{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Kenya & Tanzania


Res till Kenya & Tanzania med KILROY
Se hela rutten

Reslängd

4 veckor

Börjar i

Nairobi, Kenya

Slutar i

Zanzibar, Tanzania

Resetyp

Backpacking & Volontärarbete

Jag vill veta mer
I det här reseförslaget får du uppleva Kenya & Tanzania på två helt olika sätt. Först på en grupptur genom de båda länderna - först med camping och sen genom volontärarbete på en lokal förskola på Zanzibar. Det handlar om att få nya vänner och att utforska de lokala samhällena.

Efter att ha landat i Nairobi hoppar du ombord på en 12 dagars gruppresa som tar dig från Kenya till Tanzania och tillbaka igen. Du kan redan börja bli hypad över de häpnadsväckande nationalparkerna, det enastående djurlivet och det sociala när du reser i grupp genom Östafrikas öknar och savanner.

På gruppturen möter du inhemska masaistammar, massor av viltsafari och en handfull natursköna vandringar i den afrikanska vildmarken. Gruppturen avslutas med några dagar i både Arusha och Nairobi. Två storstäder med massor av coola lokala marknader, kulturella sevärdheter och supergod mat. 

När du är tillbaka i Nairobi och har sagt hejdå (för nu) till dina resekompisar är det dags att flyga till Zanzibar där ett spännande äventyr som volontär på förskola väntar. Vi har inkluderat 2 veckors volontärarbete, men om du vill göra mer så löser vi det. 

Kom ihåg att detta bara är ett exempel och att du kan skräddarsy detta ruttförslag så att det passar dig och dina önskemål! Kanske vill du korta ned antalet dagar? Kanske vill du resa mer? Vi löser allt, hör bara av dig till oss! 

 

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans  

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Nairobi 
 • 12 dagars äventyrsresa genom Kenya & Tanzania 
 • 2 veckors volontärarbete 
 • Flyg från Nairobi till Zanzibar 
 • Flyg hem från Zanzibar
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Egna utflykter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Kenya & Tanzania

Hem - Nairobi - Masai Mara - Mount Longonot - Hell's Gate National Park - Arusha - Serengeti - Ngorongoro - Nairobi - Zanzibar - Hem

Kom ihåg att det här är bara ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att designa din egen resa, snacka med våra reseexperter. De vet allt om dit du vill åka och kan hjälpa dig få din drömresa.

Kenya & Tanzania 12 dagars gruppresa

Ge dig ut på en fantastisk gruppresa med likasinnade backpackers, när du går och utforskar de bästa höjdpunkterna i både Kenya och Tanzania i 12 dagar. Denna grupptur tar dig förbi några av de mest ikoniska nationalparkerna i Östafrika, livliga städer och små lokala samhällen där du får en chans att lära dig hur det dagliga livet fungerar. Något av det bästa med den här resan är som sagt att det är en gruppresa som innebär att du får utforska, uppleva och dela minnen med andra backpackers från hela världen. Och vem vet? Kanske hittar du en ny resekompis på den här resa!

Zanzibar Dags att volontära

Vi har ordnat en två veckors volontärvistelse på en lokal förskola i Stone Town på Zanzibar. Barnen är mellan 3-6 år och du kommer att lära ut färger, siffror och grundläggande engelska som en del av dina veckouppgifter. Volontärarbete i ett lokalt samhälle som detta är ett bra sätt att djupdyka i den lokala kulturen och en chans att få vänner både bland lokalbefolkningen som strävar efter att bygga en bättre framtid för barnen och andra volontärer från hela världen.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...