{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Öliv & volontärarbete på Seychellerna


seychelles-africa-grand-anse-cover
Se hela rutten

Reslängd

4 veckor

Antal destinationer

1

Restyp

Backpacking och volontärarbete

Inkluderat i priset

Flyg och aktiviteter

Jag vill veta mer
Detta episka reseförslag är för riktiga äventyrare! Upplev Seychellernas unika öar och gör dig redo för en fantastisk kombination av nationalparker, exotiskt djurliv, lokal kultur och marint volontärarbete.

Om du gillar att besöka avlägsna destinationer med storslagen natur, kommer här det perfekta reseförslaget för dig! Anländ till vackra Seychellerna och utforska öarna innan det är dags för volontärarbete. 

Delta i ett marint bevarandeprojekt som bidrar till att samla in data till den lokala regeringen om korallrevsforskning, undersökningar av ryggradslösa djur och uppfödningsområden för sköldpaddor.

Om du är osäker på om volontärarbete är något för dig, hör av dig så listar vi ut det tillsammans!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
  • Flyg till Mahé, Seychellerna
  • 4 veckors volontärarbete på Seychellerna
  • Flyg hem från Seychellerna
  • Bokningsavgifter
  • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
  • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
  • Vaccinationer
  • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
  • Egna aktiviteter och utflykter 

Reseförslag Madagaskar & Seychellerna

Stockholm - Seychelles - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Seychellerna Volontärarbeta till havs

Seychellernas är ett paradis och samtidigt en idealisk plats för volontärarbete. Ditt bidrag till forskningen om marina arter kommer att ge massor av värdefull information till den lokala regeringen om olika bevarandeinitiativ.

Under detta projekt kommer du att få all nödvändig utbildning du behöver av erfarna medarbetare. Beroende på väderförhållandena är målet att snorkla 1 eller 2 tilllfällen varje dag, 5 dagar i veckan, i syfte att genomföra undervattensundersökningar. Utöver dykning kan du förvänta dig att bli involverad i ytterligare aktiviteter såsom undersökningar och avlägsnande av marint skräp - beronde på projektets behov. Du avslutar varje dag med att äta, koppla av och umgås med resten av teamet samtidigt som ni delar observationer som gjorts under dagen. På helgerna finns också tid för att uppleva området på egen hand!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...