{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Tanzania Explorer


serengeti-tanzania-safari-drive-car-cover
Se hela rutten

Reslängd

4 veckor

Startar i

Moshi

Avslutas i

Zanzibar

Restyp

Backpacking

Pris från*

58 900 SEK

Jag vill veta mer
I detta reseförslag har vi kombinerat vandring uppför Kilimanjaro, safari i en av Afrikas bästa nationalparker och strandhäng på ljuvliga Zanzibar. Om du drömmer om det ultimata äventyret i Afrika har du hittat rätt!

Har du länge drömt om att resa till Afrika? Då har vi satt ihop det ultimata reseförslaget åt dig! Under detta äventyr får du uppleva några av Tanzanias bästa sevärdigheter. Från vandring uppför Kilimanjaro till lokala samhällsprojekt i Moshi, safari i Serengeti och strandhäng på Zanzibar. 

Detta reseförslag börjar i Moshi och fortsätter sedan till Afrikas högsta berg, Kilimanjaro. Det är en tuff vandring, men definitivt värt ansträngningen när du når toppen! Nästa stopp är Serengeti National Park, där du kan få se «The Big 5» om du har tur. Sista stoppet är Zanzibar – Tanzanias berömda paradisö. Här har vi inkluderat 5 dagar på ett dykcenter där du får lära dig dyka. Har du redan ett PADI-certifikat? Då lovar vi att du kommer att få en riktigt häftig dykupplevelse! 

Från Zanzibar kan du välja att resa hemåt eller fortsätta till nya destinationer. Valet är ditt!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Kilimanjaro 
 • Äventyrsresa i Tanzania (13 dagar)
 • Dykning i Zanzibar (5 dagar)
 • Flyg från Arusha till Zanzibar
 • Flyg hem från Zanzibar
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna aktiviteter och utflykter 
alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Tanzania Explorer

Stockholm - Kilimanjaro - Serengeti National Park - Zanzibar - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Kilimanjaro Bestig Afrikas högtsa berg

Kasta dig rakt in i äventyret! Möt upp dina resekompisar i Moshi, huvudstaden i regionen. Härifrån ger du dig iväg på en 19-dagars äventyrsresa genom Tanzania innan du anländer till Zanzibar. Din första (och förmodligen största) utmaning är att vandra uppför Kilimanjaro, och ja, det kommer att bli en tuff vandring. Men känslan som infinner sig när du nått toppen är oslagbar!

Serengeti Se The Big 5

Från Moshi reser du vidare genom byn Mot Wa Mbu där du får möjligheten att lära dig mer om lokala traditioner och dess historia. Efter Mot Wa Mbu beger du dig vidare till Serengeti National Park som är en helt fantastisk naturupplevelse om du drömmer om att komma nära djur. Vem vet? Kanske får du en skymt av «The Big 5» som består av elefant, lejon, leopard, buffel och noshörning. Chansen är väldigt stor!

Arusha Lokal kultur

Resan fortsätter från Serengeti till Arusha. Längs vägen gör du ett stopp på ett supercoolt lokalt projekt som heter Woman Cooperative, som syftar till att stötta de lokala kvinnor i byn. Här få du vara med bakom kulisserna och höra mer om projektets historia och på vilket sätt det gynnar det lokala samhället. Du kan stötta projektet genom att köpa hemgjorda souvenirer eller anmäla dig till några av de lokala aktiviteterna, som en Moshi Mama Massage, om du känner för det. Härifrån flyger du sedna vidare till Zanzibar!

Zanzibar Strandhäng och dykning

Du avslutar äventyrsresan på underbara Zanzibar! Efter att ha bestigit Kilimanjaro förtjänar du att koppla av! Spendera några lata dagar på stranden innan det är dags att lära dig dyka. Vi har bokat in dig på en 5-dagars nybörjarkurs. Om du redan har ett PADI-certifikat kan välja att ändra kursen till «Fun Diving» istället. Fråga oss så ordnar vi det!

Efter Zanzibar är det helt upp till dig om du vill fortsätta resa eller avsluta äventyret här. Vilket alternativ du än väljer finns vi här för att hjälpa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...