{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volontärarbete & safari i Sydafrika


Kruger National Park South Africa
Se hela rutten

Reslängd

3 veckor

Startar i

Johannesburg

Slutar i

Kapstaden

Highlights

Volontärarbete & safari

Jag vill veta mer
Är du redo för ett EPISKT äventyr till Sydafrika? Ge något tillbaka och djupdyk i kulturen genom att delta i ett socialt volontärprojekt som stöttar det lokala samhället. Har du alltid dröm om att se "The Big 5"? Chansen är stor att du prickar alla fem när du åker på safari genom Krügerparken!

Börja ditt sydafrikanska äventyr i Johannesburg, där du ger dig iväg på en episk safariresa i en av de Afrikas största och mest mångsidiga nationalparker, Krüger National Park. Om du har tur får du se "The Big 5" som innefattar buffel, leopard, lejon, elefant och noshörning. Du är ute på äventyr i 5 dagar och efter det hoppar du på planet som tar dig ner till landets sydvästra del. 

Avsluta din resa i Kapstaden, där du kommer att få volontärarbeta med barn och ungdomar på en lokal förskola. Passa på att också besöka de berömda landmärkena som Table Mountain och Robben Island under din tid här!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Johannesburg
 • 1 övernattning innan & efter safariäventyret 
 • 5 dagars safari i Krügerparken
 • 15 dagaras volontärarbete 
 • Flyg hem från Kapstaden
 • Bokningsavgifter 
 • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna aktiviteter och utflykter 

Reseförslag: Volontärarbete & safari i Sydafrika

Hem - Johannesburg - Krüger National Park - Kapstaden - Hem

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Johannesburg safari i Krügerparken

Ge dig ut på safari i ikoniska Krüger National Park. Upplev Afrikas vildmark och håll tummarna att du får syn på "Big 5", vilket betyder att du kommer att få möta (och komma nära) elefanter, lejon, noshörningar, leoparder och bufflar. Ganska coolt, va?

Kapstaden volontärarbete

Din vistelse i Kapstaden börjar med en 2-dagars introduktion, som består av ett välkomstmöte och grillning vid elden. Nästa morgon åker du in till Kapstaden för en guidad tur och därefter hoppar du på en buss till Victoria & Alfred Waterfronts hamnområde för att njuta av god mat och dryck.

Sedan börjar själva volontärarbetet! Du jobbar 5 dagar i veckan, måndag till fredag och kommer att få hjälpa till med den dagliga dagliga driften på en förskola. För att få ut det mesta av din tid som volontär uppmuntar vi dig att vara positiv, proaktiv och redo för nya utmaningar!

Kapstaden utforska på egen hand

Passa på att utforska av Kapstaden innan du hoppar på planet hem igen. Vandra (eller ta linbanan) uppför Taffelberget, besök Robben Island där Nelson Mandela hölls i fängelse under apartheidtiden och ta dig till Cape of Good Hope (har du tur ser du några pingviner på vägen!). Sedan är äventyret slut för denna gång, om du inte vill resa vidare till någon annan destination förstås? Vi fixar!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...