Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Det bästa av Indokina


Upplev det bästa av Indokina med andra backpackers
rutt-indochina-discovery_1380x776px

Reseförslag: Det bästa av IndoKina

Stockholm - Bangkok - Ho Chi Minh City - Dalat - Hanoi (You could include Laos) - Chiang Mai - Bangkok - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

bangkok-street-market-cover

Bangkok Starta din resa rätt

Du startar din resa med att flyga till Bangkok! Du har tid att utforska på egen hand, ta in alla nya intryck och uppleva denna färgsprakande stad från första parkett. Ett tips är att ta "The river boat express"! “Bangkokians” använder floden för att ta sig fram, men du kan enkelt använda den får att utforska hela staden. Använder du istället taxi för du inte alls samma upplevelse och möjlighet att ta in allting runt omkring dig. Med båt, så kan du ta in både dofter, vinden och alla vyer och du får samtidigt uppleva hur det riktiga livet i Bangkok ser ut, hur människorna bor och lever. Med båt tar du dig fram snabbt men ändå på ett avslappnat sätt och ger dig en chans att ta del av det dagliga livet. Det är också superbilligt! Försök få en ...

Angkor Wat Cambodia (1)

Kambodja Utforska Kambodja

Efter en god natts sömn så är det dags att korsa gränsen till Kambodja och resa vidare till Siem Reap. Du kommer dit i god tid för att kunna njuta av en äkta Khmer-måltid. Tidigt nästa morgon gör ni er redo för en magisk upplevelse, ett besök till det otroliga Angkor Wat, vissa kan spendera flera dagar här för att hinna se allt! Du och dina reskamrater reser sedan vidare till Phnom Penh för att bland annat lära er mer om Kambodjas dystra historia. Om du vill kan du lära dig mer om vad folket här fått gå igenom med ett besök på the Tuol Sleng Prison och the Killing Fields. Eller bara ge dig ut på upptäckstfärd till Silver Pagoda eller Royal Palace för en mer lugn och fridfull upplevelse. Resan kommer såklart ta er till några av de bästa st...

boka din resa till vietnam med KILROY

Vietnam Ho Chi Minh City

Från Chombok reser du över gränsen till underbara Vietnman och Ho Chi Minh City! Du får några dagar på dig att upptäcka staden med dina nya vänner. Nu är den här delen av gruppresan över men oroa dig inte, ett nytt äventyr väntar dig i Ho Chi Ming City och hela vägen upp längs kustlinjen fram till Hanoi. Vi rekommender att du njuter av staden några dagar innan det är dags att hoppa på bussen och åka norrut!

boka in resa till vietnam med KILROY

Vietnam Från Ho Chi Minh City till Hanoi

Hoppa på ett 16 dagars transportkort som tar dig hela vägen från Ho Chi Minh City till Hanoi. I passet ingår även boende längs vägen. Njut av några av de coola vietnamesiska kuststäderna som Hoi An, Hué, Nha Trang och Dalat på vägen till huvudstaden i norr. Transporterna varierar, och vissa sträckor kan vara med buss och vissa med tåg. Detta är ett lysande sätt att utforska Vietnam från söder till norr utan att behöva organisera allt dag för dag.

vietnam-hanoi-busy-street

Vietnam Ta dig vidare till Hanoi

Ävntyret fortsätter till Hanoi där vi rekommenderar att du spenderar ett par dagar innan du reser vidare till Thailand. Hanoi är en ung stad och det kryllar av studenter från hela Vietnam. När kvällen kommer, så förvandlas de smala gatorna, färgglada plaststolar sätts fram överralt och varenda gatuhörn fylls med människor och gatustånd. Här samlas alla unga människor, äter solrosfrön, dricker lokalt bryggt öl och tittar på alla som strosar förbi. Hitta en ledig plats och gör samma sak! Det absolut bästa sättet att skaffa nya vänner.

chiang-mai-thailand-trekking-cover

Vietnam till Thailand Res från Hanoi till Chiang Mai

Det är upp till dig hur du vill ta dig till Thailand, men i detta förslaget har vi lagt till flyg från Hanoi till Chiang Mai. Så, du kan antingen hoppa på ett flyg direkt till Chiang Mai ELLER så kan du lägga till några dagar och resa från Hanoi till Luang Prabang för att sedan ta dig på egen hand från Laos till Chiang Mai. Bestämmer du dig för att resa genom Laos så rekommenderar vi ett besök på Saffron Café i Luang Prabang, där vi garanterar att du kommer att mötta massor med andra backpackers. Du borde också äta frukost på Létranger Books! De är kända för deras läckra frukost och det är en perfekt start på en dag i Luang Prabang!

boka in resa till vietnam med KILROY

Thailand Starta din resa Thailand i vackra Chiang Mai

I Chiang Mai väntar ett fantastiskt äventyr på dig! Vi har arrangerat 4 dagar i norra Thailand. Det finns både en rundtur i staden och en matlagningskurs. Vad du mer vill uppleva är helt upp till dig. Se till att du besöker en av de majestätiska nattmarknaderna i staden, de kan vara livliga och hektiska men spännande på samma gång.

