{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Roadtrip USA - Kust till Kust


grand-canyon-horseshoe-bend-cover
Se hela rutten

Reslängd

8 veckor

Startar i

Los Angeles

Avslutas i

New York

När på året?

Vår eller tidig höst

Jag vill veta mer
Är du redo för den ultimata roadtripen genom USA? Den här rutten tar dig hela vägen från Los Angeles på västkusten till New York på östkusten. Korsa hela landet på cirka 8 veckor och upplev det bästa av USA från dag 1!

Det är svårt att inte bli kär i tanken på att tillbringa 8 veckor med att korsa USA. Gör det i din egen takt och se till att du absorberar allt du får uppleva längs vägen! Från Kalifornien i väst hela vägen till New York. Rutten vi föreslår går genom Kalifornien, Nevada, Arizona, New Mexico, Texas, Oklahoma, Arkansas, Tennessee, Virginia, Maryland, Pennsylvania och New York. Låter inte så illa va?

Det här reseförslaget är SÅ långt och packad med så många coola platser att vi inte kan lista alla här. Se därför dessa stopp som en bråkdel av resan- och hör av dig till oss för att få fler grymma tips!

Vi har inkluderat en hyrbil i denna roadtrip, men du kan byta den till en campervan om du vill, det är helt upp till dig! Värt att nämna är att se till att ha koll på din reseförsäkring när du hyr bil utomlands. Osäker på om du har en? Oroa dig inte - vi kan hjälpa dig med det!

Vad innebär en roadtrip för oss på KILROY?

Vi uppmuntrar alltid våra resenärer att vara nyfikna och omfamna det oväntade. För oss betyder det att stanna upp och inte alltid stirra sig blind på kartan. Kör helt enkelt inte bara för att köra bil. Våga ta kontakt med nya människor och var öppen för att planerna ändras – det är nämligen då magi uppstår!

*Frånpris per person för två personer över 25 år som reser tillsammans. Är du yngre än så fixar vi din hyrbil ändå!

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Los Angeles
 • 3 övernattningar i Los Angeles
 • Hyrbil i 8 veckor (Hertz FCAR model)
 • 2 övernattningar i New York
 • Flyg hem från New York
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Avgift för envägshyra 400 USD + tax
 • Vaccinationer 
 • Måltider 
 • Egna aktiviteter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag kust till kust

Stockholm - Los Angeles - Death Valley - Las Vegas - Grand Canyon - Roswell & Santa Fe - Amarillo - Oklahoma City - Memphis - Nashville – Knoxville - New York - Stockholm

Om du kör den här rutten under hösten, gör den tvärtom för att uppleva de bästa väderförhållandena!

Kom ihåg att den här rutten endast är ett förslag för din roadtrip. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa roadtrips och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Los Angeles, Kalifornien

Första stoppet på din roadtrip är Los Angeles. Vi har inkluderat 3 nätter på Los Angeles coolaste vandrarhem vid Venice Beach där du kan välja om du villl utforska området till fots, på cykel eller med sparkcykel. Det är ett schysst sätt att ta sig runt i de närliggande stadsdelarna. Men om du vill kolla in några av de fashionabla områdena som Beverly Hills och Hollywood, är bil en bättre lösning. Missa inte utsikten från Griffith Observatory, som bjuder på en fantastisk vy över LA.

Las Vegas, Nevada

Det är dags att utforska Sin City! Las Vegas är ett paradis om du gillar fest, av uppenbara skäl. Ge dig ut för att se de blinkande ljusen på Las Vegas Strip när det är mörkt. Det är sannerligen en upplevelse. Tips: se till att inte spendera alla dina fickpengar i kasinot!

Ett annat hett tips: Kör längs I-15 till Las Vegas från norr, helst när det är mörkt. Det är en otroligt vacker syn!

Efter ett dygn eller två rekommenderar vi också att köra till Hoover Dam, som ligger cirka 40 minuter från Las Vegas. Denna plats är en magnifik kombination av natur och historia!

Grand Canyon, Arizona

Med sitt fantastiska och unika landskap är Grand Canyon ett naturligt underverk som inte går att beskriva med ord. Tro oss, vi har försökt! Platsen är inte bara sanslöst vacker, den har också en spännande historia. Detta är helt enkelt ett måste på din roadtrip genom USA.

Roswell & Santa Fe, New Mexico

Efter "The Roswell UFO incident" 1947 har denna sömniga stad i Sydstaterna blivit världsberömd. Men vad var det som hände egentligen? Var det utomjordingar eller en väderballong? Gör din egna slutsats när du ställer in rutten på GPS:en till Roswell. Sammanfatta dina upplevelser i New Mexicos varma källor och se till att du också kollar in en av USA:s äldsta städer, Santa Fe.

Amarillo, Texas

Howdy y’all! Allt är större i Amerika och det bästa stället att testa denna teori är förmoligen i Texas. Sätt din aptit på prov när du besöker Big Texan Steak Ranch – lyckas du äta biffen på 2 kg på mindre än en timme får du den gratis. Har du länge drömt om en riktig cowboyupplevelse, ska du ta dig till boskapsauktionen i Amarillo där du garanterat kommer att få träffa några cowboys!

Oklahoma City, Oklahoma

Oklahoma City är huvudstad i delstaten Oklahoma. Kolla in Science Museum of Oklahoma, som är både interaktivt och erbjuder många aktiviteter. I Oklahoma hittar du också The National Cowboy and Western Heritage museum som handlar om, ja du gissade rätt, de gamla västerländska dagarna. Missa inte att även besöka Bricktown som kryllar av trevliga ställen med mat och dryck.

Memphis, Tennessee

Memphis är känt för sin läckra «fried catfish» och givetvis som Elvis hemstad. Hans privata bostad Graceland är ett måste att besöka oavsett om du är ett fan eller inte. Det är en attraktion i sig att se alla Elvis-imitationer från hela världen som reser hit. Utöver detta är Memphis förstås välkänt för sin fantastiska musikscen där du kan se liveframträdanden inom soul, blues och rock n'roll varje kväll.

Nashville, Tennessee

Fortsätt till en annan musikhuvudstad i USA. Nashville är countrymusikens hem och staden bokstavligen kryllar av countrymusiker, cowboyhattar och färgglada stövlar i alla former. Bevittna (eller delta!) i dansen på borden och lokalbefolkningen som energiskt diskuterar vilka låtar som borde spelas på stadens många honky tonky barer.

Knoxville, Tennessee

Kontrasten är stor mellan kontorsklädda människor och den mer jordnära atmosfären i Knoxville. Utforska Jackass-legenden Johnny Knoxvilles hemstad och känn av den trevliga atmosfären på torget vid Gay Street till exempel.

New York City, New York

Avsluta ditt äventyr i «Staden som aldrig sover» - New York! Lämna bilen och spendera dina dagar här med sightseeing, shopping, Frihetsgudinnan, Brooklyn, Harlem, Wall Street, gatumusikanter på Times Square och Central Park. Du kommer aldrig att känna dig färdig med New York, så stressa dig inte igenom staden!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...