{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Djur & Natur i Zimbabwe, Botswana & Namibia


Okavangodeltat sett från ovan | KILROY
Se hela rutten

Reslängd

Cirka 4 veckor

Startar i

Victoriafallen, Zimbabwe

Avslutas i

Windhoek, Namibia

Restyp

Backpacking

Jag vill veta mer
Drömmer du om safari, frodig natur, vilda djur och att campa under stjärnorna är detta reseförslag precis vad du letar efter. Res hela vägen från Zimbabwe genom Botswana innan du är framme i Namibia. Är du redo för ett äventyr du sent kommer att glömma? Vi trodde väl det!

Börja din resa vid de majestätiska Victoriafallen i Zimbabwe. Spendera en dag med att kolla in området och om du är modig kan du hoppa bungyjump från bron mellan Zambia och Zimbabwe eller beundra naturen från högre höjder under helikoptertur. 

Fortsätt resan genom Botswana där första stoppet är Kasane nära Chobe National Park, som är hem för den största koncentrationen av den afrikanska elefanten på hela kontinenten. Fortsätt sedan till Okavangodeltat, världens största inlandsdelta, där du får en chans att sova ute i vildmarken under stjärnorna!

Från Botswana reser du vidare till Namibia, där du avslutar din gruppresa i Windhoek. Men äventyret är inte slut än! I Windhoek har vi bokat in dig på 2 veckors volontärarbete på ett riktigt coolt djurprojekt. Du kan naturligtvis välja att stanna längre om du vill.

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag och att du kan skräddarsy rutten och innehållet precis som du vill! Kanske vill du resa färre antal dagar? Eller fler? Möjligheterna är oändliga, prata med oss så hjälper vi dig!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Victoriafallen
 • Äventyrsresa från Zimbabwe till Botswana (8 dagar)
 • Volontärarbete på Namibia Wildlife Rescue
 • Flyg hem från Windhoek
 • Skatter och bokningsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna aktiviteter och utflykter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag Djur & Natur i Zimbabwe, Botswana & Namibia

Stockholm - Victoria Falls - Chobe National Park - Gweta - Maun - Okavango Delta - D'kar - Windhoek - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Victoriafallen Upplev ett av världens mäktigaste vattenfall

Njut av din första dag i Victoriafallen och ta tillfället i akt att prova på några häftiga aktiviteter, som forsränning, helikoptertur över Victoriafallen, ta ett dopp i Devil's Pool eller paddla kanot över Zambezifloden. Utforska även själva staden och strosa runt på marknader och i lokala små butiker. Som du förstår finns det massor att göra här och känner du dig extra modig är bungyjump en populär aktivitet!

Kasane & Chobe National Park Elefanter i mängder

Efter Victoriafallen anländer du i kungariket Botswana. Första stoppet är Kasane som är en utmärkt utgångspunkt för att utforska Chobe National Park, som är känt för sin enorma koncentration av den afrikanska elefanten. Med andra ord är detta helt rätt plats för att se vilda djur och om du har tur kanske du får se hela gänget som ingår i «The Big Five»!

Okavango Delta Campa under stjärnorna

På vägen från Kasane passerar du genom Gweta innan du når Maun, startpunkten för ditt äventyr i Okavangodeltat. Här finns möjlighet att boka en flygning över deltat för att se området ovanifrån. Häpnadsväckande vyer väntar! Hoppa sedan i en mokoro (kanot) och glid genom floden innan du slår upp läger för natten mitt ute i vildmarken. Njut av solnedgången vid lägerelden tillsammans med dina reksompisar innan det är dags att säga god natt!

D'Kar Hjärtat av Kalahari

Efter några minnesvärda dagra i Okavangodeltat är det dags att resa vidare till D'kar - hjärtat av Kalahari. Följ med på en vandring för att få en inblick i hur ursprungsbefolningen lever ute i Kalahariöknen. Du kommer att få lära dig mer om vilka färdigheter som krävs för att överleva ute i vildmarken, vilket är en upplevelse som du sent kommer att glömma!

Windhoek Volontärarbeta på ett djurcenter

Sist, men inte minst, har vi inkluderat 2 veckors volontärarbete på ett riktigt coolt djurprojekt utanför Namibias huvudstad Windhoek. Detta projekt strävar efter att rädda skadade eller föräldralösa djur som lejon, leoparder, geparder, vilda hundar, caracals, vårtsvin, antiloper och babianer samt en mängd fåglar, mindre afrikanska däggdjur och gårdsdjur. Här får du möjlighet att ge något tillbaka till det lokala samhället tillsammans med andra volontärer från hela världen. Om du sedan väljer att resa hem igen eller fortsätta din resa i Afrika är helt upp till dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...