I det här förslaget har vi tagit med Chiang Mai, men om du inte gillar de gröna omgivningarna i norr och hellre vill njuta av havet, kan du ändra det och resa direkt från Hanoi till Phuket för att följa med på en segelresa. Då får du besöka
Phang Nga Bay, Railay Beach, Ko Ha Yai, Ko Phi Phi, Ko Racha Noi och Ko Yao Yai innan vi återvänder till Phuket.

phuket-thailand-james-bond-island-cover

Thailand Ta dig på egen hand från Thailand till Singapore

Du bestämmer hur länge du vill resa, men vi rekommenderar att ta dig tillbaka till antingen Bangkok, Phuket eller Singapore för att smidigt flyga hem därifrån. Planerar du att stanna längre i Thailand så finns det massor av aktiviteter vi kan ordna för dig. Kanske volontärarbeta på Wildlife Rescue med elefanter? Learn to dive på Koh Tao eller uppleva det episka Full moon-partyt? Möjligheterna är oändliga!

Se reseförslaget som lista

Reslängd

1-2 månader

Antal länder

3

Typ av resa

Backpacking

Inkluderat i priset

Flyg & Äventyrsresor

Pris från*

26 900 SEK

Se tillgänglighet
Utforska det bästa av Sydostasien med andra unga backpackers! Upplev Indokinas hjärta och själ i dessa spännande länder.

Upplev historia, både gammal och modern, imponerande monument, lummig djungel och vita stränder. Trängs i stimmiga städer och se till att uppleva det pulserande nattlivet. All transport och en del aktiviteter är redan inkluderade, det enda du behöver göra är att njuta. Detta är en resa tillsammans med andra unga backpackers, så du kan vara säker på att du kommer få en grym resa!

Du kan boka denna resan som en del av din längre resa eller ta en månad ledigt för att utforska vackra Sydostasien.

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Bangkok
 • Ankomstpaket i Bangkok
 • Äventyrsresa i Kambodja
 • 16 dagars transportpass plus boende från Ho Chi Minh City till Hanoi
 • 1 äventyr i Vietnam (Sapa Trek) 
 • 3 nätter i Chiang Mai
 • Flyg från Chang Mai till Phuket
 • Flyg hem från Phuket
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert

 

Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med)
 • Vaccinationer
 • Fickpengar
 • Måltider (förutom dem som är inkluderade i äventyrsresorna)
 • Andra aktiviteter och tillägg
alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Det bästa av IndoKina

Stockholm - Bangkok - Ho Chi Minh City - Dalat - Hanoi (You could include Laos) - Chiang Mai - Bangkok - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Bangkok Starta din resa rätt

Du startar din resa med att flyga till Bangkok! Du har tid att utforska på egen hand, ta in alla nya intryck och uppleva denna färgsprakande stad från första parkett. Ett tips är att ta "The river boat express"! “Bangkokians” använder floden för att ta sig fram, men du kan enkelt använda den får att utforska hela staden. Använder du istället taxi för du inte alls samma upplevelse och möjlighet att ta in allting runt omkring dig. Med båt, så kan du ta in både dofter, vinden och alla vyer och du får samtidigt uppleva hur det riktiga livet i Bangkok ser ut, hur människorna bor och lever. Med båt tar du dig fram snabbt men ändå på ett avslappnat sätt och ger dig en chans att ta del av det dagliga livet. Det är också superbilligt! Försök få en plats längst bak i båten med bästa utsikten och mycket utrymme…
Här kommer du också träffa dina medresenärer innan ni tillsammans reser vidare till Kambodja!

Kambodja Utforska Kambodja

Efter en god natts sömn så är det dags att korsa gränsen till Kambodja och resa vidare till Siem Reap. Du kommer dit i god tid för att kunna njuta av en äkta Khmer-måltid. Tidigt nästa morgon gör ni er redo för en magisk upplevelse, ett besök till det otroliga Angkor Wat, vissa kan spendera flera dagar här för att hinna se allt!

