{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Den perfekta kombon: Sri Lanka & Maldiverna


Maldives Aerial Beach
Se hela rutten

Reslängd

Cirka 6 veckor

Antal länder

2

Restyp

Backpacking

Inkluderat i priset

Flyg + många aktiviteter

Jag vill veta mer
Kombinera ö-hopping runt de budgetvänliga öarna på Maldiverna med att surfa och uppleva det fantastiska djurlivet på Sri Lanka! Vad finns det att inte älska med denna resa?

Denna resa är för dig som både vill ta det lugnt på vita sandstränder och uppleva spektakulära landskap! 

Vi har inkluderat välkomstpaket både i Malé och Colombo, ö-hopping på Maldiverna fri tid att utforska södra Sri Lanka såklart ett surfcamp i Ahangama där du får lära dig att surfa som ett proffs!

Denna resan kan vara en del av en längre resa om du önskar det eller som en enskild 5-6 veckors backpackerresa för att uppleva Maldiverna och Sri Lanka. Det är helt upp till dig!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Colombo
 • 7 dagars surf camp
 • Flyg till Malé
 • 8 dagars ö-hopping
 • Flyg hem från Malé 
 • Bokningsavgifter
 • Din egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som är inkluderade i paketen)
 • Egna & utflykter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Den perfekta kombon: Maldiverna & Sri Lanka

Hem- Colombo - Ahangama - Colombo - Malé - Hem

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Ahangama 7 dagars surf camp

Surf's up! I Ahangama samarbetar vi med ett riktigt coolt surfcamp, du har 7 dagar på dig att lära dig bemästra vågorna. Trötta ut kroppen under dagen och var spendera kvällen med alla dina nya vänner. Campet är alltid fullt av unga backpackers som vill ha kul, viben här är magisk. Surf, eat, have fun, sleep - repeat! Detta är det sista vi har att bjuda på denna resa. Härifrån kan du välja att resa hem eller fortsätta ditt äventyr. Vad du än vill göra så hjälper vi dig att skräddarsy ditt äventyr och skapa din drömresa!

Södra Sri Lanka res runt på egen hand

Naturen på Sri Lanka kommer att göra dig mållös. Passa på att resa runt och upptäcka alla guldkorn på södra Sri Lanka. Res den berömda tågsträckan från Kandy till Ella uppleva små byar och vattenfall från tågfönstret. Se teplantager från nära håll och bli hänförd av de gröna bergen du ser överallt. Vi rekommenderar även att du tar dig till Uda-walwe National park där du garanterat kommer att få se både en och två elefanter. Det finns hur mycket som helst att göra och vi ger dig gärna våra bästa tips på aktiviteter och platser som du inte får missa på Sri Lanka. Next up är surfing!

Malé Välkomstpaket inkluderat

Starta din resa i stil. Vi har tagit hand om de första 2 nätterna i Malé. Det gör det smidigt och lätt för dig, du anländer, blir upphämtad på flygplatsen och får vila upp dig inför kommande äventyr. Malé är inte, som du kan se på bilderna, en stor stad - så några dagar här blir perfekt för dig innan du ger dig ut i magiska Indiska Oceanien.

Ö-hopping 8 dagar på Maldiverna

Aj aj, kapten! Det är dags för segeläventyr. Boarda båten och bege dig ut i kristallklart vatten i Indiska Oceanien, för nu är det dags för ö-hopping! Under de närmsta 8 dagarna kan du se fram emot grymma snorkeläventyr i turkost vatten , vita sandstränder och avslappning när den är som bäst. Frågan är om du "av misstag" missar ditt nästa flyg, för detta kommer göra att du vill stanna på Maldiverna för evigt.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...