{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Drömresan till Marocko


morocco-balcony-cover
Se hela rutten

Reslängd

3 veckor

Antal länder

1

Restyp

Backpacking

Bäst tid att åka?

september till november & march till april

Jag vill veta mer
Denna resa ger dig alla de bästa som Marocko har att erbjuda. 3 veckor fullspäckade med häftiga aktiviteter och du kommer att få möjlighet att uppleva den lokala gästfriheten, den fantastiska naturen och det marockanska köket.

Om du vill uppleva Marockos själ och hjärta är det här din chans! På denna resa har du cirka 3 veckor på dig att utforska den fantastiska naturen och det utsökta lokala köket medan du reser runt i Marocko.

Flyg till Casablanca där du möter upp ett skönt gäng som du kommer att resa med på ett 8 dagars gruppäventyr hela vägen ner till Marrakech. Om du vill passa på att utforska Casablanca innan du möter upp resgänget, föreslår vi att du kommer en eller två dagar tidigare.

Äventyret tar dig genom mindre marockanska städer, Atlasbergen och utkanten av den majestätiska Saharaöknen innan du når Marrakech. Det kommer att få vara med om vansinnigt häftiga naturupplevelser inklusive den fantastiska Todra Gorge och Ait Ben Haddou Kasbah,som finns med på UNESCO: s världsarvslista.

Tillbringa några dagar i Marrakech innan du ger dig ut på nästa äventyr: en 7 dagars vandring till toppen av berget Toubkal som ligger cirka 4170 meter över havet.

Väl tillbaka i Marrakech rekommenderar vi att du tillbringar några dagar i kuststaden Essaouira, hur länge är helt upp till dig men det här är en pärla du inte vll missa!

Kom ihåg att detta bara är ett exempel och att du kan skräddarsy din resa i Marocko. Kanske vill du korta ned antalet dagar? Resa till andra platser? Vi har många alternativ och tips i rockärmen, hör av dig så snackar vi!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

 

 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Casablanca
 • 8 dagars äventyrsresa från Casablanca till Marrakech
 • 7 dagars bergsvandring 
 • Fllyg hem från Marrakech
 • Bokningsavgifter 
 • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna aktiviteter och utflykter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reeförslag: Det bästa av Marocko

Hem - Casablanca - Volubilis - Fez - Merzouga - Todra Gorge - Ait Ben Haddou - Marrakech - Mount Toubkal - Essaouira - Marrekech - Hem

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Casablanca till Marrakech äventyrsresa med andra backpackers

Kickstarta ditt Marockoäventyr med en 8 dagars äventyrsresa med andra backpackers från Casablanca ner till Marrakech. På vägen kommer du att besöka platser som Volubilis, Fez, Merzouga, Todra Gorge och Ait Ben Haddou, som finns med på UNESCOs världsarvslista. Eftersom du reser med andra backpackers är det ett perfekt tillfälle att lära känna nya människor medan du utforskar landet. Äventyret slutar i Marrakech, där vi starkt rekommenderar att du tillbringar några dagar för att utforska staden på egen hand.

Mount Toubkal vandra i bergen

Efter några dagar Marrakech är det dags att ge dig ut på ännu ett nervkittlande äventyr i grupp, nämligen en vandring till toppen av berget Toubkal. Vi lovar dig att det är värt mödan när du blivkar ut över dalarna 4167 meter över havet. Kom ihåg att packa ner rejäla promenadskor, eftersom du kommer att vandra större delen av dagarna. Obs! Glöm inte att gå in dem innan avresa!

Essaouira koppla av på straden

Efter en rätt så ansträngande vandring till toppen av Toubkal är det dags att sänka tempot lite. Vi rekommenderar att du tar dig vidare från Marrakech till den mysiga kuststaden Essaouira. Slappa på stranden, ät utsökta skaldjur och kolla in den lokala souken. När du börjar känna dig redo att åka hem igen, tar du en buss till Marrakech. Om du vill resa vidare till en ny destination är det bara att säga till, så kikar vi på hur du kan förlänga din resrutt!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...