Du och dina reskamrater reser sedan vidare till Phnom Penh för att bland annat lära er mer om Kambodjas dystra historia. Om du vill kan du lära dig mer om vad folket här fått gå igenom med ett besök på the Tuol Sleng Prison och the Killing Fields. Eller bara ge dig ut på upptäckstfärd till Silver Pagoda eller Royal Palace för en mer lugn och fridfull upplevelse.

Resan kommer såklart ta er till några av de bästa stränderna Kambodja har att erbjuda - så glöm inte badkläderna! Du tar dig till Sihanoukville med båt och ankommer till din helt privata strand på Koh Rong island!

Nästa stopp är ett homestay i Chambok Village, här får du lära känna byborna över en läcker hemlagad kambodjansk middag.

Vietnam Ho Chi Minh City

Från Chombok reser du över gränsen till underbara Vietnman och Ho Chi Minh City! Du får några dagar på dig att upptäcka staden med dina nya vänner. Nu är den här delen av gruppresan över men oroa dig inte, ett nytt äventyr väntar dig i Ho Chi Ming City och hela vägen upp längs kustlinjen fram till Hanoi. Vi rekommender att du njuter av staden några dagar innan det är dags att hoppa på bussen och åka norrut!

Vietnam Från Ho Chi Minh City till Hanoi

Hoppa på ett 16 dagars transportkort som tar dig hela vägen från Ho Chi Minh City till Hanoi. I passet ingår även boende längs vägen. Njut av några av de coola vietnamesiska kuststäderna som Hoi An, Hué, Nha Trang och Dalat på vägen till huvudstaden i norr. Transporterna varierar, och vissa sträckor kan vara med buss och vissa med tåg. Detta är ett lysande sätt att utforska Vietnam från söder till norr utan att behöva organisera allt dag för dag.

Vietnam Ta dig vidare till Hanoi

Ävntyret fortsätter till Hanoi där vi rekommenderar att du spenderar ett par dagar innan du reser vidare till Thailand. Hanoi är en ung stad och det kryllar av studenter från hela Vietnam. När kvällen kommer, så förvandlas de smala gatorna, färgglada plaststolar sätts fram överralt och varenda gatuhörn fylls med människor och gatustånd. Här samlas alla unga människor, äter solrosfrön, dricker lokalt bryggt öl och tittar på alla som strosar förbi. Hitta en ledig plats och gör samma sak! Det absolut bästa sättet att skaffa nya vänner.

Vietnam till Thailand Res från Hanoi till Chiang Mai

Det är upp till dig hur du vill ta dig till Thailand, men i detta förslaget har vi lagt till flyg från Hanoi till Chiang Mai. Så, du kan antingen hoppa på ett flyg direkt till Chiang Mai ELLER så kan du lägga till några dagar och resa från Hanoi till Luang Prabang för att sedan ta dig på egen hand från Laos till Chiang Mai. Bestämmer du dig för att resa genom Laos så rekommenderar vi ett besök på Saffron Café i Luang Prabang, där vi garanterar att du kommer att mötta massor med andra backpackers. Du borde också äta frukost på Létranger Books! De är kända för deras läckra frukost och det är en perfekt start på en dag i Luang Prabang!

Thailand Starta din resa Thailand i vackra Chiang Mai

I Chiang Mai väntar ett fantastiskt äventyr på dig! Vi har arrangerat 4 dagar i norra Thailand. Det finns både en rundtur i staden och en matlagningskurs. Vad du mer vill uppleva är helt upp till dig. Se till att du besöker en av de majestätiska nattmarknaderna i staden, de kan vara livliga och hektiska men spännande på samma gång.

I det här förslaget har vi tagit med Chiang Mai, men om du inte gillar de gröna omgivningarna i norr och hellre vill njuta av havet, kan du ändra det och resa direkt från Hanoi till Phuket för att följa med på en segelresa. Då får du besöka
Phang Nga Bay, Railay Beach, Ko Ha Yai, Ko Phi Phi, Ko Racha Noi och Ko Yao Yai innan vi återvänder till Phuket.

Thailand Ta dig på egen hand från Thailand till Singapore

Du bestämmer hur länge du vill resa, men vi rekommenderar att ta dig tillbaka till antingen Bangkok, Phuket eller Singapore för att smidigt flyga hem därifrån. Planerar du att stanna längre i Thailand så finns det massor av aktiviteter vi kan ordna för dig. Kanske volontärarbeta på Wildlife Rescue med elefanter? Learn to dive på Koh Tao eller uppleva det episka Full moon-partyt? Möjligheterna är oändliga!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...