Vi uppmuntrar alltid våra resenärer att vara nyfikna och omfamna det oväntade. För oss betyder det att stanna upp och inte alltid stirra sig blind på kartan. Kör helt enkelt inte bara för att köra bil. Våga ta kontakt med nya människor och var öppen för att planerna ändras – det är nämligen då magi uppstår!

*Frånpris per person för två personer över 25 år som reser tillsammans. Är du yngre än så fixar vi din hyrbil ändå!

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Miami
 • 3 övernattningar i Miami
 • Hyrbil 2 veckor(Hertz FCAR model)
 • Flyg från Miami till Stockholm
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer 
 • Måltider 
 • Egna aktiviteter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag Florida

Stockholm - Miami - Key West - Everglades - Naples - Siesta Key - Tampa - Clearwater - Orlando - Cape Canaveral - Fort Lauderdale - Miami - Stockholm

Kom ihåg att den här rutten endast är ett förslag för din roadtrip. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa roadtrips och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Miami

Välkommen till Miami där din roadtrip börjar! Vi har bokat boende de första 3 nätterna på ett coolt vandrarhem mitt på Miami Beach. Detta är helt klart det bästa stället att kickstarta ditt äventyr på! Besök Lilla Havanna för att smaka på kubanskt kaffe, Lilla Haiti för att känna de karibiska vibbarna och Wynwood för att spana på cool, färgstark gatukonst.

Key West

Efter 3 dagar i Miami är det dags att packa bilen och börja utforska Florida. Första stoppet är Key West, som är sammankopplat av inte mindre än 42 broar. Här får du uppleva den fantastiska utsikten över både Mexikanska golfen och Atlanten när du kör söderut från Miami. Key West är känt för sina paradisstränder och magiska solnedgångar. Stanna till i Key Largo på vägen för att utforska det kanske bästa snorklingsområdet i hela USA.

Everglades National Park

Everglades National Park är USA:s största nationalpark med subtropiskt klimat. Naturen och djurlivet här är unikt i sitt slag och du kommer att få se allt från färgglada grodor och flamingos till både krokodiler och aligatorer! Om det sistnämda fascinerar dig måste följa med på en båttur i träsken. Här är chansen STOR att se alligatorer i det vilda!

Napels

Från Everglades reser du längs Floridas västkust mot Napels, som också är känd som miljonärernas stad. En stor del av USA:s rikaste människor bor här, så om du är fascinerad av häftiga bilar och enorma villor har du något att se fram emot. Gör också ett besök i den gamla delen av staden där du hittar du många konstgallerier och charmiga små butiker!

Sarasota & Siesta Key

Från Napels kör du vidare längs Floridas västkust tills du kommer till Sarasota. En trevlig och mysig stad vid stranden. Har du tid rekommenderar vi att du gör ett besök till Myakka River State Park, som är ett av Floridas mest unika naturområden. Siesta Key ligger bara en kort bilresa söder om Sarasota och detta är förmodligen den bästa platsen för att surfa i hela Florida. Njut av den avslappnade atmosfären och besök de chamriga små surfbutikerna och barerna.

Tampa og Clearwater

Tampa är en historisk hamnstad som ligger i Tampa Bay. Här finns gott om friluftsliv och massor av kulturevenemang på gång. Vi rekommenderar att du gör ett besök på Clearwater som är värd för sina festivaler. Strawberry Festival och The Hispanic Heritage Festival är några favoriter! Om du har tid, kolla också in St. Petersburg-halvön där du hittar Salvador Dalí Museum samt några riktigt coola konstutställningar.

Orlando

Orlando... staden med alla nöjesparker! Här hittar du bland annat Disney World och Universal Studios. Vill du uppleva något annorlunda kan vi rekommendera Holy Land, som är en park med ett bibliskt tema, som namnet antyder. Passa också på att chilla runt i stan innan du kör vidare mot nästa stopp.

Cape Canaveral

Från Orlando kör du vidare till Cape Canaveral som ligger längs Floridas östkust. Här får du chansen att besöka Kennedy Space Center och se en av SpaceX fyra raketuppskjutningsplatser. Oavsett hur mycket du fascineras av rymdfarkoster är detta en riktigt häftig upplevelse som du bara inte får missa!

Fort Lauerdale

Fortsätt en bit söderut tills du kommer till Fort Lauerdale. Denna plats är känd för sin konstscenen och sina vackra stränder, stora evenemang och naturligtvis för att vara ett nav för många stora kryssningsfartyg. Shoppa på Las Olas Boulevard, åk på en segeltur eller ta en mysig promenad längs hamnen där du kan spana på ENORMA yachter.

Miami

Din roadtrip slutar där du började, i Miami. Passa på att utforska allt du inte hann med när du kom hit. Kolla in det coola art déco-distriktet vid South Beach och besök Venetian Pool där du hittar både koraller och undervattensgrottor.

Oavsett om du känner för att åka hem eller fortsätta din resa hjälper vi dig att fixa vi det. Vi hjälper dig att planera din drömresa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...