{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Södra USA från Miami till Los Angeles


usa-road-trip-hairpin-bends-cover
Se hela rutten

Reslängd

Cirka 5 veckor

Antal kilometer

Cirka 5400 km

Restyp

Roadtrip & backpacking

Inkluderat i priset

Flyg 6 nätter på hostel, bilhyra 4 veckor

Jag vill veta mer
Om du vill fly kylan för ett magiskt äventyr på varmare breddgrader kan denna roadtrip vara något för dig! 5 veckor på vägarna från Miami till Los Angeles genom sydstaterna. Låter det spännande? Läs vidare!

De dig ut på denna roadtrip från Miami till Los Angeles och passera genom Florida, Louisiana, Texas, New Mexico, Arizona och slutligen Kalifornien. Episka äventyr väntar längs vägen! 

Du börjar din roadtrip i soliga Florida, där du får utforska Miami i 3 dagar, innan du hämtar upp hyrbilen och ger dig ut på vägarna. Besök Key West, Everglades, Tampa och Crystal River. 

Du kommer sedan till Louisiana där vi föreslår att du stannar till i New Orleans för att uppleva den lokala jazzkulturen. Nästa stopp är Texas där Houston, San Antonio och Big Bend National Park är värda ett besök innan du korsar gränsen till New Mexico. Kolla in Rosswell som är känt för den påstådda UFO-incidenten 1947. Fortsätt sedan genom ökenlandskap till El Paso. 

Från New Mexico kör du vidare till Arizona, där Phoenix och Tucson är två höjdpunkter som du inte får missa. Om du har har tid bör Grand Canyon även vara ett stopp på väg till nästa stopp som är Kalifornien. 

Avsluta resan med att utforska vackra Joshua Tree National Park, innan du lämnar ifrån dig hyrbilen i Los Angeles. Vi har ordnat 3 nätter på vårt ett av våra favorithostel i Venice Beach, så du kan chilla de sista dagarna innan du reser hem igen. 

Vad innebär en roadtrip för oss på KILROY?

Vi uppmuntrar alltid våra resenärer att vara nyfikna och omfamna det oväntade. För oss betyder det att stanna upp och inte alltid stirra sig blind på kartan. Kör helt enkelt inte bara för att köra bil. Våga ta kontakt med nya människor och var öppen för att planerna ändras – det är nämligen då magi uppstår!

*Frånpris per person för två personer över 25 år som reser tillsammans. Är du yngre än så fixar vi din hyrbil ändå!

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Miami
 • 3 övernattningar i Miami
 • 28 dagars bilhyra (FCAR model)
 • 3 övernattningar Los Angeles
 • Flyg hem från Los Angeles
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Avgift för envägshyra (500 USD + tax)
 • Vaccinationer 
 • Måltider 
 • Egna aktiviteter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Södra USA från Miami till Los Angeles

Hem - Miami - Key West - Tampa - Crystal River - Pensacola - New Orleans - Houston - San Antonio - Big Bend NP - Rosswell - El Paso - Tucson - Saguara NP - Sedona NP - Phoenix - Joshua Tree NP - Los Angeles - Hem

Kom ihåg att den här rutten endast är ett förslag för din roadtrip. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa roadtrips och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Florida

Du börjar i äventyret i färgglada Miami, där långa stränder och ett grymt nattliv väntar. Hämta sedan upp hyrbilen och kör söderut mot Key West och Everglades National Park. kör sedan vidare längs Floridas västra kust och stanna i Tampa och besök Crystal River. Fortsätt sedan hela vägen upp till den mysiga kuststaden Pensacola, som känd för sina fantastiska vita stränder.

Louisiana

Från Pensacola i Florida fortsätter du in i Louisiana, där ett stopp New Orleans är ett måste. Som du säkert vet är staden känd för sin legendariska jazzkultur. Slink in på närmaste jazzklubb för att lyssna på de lokala jazzbanden som uppträder varje kväll. Bourbon Street är ett särskilt bra ställe att börja festen på!

Texas

Det är dags att uppleva vilda västern som du känner igen det från filmerna. Men först är det värt att göra ett kort stopp i både Houston och San Antonio, där du hittar Alamo som är en viktig plats i amerikansk historia. Kör sedan vidare genm de torra landskapen Hoch stanna till i Big Bend National Park där du får uppleva en fantastisk utsikt över öknen och prärien!

New Mexico

Första stoppet i New Mexico är Roswell. En plats som blev känd efter den påstådda UFO-incidenten 1947. Tycker du det är spännande med mysterier och utomjordingar kommer du att älska detta! Nästa stopp är gränsstaden El Paso där de inte går att undvika de mexikanska vibbarna, särskilt när det kommer till maten som är helt fantastisk!

Arizona

Från New Mexico fortsätter du till Arizona där första stoppet är Tucson. Kolla in ökenmuseet och vandra på Sabino Camino. Du borde även besöka Saguara National Park som är hem för otaliga kaktusar, som verkligen bidrar till känslan av att befinna sig i vilda västern. Från en nationalpark till en annan ligger Sedona NP o närheten, som borde finnas med listan över sevärdheter. Kolla in det ikoniska Monument Valley innan du når Phoenix.

California

Från öde landskap är det dags att upptäcka den sista staten på denna roadtrip, Kalifornien. Kör igenom Joshua Tree National Park, ta en tur till Hidden Valley och kolla in Skull Rock. Fortsätt sedan till kusten, där du lämnar ifrån dig hyrbilen i Los Angeles efter att ha kört nästan 5 400 kilometer. Vi har ordnat 3 nätter på ett coolt vandrarhem precis vid Venice Beach, som är en bra utångspunkt för att utforska allt LA har att erbjuda. Hoppa sedna på flyget hem igen eller fortsätt vidare till någon annan destination, upp till dig! Vi hjälper dig att ta dig dit du vill!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...