{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Det bästa av Indokina


Få det bästa av Indokina med KILROY
Se hela rutten

Reslängd

1-2 månader

Antal länder

3

Typ av resa

Backpacking

Inkluderat i priset

Flyg & Äventyrsresor

Jag vill veta mer
Utforska det bästa av Sydostasien med andra unga backpackers! Upplev Indokinas hjärta och själ i dessa spännande länder.

Upplev historia, både gammal och modern, imponerande monument, lummig djungel och vita stränder. Trängs i stimmiga städer och se till att uppleva det pulserande nattlivet. En hel del transport och en äventyr är redan inkluderade i priset, så det enda du behöver göra är att hänga med. Detta är en resa tillsammans med andra unga backpackers, så du kan vara säker på att du kommer få en grym resa i gött sällskap!

Du kan boka denna resan som en del av din längre resa eller ta en månad ledigt för att utforska det bästa av Sydostasien.

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Bangkok
 • Ankomstpaket i Bangkok
 • 10 dagars äventyrsresa i Kambodja
 • 16 dagars transportpass plus boende från Ho Chi Minh City till Hanoi
 • Flyg från Chang Mai till Phuket
 • Flyg hem från Phuket
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert

 

Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med)
 • Vaccinationer
 • Fickpengar
 • Måltider (förutom dem som är inkluderade i äventyrsresorna)
 • Andra aktiviteter och tillägg
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Det bästa av IndoKina

Stockholm - Bangkok - Ho Chi Minh City - Dalat - Hanoi (You could include Laos) - Chiang Mai - Bangkok - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Bangkok Starta din resa rätt

Du startar din resa med att flyga till Bangkok! Vi har ordnat med boende de två första nätterna, så du har lite tid att utforska staden på egen hand och ta in alla nya intryck och uppleva denna färgsprakande stad. Ett tips är att ta "The river boat express"! lokalbefolkningen själva använder för att ta sig fram. Tar du istället taxi får du inte alls samma upplevelse och möjlighet att ta in allting runt omkring dig. Med båt får du se det riktiga livet i Bangkok, hur människorna bor och lever här. Det är också superbilligt! Försök få en plats längst bak i båten med bästa utsikten och mer utrymme!

Här kommer du också ä upp dina reskompisar innan ni tillsammans reser vidare till Kambodja!

Kambodja Utforska Kambodja

Efter en god natts sömn så är det dags att korsa gränsen till Kambodja och resa vidare till Siem Reap. Du kommer dit i god tid för att kunna njuta av en äkta Khmer-måltid. Tidigt nästa morgon gör ni er redo för en magisk upplevelse, ett besök till otroliga Angkor Wat. Man kan lätt spendera flera dagar här för att hinna se allt!

Du och dina reskompisar reser sedan vidare till Phnom Penh för att bland annat lära er mer om Kambodjas dystra historia. Om du vill kan du lära dig mer om vad folket här fått gå igenom med ett besök på the Tuol Sleng Prison och the Killing Fields. Eller bara ge dig ut på upptäcktsfärd till Silver Pagoda eller Royal Palace för en mer chill upplevelse.

Resan kommer såklart ta er till några av de bästa stränderna Kambodja har att erbjuda. Du tar dig till Sihanoukville med båt och ankommer till din helt privata strand på Koh Rong island!

Nästa stopp är ett homestay i Chambok Village, här får du lära känna byborna över en läcker hemlagad kambodjansk middag!

Vietnam Ho Chi Minh City

Från Chombok reser du över gränsen till underbara Vietnman och Ho Chi Minh City! Du får några dagar på dig att upptäcka staden med dina nya vänner. Nu är den här delen av gruppresan över men oroa dig inte, ett nytt äventyr väntar dig i Ho Chi Ming City och hela vägen upp längs kustlinjen fram till Hanoi. Vi rekommender att du njuter av staden några dagar innan det är dags att hoppa på bussen och åka norrut.

Vietnam Från Ho Chi Minh City till Hanoi

Hoppa på ett 16 dagars transportkort som tar dig hela vägen från Ho Chi Minh City till Hanoi. I passet ingår även boende längs vägen. Njut av några av de coola vietnamesiska kuststäderna som Hoi An, Hué, Nha Trang och Dalat på vägen till huvudstaden i norr. Vissa sträckor kan vara med buss och vissa med tåg. Detta är ett lysande sätt att utforska Vietnam från söder till norr utan att behöva organisera allt dag för dag. Glöm inte att resan ÄR äventyret!

Vietnam Ta dig vidare till Hanoi

Äventyret fortsätter till Hanoi där vi rekommenderar att du spenderar ett par dagar innan du reser vidare till Thailand. Hanoi är en ung stad och det kryllar av studenter från hela Vietnam. När kvällen kommer, så förvandlas de smala gatorna, färgglada plaststolar sätts fram överralt och varenda gatuhörn fylls med människor och gatustånd. Här samlas unga människor, äter solrosfrön, dricker lokalt bryggt öl och tittar på alla som strosar förbi. Hitta en ledig plats och gör samma sak! Det absolut bästa sättet att skaffa nya vänner.

Vietnam till Thailand Res från Hanoi till Chiang Mai

Det är upp till dig hur du vill ta dig till Thailand, men i detta förslaget har vi lagt till flyg från Hanoi till Chiang Mai. Så, du kan antingen hoppa på ett flyg direkt till Chiang Mai ELLER så kan du lägga till några dagar och resa från Hanoi till Luang Prabang för att sedan ta dig på egen hand från Laos till Chiang Mai. Bestämmer du dig för att resa genom Laos så rekommenderar vi ett besök på Saffron Café i Luang Prabang, där vi garanterar att du kommer att mötta massor med andra backpackers. Du borde också äta frukost på Létranger Books! De är kända för deras läckra frukost och det är en perfekt start på en dag i Luang Prabang!

Thailand Starta din resa Thailand i vackra Chiang Mai

I Chiang Mai väntar ett fantastiskt äventyr på dig! Vi har arrangerat 4 dagar i norra Thailand. Det finns både en rundtur i staden och en matlagningskurs. Vad du mer vill uppleva är helt upp till dig. Se till att du besöker en av de majestätiska nattmarknaderna i staden, de kan vara livliga och hektiska men spännande på samma gång.

I det här förslaget har vi tagit med Chiang Mai, men om du inte gillar de gröna omgivningarna i norr och hellre vill njuta av havet, kan du ändra det och resa direkt från Hanoi till Phuket för att följa med på en segelresa. Då får du besöka
Phang Nga Bay, Railay Beach, Ko Ha Yai, Ko Phi Phi, Ko Racha Noi och Ko Yao Yai innan du återvänder till Phuket.

Thailand Ta dig på egen hand från Thailand till Singapore

Du bestämmer hur länge du vill resa, men vi rekommenderar att ta dig tillbaka till antingen Bangkok, Phuket eller Singapore för att smidigt flyga hem därifrån. I det här förslaget har vi inkluderat ett flyg hem från Phuket i priset.

Planerar du att stanna längre i Thailand så finns det massor av aktiviteter vi kan ordna för dig. Kanske volontärarbeta på Wildlife Rescue med elefanter? Learn to dive på Koh Tao eller uppleva det episka Full moon-partyt? Möjligheterna är oändliga!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...