{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Roadtrip USA: Östkusten


new-york-niagara-falls-cover
Se hela rutten

Reslängd

4-5 veckor

Börjar och slutar i

New York

Campervan eller hyrbil?

Fråga oss!

När på året?

Året runt!

Jag vill veta mer
Upplev Amerikas vackra östkust! Under denna roadtrip får du gott om tid på dig att utforska några av östkustens highlights, som New York, Boston och Washington. Let's go!

Under denna roadtrip kommer du inte bara att få uppleva häftiga städer som New York, Pittsburg och Washington, utan du kommer också att resa till episka naturområden som Niagara Falls, Shenandoah NP, Great Smokey Mountains och uppleva ölivet på Outer Banks i North Carolina. 

Vi har inkluderat en hyrbil i denna roadtrip, men du kan byta den till en campervan om du vill, det är helt upp till dig! Värt att nämna är att se till att ha koll på din reseförsäkring när du hyr bil utomlands. Osäker på om du har en? Oroa dig inte - vi kan hjälpa dig med det!

Vad innebär en roadtrip för oss på KILROY?

Vi uppmuntrar alltid våra resenärer att vara nyfikna och omfamna det oväntade. För oss betyder det att stanna upp och inte alltid stirra sig blind på kartan. Kör helt enkelt inte bara för att köra bil. Våga ta kontakt med nya människor och var öppen för att planerna ändras – det är nämligen då magi uppstår!

*Frånpris per person för två personer över 25 år som reser tillsammans. Är du yngre än så fixar vi din hyrbil ändå!

Vad är inkluderat?
  • Flyg till New York
  • 4 övernattningar i New York City
  • Hyrbil i 3 veckor (Hertz FCAR model)
  • Flyg hem från New York 
  • Bokningsavgifter 
  • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
  • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
  • Vaccinationer 
  • Måltider 
  • Egna aktiviteter 

Reseförslag Östkusten

Stockholm - New York - Niagara Falls - Pittsburgh - Shenandoah NP - Blue Ridge Parkway - Great Smokey Mountains - Outer Banks, NC - Williamsburg, VA - Washington DC. - New York - Stockholm

Kom ihåg att den här rutten endast är ett förslag för din roadtrip. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa roadtrips och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

New York City, New York

Börja din roadtrip med sightseeing, shopping, frihetsgudinnan, Brooklyn, Harlem, Wall Street, gatumusikanter på Times Square och Central Park. New York har så mycket att erbjuda att 2-3 dagar räcker inte för att hinna uppleva allt. Vi rekommenderar därför att du tar god tid på dig! När du är klar med att utforska NYC är det dags att hämta upp bilen och ge dig ut på en episk roadtrip! (I New York får du hyra bil redan när du har fyllt 18 år).

*Du hämtar och lämnar din hyrbil i NYC.

Niagara Falls, New York

De berömda Niagarafallen ligger på gränsen mellan USA och Kanada och är verkligen en unik upplevelse. Skåda naturfenomenet på avstånd (gratis) eller ta på dig en poncho och bege dig ut till «Maid of the Mist» för att uppleva vattenfallen på nära håll.

Pittsburgh, Pennsylvania

Pittsburgh är känt som en av de absolut bästa sportstäderna i USA. Är du intresserad av sport är det alltså hit du bör åka för att kolla på amerikansk fotboll eller baseboll. Innan du reser vidare bör du också ta en tur på Monongahela Incline till toppen av Mount Washington och blicka ut över Pittsburghs landskap.

Shenandoah National Park, Virginia

Denna roadtrip tar dig också genom Shenandoah National Park, så var redo med kameran! Den här rutten är särskilt populär på hösten eftersom omgivningarna är sanslöst vackra under hösten. Varför inte ta en omväg och passa på att tillbringa ett par nätter i naturen?

Blue Ridge Parkway, Virginia & North Carolina

Från en vacker väg till en annan. Blue Ridge Parkway är fullproppad med imponerande utsiktspunkter och erbjuder massor av möjligheter till utomhusaktiviteter, oavsett om du vill leka cowboy eller kanske ge dig ut på en fisketur - här finns något för alla!

Great Smoky Mountains National Park, Tennessee & North Carolina

Detta stopp är för alla naturälskare där ute! Det vackra landskapet är hem åt vilda djur som rådjur, tvättbjörnar, vilda kalkoner och wapitier (nordamerikansk kronhjort). Men se upp för svartbjörnar (!) och kolla in de chamriga byggnaderna i Cades Cove.

Outer Banks

Välkommen till OBX! Kanske känner du igen namnet från Netflix-serien Outer Banks? The Outer Banks of North Carolina har en kustlinje på över 100 miles med både små kustbyar och många historiska platser. Besök Roanoke Island och lär dig mer om det mystiska försvinnandet av de första engelska nybyggarna...

Williamsburg, Virginia

Williamsburg är känt som navet för kolonialt bevarande. Staden utsågs som huvudstad i Virginia Colony 1699 (den nya världen) och var en av USA:s första "planerade" städer. Om du är lite av en historiefantast är ett stopp i denna konstiga och underbara stad absolut ett måste!

Washington D.C.

Washington D.C. är så mycket mer än bara historiska byggnader och monument. USA:s huvudstad rymmer också några av de bästa museerna och många av dem erbjuder gratis entré! Se till att se en hockeymatch med Washington Capitals om du besöker Washington under vintersäsongen!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...