{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Roadtrip USA - Highway 1


Roadtrip USA | Highway 1 | KILROY
Se hela rutten

Reslängd

15-17 dagar

Startar i

San Francisco

Slutar i

Los Angeles

När på året?

Året runt

Jag vill veta mer
Bättre kan det inte bli. 800 km som består av häftiga städer och fantastisk natur. Gör en roadtrip på U.S. Highway 1 längs Kaliforniens kust och besök San Francisco, Santa Cruz, Big Sur och Los Angeles. Detta är en upplevelse som kommer att ge dig minnen för livet!

Vill du ha ett kort men maxat äventyr i soliga Kalifornien längs USA:s västkust? Klart du vill! Vi har skapat ett äventyr från San Francisco till Los Angeles längs den ikoniska U.S. Highway 1. Rent praktiskt kan du göra denna resa på 1 dag, men vad är det roliga med det? I detta reseförslag har vi inkluderat alla godbitar som du inte vill missa längs kusten. Under denna roadtrip kommer du att passera Santa Cruz, Monterrey Bay, Santa Barbara, Malibu och Santa Monica för att bara nämna några av stoppen. 

Vi har inkluderat en campervan i denna roadtrip, men du kan byta den till en vanlig hyrbil om du vill, det är helt upp till dig! Värt att nämna är att se till att ha koll på din reseförsäkring när du hyr bil utomlands. Osäker på om du har en? Oroa dig inte - vi kan hjälpa dig med det!

Vad innebär en roadtrip för oss på KILROY?

Vi uppmuntrar alltid våra resenärer att vara nyfikna och omfamna det oväntade. För oss betyder det att stanna upp och inte alltid stirra sig blind på kartan. Kör helt enkelt inte bara för att köra bil. Våga ta kontakt med nya människor och var öppen för att planerna ändras – det är nämligen då magi uppstår!

*Frånpris per person för två personer över 25 år som reser tillsammans. Är du yngre än så fixar vi din hyrbil ändå!

Vad är inkluderat?
 • Flyg till San Francisco
 • 3 övernattningar i San Francisco
 • Campervan i 10 dagar 
 • 3 övernattningar i Los Angeles
 • Flyg hem från Los Angeles
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Avgift för envägshyra 175 USD + tax
 • Vaccinationer 
 • Måltider 
 • Egna aktiviteter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag Highway 1

Stockholm - San Francisco - Santa Cruz - Monterrey Bay - Big Sur - Hearst Castle - Morro Bay - Santa Barbara - Malibu - Santa Monica – Los Angeles - Stockholm

Kom ihåg att den här rutten endast är ett förslag för din roadtrip. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa roadtrips och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

San Francisco

Börja din resa i San Francisco! Staden som är full av färgstarka personligheter, kultur, coola restauranger och mysiga karter. Här finns både ett finansdistrikt, en hippiestad, China Town och Japan Town! Alcatraz är också värt ett besök innan du hoppar in i bilen och börjar din roadtrip. Kom dock ihåg att boka dina biljetter i god tid - de blir snabbt slutsålda!

Santa Cruz

Santa Cruz kallas ofta för en av USA:s huvudstäder när det kommer till surf, så du kan inte åka hit utan att ge dig ut bland vågorna! Kolla också in den lokala "The Mystery Spot" där gravitationen inte riktigt verkar fungera som den ska... Strandpromenaden bjuder också på en chill atmosfär, utsökta skaldjursrestauranger och ljudet av snarkande sjölejon!

Monterey Bay

Vill du se sjölejon och uttrar i sin naturliga miljö ska du ta dig till Fisherman's Wharf där de ofta ligger och solar på klipporna vid hamnen. Älskar du vin? Då måste du också besöka minst en av Kaliforniens många vingårdar!

Big Sur

Big Sur State Park är en riktig klassiker! Vägen genom parken sträcker sig längs de dramatiska kustlandskapen som kännetecknas av vackra stränder, sjölejon, sjöelefanter och ett av områdets mest ikoniska vattenfall - McWay Falls!

San Simeon, Hearst Castle & Morro Bay

San Simeon är känt för framförallt två saker som du bör hinna med under detta stopp. Det ena är att utforska det imponerande Hearst Castle, byggt av den före detta fastighetsägaren William Randolph Hearst och det andra är att hyra en «sand buggy» i San Luis Obispo. När du har bockat av dessa upplevelser måste du också utforka tidvattenpoolerna i San Simeon. Avsluta din vistelse här i Morro Bay, som är en chamrig liten stad vid havet med härliga vibbar!

Santa Barbara

Santa Barbara är känt som den «amerikanska rivieran». Här kan du roa dig med at följa med på valsafari, gå på konst- och hantverksmarknaden eller ölprovning på något av de många lokala bryggerierna. Eller varför inte hyra en kajak eller surfbräda? Här hittar du även några av de häftigaste skolorna i Kalifornien, så du kommer garanterat att känna av den unga och hippa atmosfären i Santa Barbara som är stereotypisk för Kalifornien!

Santa Monica & Los Angeles

Sista stoppet på din roadtrip längs Highway 1 är Los Angeles. Vi har inkluderat 3 nätter på ett riktigt coolt vandrarhem vid Venice Beach. Lämna ifrån din campervanen boch utforska omgivningarna till fots, på cykel eller med sparkcykel. Det är ett schysst sätt att ta sig runt i de närliggande stadsdelarna. Men om du vill kolla in några av de fashionabla områdena som Beverly Hills och Hollywood, är bil en bättre lösning. Missa inte utsikten från Griffith Observatory, som bjuder på en fantastisk vy över staden. Oavsett om du är redo att åka hem till Sverige eller är taggad på att fortsätta resan så hjälper vi dig. Snacka med oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...