{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Campingresa i Södra Afrika


Res till Södra Afrika med KILROY
Se hela rutten

Rekommenderad reslängd

4 veckor

Antal länder

4

Resetyp

Backpacking

Bäst tid att åka

May-Sep & Dec-Feb

Jag vill veta mer
Är du redo för den ultimata resan i södra Afrika? I det här reseförslaget får du det bästa av Sydafrika, Namibia och Botswana innan du avslutar med de majestätiska Victoriafallen i Zimbabwe! Det här är en gruppresa du sent kommer glömma, där du kommer att träffa likasinnade backpackers från hela världen.

I det här reseförslaget får du det bästa av södra Afrika. Du börjar äventyret i Kapstaden i Sydafrika där massor av roliga aktiviteter står på agendan. Gör dig redo att prova den ikoniska Taffelbergsvandringen, en resa till Godahoppsudden och Cape Point National Park. 

Res norrut till Namibia och dess enorma öknar och kanjoner. Först ut är Fish River Canyon - ett magiskt naturunder som garanterat kommer att få dig att känna den där WOW-känslan. Sen är det dags för de namibiska öknarna där du får chansen att göra sanddynsklättring. 

Härifrån får du utforska Botswana med dess magnifika djurliv och natursköna landskap. Speciellt Okavango Delta är en höjdpunkt på denna resa. Det är världens största inlandsdelta och innan du vet ordet av befinner du dig i en Mokoro djupt i deltat, omgiven av den afrikanska naturen.

Efter Botswana åker du till Zimbabwe där det är dags att kolla in Victoriafallen med dess naturliga skönhet som kommer att få dig helt mind blown.

Du avslutar gruppresan tillbaka i Sydafrika och Johannesburg. Vi har ordnat ett flyg hem härifrån, men du kanske vill resa mer? Vi löser det, hör bara av dig till oss! 

 

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Kapstaden 
 • 1 natt i Kapstaden 
 • 24 dagars gruppresa (camping)
 • 1 natt i Johannesburg 
 • Flyg hem från Johannesburg
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Egna utflykter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Utforska Södra Afrika

Hem - Kapstaden - Orange River - Fish River Canyon - Sossusvlei - Swakopmund - Etosha - Okavango Delta - Maun - Vic Falls - Johannesburg - Hem

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag hör av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Sydafrika Resan startar här

Du kommer att tillbringa de första dagarna i Kapstaden och utforska alla de bästa höjdpunkterna. Du kan se fram emot en vandring till Taffelberget, ett besök på Godahoppsudden, utsökt vinprovning, Hout Bay och Cape Point National Park bara för att nämna några av alla aktiviteter. Från Kapstaden åker du norrut längs västkusten tills du befinner dig vid Orange River på gränsen till Namibia.

Namibia Kanjoner & öknen

Första stoppet i Namibia är Fish River Canyon - en ikonisk sevärdhet i Namibia och den näst största kanjonen i världen efter Grand Canyon. Efter att ha tillbringat lite tid med att beundra det naturliga underverket är det dags att gå in i Namiböknen där du både får utforska Sossusvlei och Swakopmund. Förbered dig på sanddynsklättring och 4x4-turer i öknen. Efter öknen tar du dig till safari i Etosha National Park. Njut av några spännande game drives och upptäck det fantastiska djurlivet innan du åker mot gränsen till Botswana.

Botswana Okavango Delta & lokala byar

Du passerar in i Botswana från Namibia och första stoppet är Okavango Delta. Världens största inlandsdelta med en av Afrikas största plats med vilda djur. Här kommer du att segla i en lokal Mokoro, gå på en episk bushwalk och mycket mer. Från Okavango Delta åker du vidare till Maun och den lilla lokala Chenoga Village nära Makgadikgadi Pans. Efter det gör dig redo för Zimbabwe och Victoriafallen!

Zimbabwe

En av de mest spektakulära höjdpunkterna på denna resa är naturligtvis de otroliga Victoriafallen. Detta naturliga underverk behöver ingen mer förklaring, men du kanske vill veta lite mer om vad du kan göra här. När du är vid Victoriafallen Falls kan du hoppa bungyjumping, köra forsränning eller åka på en naturskön helikoptertur ovanför det enorma vattenfallet. Du har några dagar här, så oroa dig inte det kommer att finnas tid att utforska staden också.

Sydadrika Slutet på resan

Efter ett par dagar med några stopp i både Bulawayo i Zimbabwe och Limpopo i Botswana avslutar du denna gruppresa i Johannesburg. Vi har lagt till en extra natt för dig så att du kan utforska staden. Om du vill stanna längre är det bara att höra av dig till oss så löser vi det. Från Johannesburg flyger du tillbaka hem, om du vill förstås. Vill du fortsätta din resa kan vi också hjälpa till med det.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...