Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Djur & Natur i Zimbabwe, Botswana & Namibia


Okavangodeltat sett från ovan | KILROY
NATURE AND ANIMALS IN ZIM, BOTS, NAMI (2000 1071)

Reseförslag Djur & Natur i Zimbabwe, Botswana & Namibia

Stockholm - Victoria Falls - Chobe National Park - Gweta - Maun - Okavango Delta - D'kar - Windhoek - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Victoriafallen | KILROY

Victoriafallen Upplev ett av världens mäktigaste vattenfall

Njut av din första dag i Victoriafallen och ta tillfället i akt att prova på några häftiga aktiviteter, som forsränning, helikoptertur över Victoriafallen, ta ett dopp i Devil's Pool eller paddla kanot över Zambezifloden. Utforska även själva staden och strosa runt på marknader och i lokala små butiker. Som du förstår finns det massor att göra här och känner du dig extra modig är bungyjump en populär aktivitet!

botswana-chobe-nationalpark-okavango-delta-elephants

Kasane & Chobe National Park Elefanter i mängder

Efter Victoriafallen anländer du i kungariket Botswana. Första stoppet är Kasane som är en utmärkt utgångspunkt för att utforska Chobe National Park, som är känt för sin enorma koncentration av den afrikanska elefanten. Med andra ord är detta helt rätt plats för att se vilda djur och om du har tur kanske du får se hela gänget som ingår i «The Big Five»!

Vy över Okavangodeltat ovanifrån | KILROY

Okavango Delta Campa under stjärnorna

På vägen från Kasane passerar du genom Gweta innan du når Maun, startpunkten för ditt äventyr i Okavangodeltat. Här finns möjlighet att boka en flygning över deltat för att se området ovanifrån. Häpnadsväckande vyer väntar! Hoppa sedan i en mokoro (kanot) och glid genom floden innan du slår upp läger för natten mitt ute i vildmarken. Njut av solnedgången vid lägerelden tillsammans med dina reksompisar innan det är dags att säga god natt!

africa-botswana-sunset

D'Kar Hjärtat av Kalahari

Efter några minnesvärda dagra i Okavangodeltat är det dags att resa vidare till D'kar - hjärtat av Kalahari. Följ med på en vandring för att få en inblick i hur ursprungsbefolningen lever ute i Kalahariöknen. Du kommer att få lära dig mer om vilka färdigheter som krävs för att överleva ute i vildmarken, vilket är en upplevelse som du sent kommer att glömma!

volontärarbere i namibia

Windhoek Volontärarbeta på ett djurcenter

Sist, men inte minst, har vi inkluderat 2 veckors volontärarbete på ett riktigt coolt djurprojekt utanför Namibias huvudstad Windhoek. Detta projekt strävar efter att rädda skadade eller föräldralösa djur som lejon, leoparder, geparder, vilda hundar, caracals, vårtsvin, antiloper och babianer samt en mängd fåglar, mindre afrikanska däggdjur och gårdsdjur. Här får du möjlighet att ge något tillbaka till det lokala samhället tillsammans med andra volontärer från hela världen. Om du sedan väljer att resa hem igen eller fortsätta din resa i Afrika är helt upp till dig!

Se reseförslaget som lista

Reslängd

Cirka 4 veckor

Startar i

Victoriafallen, Zimbabwe

Avslutas i

Windhoek, Namibia

Restyp

Backpacking

Pris från*
32 840 SEK
Drömmer du om safari, frodig natur, vilda djur och att campa under stjärnorna är detta reseförslag precis vad du letar efter. Res hela vägen från Zimbabwe genom Botswana innan du är framme i Namibia. Är du redo för ett äventyr du sent kommer att glömma? Vi trodde väl det!

Börja din resa vid de majestätiska Victoriafallen i Zimbabwe. Spendera en dag med att kolla in området och om du är modig kan du hoppa bungyjump från bron mellan Zambia och Zimbabwe eller beundra naturen från högre höjder under helikoptertur. 

