{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Roadtrip USA - Hawaii


hawaii-kaui-island-cover
Se hela rutten

Reslängd

10-12 dagar

Börja resan i

Los Angeles

Roadtrip i

Oahu, Hawaii

När på året?

Året runt!

Jag vill veta mer
Aloha! En fantastisk roadtrip i tropiska Oahu på Hawaii väntar på dig. Här snackar vi perfekta surfvågor, små byar, spektakulär natur, lokala delikatesser och historiska monument. Men först rekommenderar vi ett snabbt 3 dagars stopp i Los Angeles för att ladda upp inför resan.

Vill du uppleva det bästa av Hawaii? Då har vi det perfekta reseförslaget! Under denna roadtrip får du se delar av Oahu, Hawaii som du kanske inte skulle hittat själv. Rutten är inte särskilt lång, utan faktiskt bara 175 kilometer. Oahu är med andra ord en ganska liten ö. Men om du vill uppleva den utan att stressa (i sann Hawaii-anda), är 10-12 dagar perfekt för denna roadtrip. Förutom bilhyra har vi inkluderat 3 nätter på Los Angeles coolaste vandrarhem för att du ska få en chans att ladda batterierna!

Vi har inkluderat en hyrbil i denna roadtrip. Glöm inte att ha koll på din reseförsäkring när du hyr bil utomlands. Har du ingen? Oroa dig inte - vi kan hjälpa dig med det!

Vad innebär en roadtrip för oss på KILROY?

Vi uppmuntrar alltid våra resenärer att vara nyfikna och omfamna det oväntade. För oss betyder det att stanna upp och inte alltid stirra sig blind på kartan. Kör helt enkelt inte bara för att köra bil. Våga ta kontakt med nya människor och var öppen för att planerna ändras – det är nämligen då magi uppstår!

*Frånpris per person för två personer över 25 år som reser tillsammans. Är du yngre än så fixar vi din hyrbil ändå!

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Los Angeles
 • 3 nätter i Los Angeles
 • Flyg från LA till Honolulu
 • Hyrbil 7 dagar (Hertz FCAR model) 
 • Flyg till Stockholm från Honolulu
 • Bokningsavgifter 
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer 
 • Måltider 
 • Egna aktiviteter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag Hawaii

Stockholm - Los Angeles - Honolulu - Koko Head - Waimanalo Bay - Kailua - Valley of the Temples - Windward Coast - Waimea Bay - Haleiwa – Plains of Oahu - Honolulu - Stockholm

Kom ihåg att den här rutten endast är ett förslag för din roadtrip. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa roadtrips och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Los Angeles

Börja din roadtrip med 3 nätter i Los Angeles. Upplev den avslappnade atmosfären i Venice Beach, ta en mysig promenad längs stranden och kolla in de coola kvarteren i Santa Monica. Har du tillgång till bil bör du ta en åktur till Griffith Observatory där du får en fantastisk utsikt över Los Angeles. Efter 3 dagar är det dags att stiga ombord på planet mot Oahu där en episk roadtrip väntar!

Honolulu

Välkommen till Hawaiis "huvudstad" - Honolulu. Paddla ut för att fånga de perfekta surfvågorna på Waikiki Beach eller ta en promenad i Ala Moana Park mellan Waikiki Beach och centrala Honolulu. Bishop Museum & Planetarium och Iolani Palace är också värda ett besök. Sist men inte minst, missa inte den vackra vulkanen Diamond Head!

Koko Head

En kort sväng sydost om Honolulu hittar du Koko Head. Utmana dig själv med att klättra de mer än 1 000 trappstegen till toppen av Koko Head Crater. Belöningen? En utsikt så magisk att du genast glömmer att du nästan inte kunde andas på vägen hit.

Waimanalo Bay

Vad sägs om lite strandhäng? Waimanalo Bay är bättre än vad du någonsin kan föreställa dig med sitt kristallklara vatten och sand vit som snö. Gör dig redo att tappa hakan...

Kailua

Förutom sina fantastiska stränder är Kailua välkänt för sin populära Kailua Farmers' Market där du kan köpa lokala delikatesser. Om du är den aktiva typen rekommenderar vi att du tar en sväng förvi Maunawili Falls Trail. Glöm inte att ta på dig lämpliga skor, eftersom det kan bli ganska lerigt här!

Valley of the Temples

Vid änden av Ko'olau-bergen, i en lummig dal, ligger denna otroligt vackra minnespark. Det grönskande landskapet här är något utöver det vanliga. Du hittar också en kopia av det japanska buddhisttemplet Byodo-In.

Windward Coast hiking trails

Stanna längs Windward Coast som erbjuder massor av spännande vandringsleder, speciellt Nuuano Pali Lookout. Även Nakoa Trail i Kahana Valley State Park och Makua Ridge Trail är värda ett besök.

Waimea Bay and Valley

Ta en paus i Waimea Bay på den norra stranden av Oahu. På vintern är det utan tvekan en av Hawaiis mest kända platser för surfing och på sommaren kan du besöka den botaniska trädgården i Waimea Valley. Gillar du att snorkla? Då måste du ta dig till Shark's Cove!

Haleiwa

När du kommer till Haleiwa är det nästan obligatoriskt att (återigen) fånga vågorna på Ehukai Beach. Känner du för en lugnare aktivitet kan du istället paddla under den berömda bron Haleiwa eller beundra solnedgången vid Alii Beach Park.

Plains of Oahu

I hjärtat av Oahu hittar hittar du ett stort utbud av aktiviteter. Kolla in de lummiga gårdarna inklusive den ökända Dole Plantation, shoppa i galleriorna eller promenera runt i de små byarna för att få inblick i det lokala samhället.

Honolulu

Nu är du tillbaka där roadtripen började. På väg från centrala Oahu MÅSTE du stanna till vid legendariska Pearl Harbor. Efter en vecka på resande fot förtjänar du att chilla på stranden, njuta av en Blue Hawaiian och faktumet att tiden står stilla på Hawaii. Härifrån kan du välja att resa vidare i USA eller till någon annan spännande plats!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...