{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Roadtrip genom norra USA


Roadtrip USA | Norra USA | KILROY
Se hela rutten

Reslängd

6 veckor

Startar i

Chicago

Slutar i

Los Angeles

När på året?

april till oktober

Jag vill veta mer
Detta reseförslag är en fantastisk kombination av storstadsupplevelser och några av USA:s häftigaste naturupplevelser. Vi föreslår att du avsätter cirka 6 veckor för att göra denna roadtrip ordentligt. Vi lovar att ett episk äventyr väntar dig!

Börja din roadtrip i Windy City, Chicago och fortsätt sedan västerut hela vägen genom den norra delen av USA. Denna roadtrip är för dig som älskar att bli ett med naturen - och ingen dålig sådan. Se fram emot att utforska Yellowstone National Park, Grand Canyon, Monument Valley och många andra vackra platser i den norra delen av USA.

Upplev naturliga underverk och storstäder som Chicago, Las Vegas och Los Angeles. Den ultimata kombinationen om du frågar oss!

Vi har inkluderat en hyrbil i denna roadtrip, men du kan byta den till en campervan om du vill, det är helt upp till dig! Värt att nämna är att se till att ha koll på din reseförsäkring när du hyr bil utomlands. Osäker på om du har en? Oroa dig inte - vi kan hjälpa dig med det!

Vad innebär en roadtrip för oss på KILROY?

Vi uppmuntrar alltid våra resenärer att vara nyfikna och omfamna det oväntade. För oss betyder det att stanna upp och inte alltid stirra sig blind på kartan. Kör helt enkelt inte bara för att köra bil. Våga ta kontakt med nya människor och var öppen för att planerna ändras – det är nämligen då magi uppstår!

*Frånpris per person för två personer över 25 år som reser tillsammans. Är du yngre än så fixar vi din hyrbil ändå!

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Chicago
 • 3 övernattningar i Chicago
 • Hyrbil i 5 veckor (Hertz FCAR model) 
 • 3 övernattningar i Los Angeles
 • Flyg hem från Los Angeles
 • Bokningsavgifter 
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer 
 • Måltider 
 • Egna aktiviteter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag norra USA

Stockholm - Chicago - Chamberlain, SD - Mount Rushmore - Devils Tower - Yellowstone NP - Salt Lake City - Moab & Arches NP - Monument Valley - Grand Canyon - Las Vegas - Los Angeles - Stockholm

Denna roadtrip passar bäst att göra mellan april och oktober.

Kom ihåg att den här rutten endast är ett förslag för din roadtrip. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa roadtrips och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Chicago, Illinois

Chicago är startskottet för denna episka roadtrip genom den norra delen av USA. Du kan inte lämna Chicago utan att ha sett en basketmatch med Chicago Bulls. Besök även stadens många gamla bluesbarer innan du hämtar upp hyrbilen och beger dig ut på vägarna. Bonustips: Korsa Mississippifloden på gränsen mellan Illinois och Iowa till "The Real West".

Chamberlain, South Dakota

Chamberlain i South Dakota är ett ypperligt ställe att lära dig mer om den amerikanska ursprungsbefolkningens historia. En bit utanför staden hittar du statyn "Dignity" som är en av många symboler för den mäktiga Sioux-stammen. Tillbringa minst 1-2 dagar här för att besöka ett reservat och lära dig mer!

Mount Rushmore, South Dakota

Från Chamberlain fortsätter du att köra genom South Dakotas vackra landskap. Du kommer så småningom att nå Black Hills och Mount Rushmore National Memorial (de ikoniska skulpturerna uthuggna i bergssidan. Men innan du kommer hit bör du stanna till vid Badlands National Park!

Devils Tower, Wyoming

Du kan inte köra genom Wyoming utan att stanna vid Devils Tower, som är ännu ett ikoniskt monument. Faktum är att Devils Tower är det första nationella monumentet i USA från 1906. Devils Tower ligger i Crook County, Wyoming, på vägen mot nästa stopp som är Yellowstone National Park!

Yellowstone National Park, Wyoming

Vi rekommenderar att du kör in i Yellowstone National Park via "Beartooth Highway" som är en av USA:s vackraste vägar. Kö strax norr om Wyoming in i Montana och fortsätt nedför US Highway 212 från Red Lodge i södra Montana och vips i Yellowstone National Park. Tillbringa några dagar med att uppleva denna fantastiska nationalpark - vi garanterar att du kommer få vara med om en unik naturupplevelse!

Salt Lake City, Utah

Nästa stopp är Salt Lake City som är känt för precis det som namnet antyder. Kolla in själva staden, men se även till att spendera en natt på Antelope Island. Här kan du campa alldeles intill Salt Lake i vackra omgivningar. Magiskt!

Moab & Arches National Park, Utah

Moab är en liten stad i Utah. Det är inte direkt en plats där du behöver spendera flera dagar, men det finns absolut några otroligt fina områden i området som du bör kolla in. Ta en tur till Arches National Park för att vandra eller varför inte prova på mountainbike?

Monument Valley, Arizona

Från en fantastisk naturupplevelse till en annan fortsätter du till Monument Valley i Arizona. Det här är en torr och sandig plats - men definitivt värt en bild eller två på Instagram! Från Monument Valley, kör du vidare till Grand Canyon. Ta vägen via Flagstaff - där är det är mindre trafik och rutten är mycket trevligare!

Grand Canyon, Arizona

Du känner förmodligen redan till nästa stopp - som borde ha en självklar plats på din bucketlist. Grand Canyon är helt enkelt en spektakulär naturupplevelse som inte går att beskriva med ord. När du utforskat området är det dags att bege dig till Las Vegas, Sin City! Vi rekommenderar att du stannar till vid Zion National Park på vägen!

Las Vegas, Nevada

Innan du avslutar din resa i LA måste du bara stanna till i Las Vegas. Kör ner längs I-15 till Las Vegas, helst när det är mörkt. Det är rätt så häftigt att se staden torna upp sig i mörkret! Efter ett dygn eller två bör du även ta en tur till Hoover Dam som ligger bara 40 minuter från Las Vegas. Platsen är en underbar kombination av natur och historia!

Los Angeles, California

Avsluta din roadtrip med att spana på kändisar i Hollywood, besöka Universal Studios, Six Flags Magic Mountain och chilla på stranden i Santa Monica. Vi har inkluderat 3 nätter på Los Angeles coolaste vandrarhem i Venice Beach där du garanterat kommer lära känna spännande människor från hela världen. Inte ett dåligt sätt att avsluta ditt episka roadtrip i USA!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...