Fortsätt resan genom Botswana där första stoppet är Kasane nära Chobe National Park, som är hem för den största koncentrationen av den afrikanska elefanten på hela kontinenten. Fortsätt sedan till Okavangodeltat, världens största inlandsdelta, där du får en chans att sova ute i vildmarken under stjärnorna!

Från Botswana reser du vidare till Namibia, där du avslutar din gruppresa i Windhoek. Men äventyret är inte slut än! I Windhoek har vi bokat in dig på 2 veckors volontärarbete på ett riktigt coolt djurprojekt. Du kan naturligtvis välja att stanna längre om du vill.

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag och att du kan skräddarsy rutten och innehållet precis som du vill! Kanske vill du resa färre antal dagar? Eller fler? Möjligheterna är oändliga, prata med oss så hjälper vi dig!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Victoriafallen
 • Äventyrsresa från Zimbabwe till Botswana (8 dagar)
 • Volontärarbete på Namibia Wildlife Rescue
 • Flyg hem från Windhoek
 • Skatter och bokningsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad är inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna aktiviteter och utflykter 

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Reseförslag Djur & Natur i Zimbabwe, Botswana & Namibia

Stockholm - Victoria Falls - Chobe National Park - Gweta - Maun - Okavango Delta - D'kar - Windhoek - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Victoriafallen Upplev ett av världens mäktigaste vattenfall

Njut av din första dag i Victoriafallen och ta tillfället i akt att prova på några häftiga aktiviteter, som forsränning, helikoptertur över Victoriafallen, ta ett dopp i Devil's Pool eller paddla kanot över Zambezifloden. Utforska även själva staden och strosa runt på marknader och i lokala små butiker. Som du förstår finns det massor att göra här och känner du dig extra modig är bungyjump en populär aktivitet!

Kasane & Chobe National Park Elefanter i mängder

Efter Victoriafallen anländer du i kungariket Botswana. Första stoppet är Kasane som är en utmärkt utgångspunkt för att utforska Chobe National Park, som är känt för sin enorma koncentration av den afrikanska elefanten. Med andra ord är detta helt rätt plats för att se vilda djur och om du har tur kanske du får se hela gänget som ingår i «The Big Five»!

Okavango Delta Campa under stjärnorna

På vägen från Kasane passerar du genom Gweta innan du når Maun, startpunkten för ditt äventyr i Okavangodeltat. Här finns möjlighet att boka en flygning över deltat för att se området ovanifrån. Häpnadsväckande vyer väntar! Hoppa sedan i en mokoro (kanot) och glid genom floden innan du slår upp läger för natten mitt ute i vildmarken. Njut av solnedgången vid lägerelden tillsammans med dina reksompisar innan det är dags att säga god natt!

D'Kar Hjärtat av Kalahari

Efter några minnesvärda dagra i Okavangodeltat är det dags att resa vidare till D'kar - hjärtat av Kalahari. Följ med på en vandring för att få en inblick i hur ursprungsbefolningen lever ute i Kalahariöknen. Du kommer att få lära dig mer om vilka färdigheter som krävs för att överleva ute i vildmarken, vilket är en upplevelse som du sent kommer att glömma!

Windhoek Volontärarbeta på ett djurcenter

Sist, men inte minst, har vi inkluderat 2 veckors volontärarbete på ett riktigt coolt djurprojekt utanför Namibias huvudstad Windhoek. Detta projekt strävar efter att rädda skadade eller föräldralösa djur som lejon, leoparder, geparder, vilda hundar, caracals, vårtsvin, antiloper och babianer samt en mängd fåglar, mindre afrikanska däggdjur och gårdsdjur. Här får du möjlighet att ge något tillbaka till det lokala samhället tillsammans med andra volontärer från hela världen. Om du sedan väljer att resa hem igen eller fortsätta din resa i Afrika är helt upp till dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...