{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Äventyr & adrenalin i Jordanien & Egypten


jordan-dead-sea-seashore-mountain-background
Se hela rutten

Reslängd

Cirka 3 veckor

Antal länder

2

Restyp

Backpacking

Bäst tid att åka?

feburari till maj & augusti till oktober

Jag vill veta mer
Den här reseförslaget skiljer sig lite från många av våra andra restips. Både vad gäller resmål, men också vad du kommer att få uppleva på vägen. Det är en väldigt aktiv resa och du kommer att få se 2 av 7 världsunderverk. Letar du efter ett riktigt fartfyllt äventyr? Då kan det här vara rätt resa för dig!

Upplev 2 av världens underverk på denna resa som tar dig till vackra Jordanien i Mellanöstern följt av ett besök i Egypten. Själva resan innehåller massor av fysiska utmaningar, så för dig som är en adrenalinsökare är detta rena rama drömmen! 

Flyg till Amman i Jordanien där ett 8 dagars sportäventyr väntar. Det är gruppresa, vilket betyder att du kommer att dela alla episka upplevelser med andra backpackers. Du kommer att få uppleva Döda havet och den antika staden Petra. Det väntar även massor av aktiva inslag, som vandring och mountainbiketurer! 

Väl tillbaka i Amman är det dags att flyga vidare till Egypten där vi rekommenderar att du stannar några dagar i Kairo för att uppleva staden på egen hand. Vill du bocka av ännu ett av världens underverk ska du förstås ta dig till pyramiderna. En ikonisk syn! 

Flyg sedan från Kairo till Sharm el-Sheikh där vi har inkluderat en 8-dagars dykkurs. Röda havet bjuder på några fantastiska dykplatser, kort och gott ett bra ställe att utforska livet under ytan.

Kom ihåg att detta bara är ett exempel och att du kan skräddarsy din resa. Kanske vill du korta ned antalet dagar? Resa till andra platser? Vi har många alternativ och tips i rockärmen, hör av dig så snackar vi!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

 

 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Amman, Jordan
 • 8 dagars sportäventyr i Jordan
 • Flyg till Amman till Cairo
 • Flyg från Cairo till Sharm el-Sheik
 • 8 dagars dykkurs i Sharm el-Sheik
 • Flyg hem från Sharm el-Sheik
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna aktiviteter och utflykter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Äventyr & adrenalin i Jordanien & Egypten

Hem - Amman - Ajloun - The Dead Sea - Petra - Wadi Rum - Cairo - Sharm el Sheikh - Hem

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Jordanien äventyrsresa med andra backpackers

Flyg till Amman i Jordanien och ge dig ut på ett 8 dagars äventyr med andra backpackers. Upplev Döda havet, staden Petra och den fantastiska Wadi Rum-öknen. Allt som allt en ganska episk resa till några av de allra bästa sevärdigheterna i Jordanien, ett väldigt underskattat resmål om du frågar oss! Psst, ta med några bra promenadskor!

Kairo utforska på egen hand

Stanna några dagar i Kairo för att uppleva den livliga atmosfär, marknader och den ikoniska floden Nilen. Du måste såklart också besöka pyramiderna, som är det andra underverket som du får uppleva på denna resa. Staden kan upplevas lite kaotisk till en början, men omfamna de kulturella skilladerna från och följ med i rytmen så kommer du att komma hem med massor av häftiga minnen!

Sharm el Sheikh lär dig att dyka

Har du alltid drömt om att lära dig dyka? Nu har du chansen! Röda havet har massor av fantastiska dykplatser och ett spännande marint liv, några fantastiska vrak och en grym sikt. Du kommer att bemästra konsten att dyka på nolltid och snabbt upptäcka hur coolt det faktiskt är att utforska livet under ytan. Om du redan har ditt PADI-certifikat kan du välja att haka på en fun dive istället. Säg till så ordnar vi det!

Hoppa sedan på flyger hem, elle fortsätta resa till en ny spännande plats. Vi hjälper dig att att skräddarsy din resa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...