{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Episk resa genom Thailand


Thailand Khao Sok National Park Sunset
Se hela rutten

Reslängd

5-6 veckor

Antal länder

1

Typ av resa

Backpacking

Inkluderat i resan

Flyg & äventyrsturer

Jag vill veta mer
Denna resplan tar dig till några riktigt coola platser runt om i Thailand. Utforska Bangkok, res genom djungler till Hua Hin. Volontärarbeta på ett djurräddningscenter och njut av ölivet och stränderna i söder. Denna resan är ett fullmatat äventyr med mängder av olika upplevelser.

Thailand är ett superpopulärt resmål och det är lätt att förstå varför. Upptäck tempel och djungel, koppla av på vita sandstränder och njut av fantastisk thaimat under vägen med andra resenärer från hela världen! Du får uppleva många olika äventyr och platser på kort tid i en enda resa.

Börja din resa med en transfer från flygplatsen till ett riktigt coolt djurräddningsprojekt i Hua Hin. Åk tillbaka till Bangkok där du reser i en grupp med andra backpackers hela vägen ner till Koh Tao med stopp i Khao Sok National Park och Koh Pha Ngan längs vägen. Nästa stopp är ett riktigt dykarparadis där du har chansen att ta ett dykcert om du skulle vara sugen. Avsluta din resa i Koh Samui innan du åker hem igen.

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Bangkok
 • Volontärarbete på Animal Rescue Center (14 dagar)
 • 8 dagars gruppresa från Bangkok till Koh Tao
 • Ankomstpaket in Koh Samui (3 dagar)
 • Flyg hem från Koh Samui
 • Bokningsavgifter 
 • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med)
 • Vaccinationer
 • Måltider (som inte är inkluderade i resan)
 • Valfria aktiviteter (som inte är inkluderade i resan)
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Episk resa genom Thailand

Stockholm - Hua Hin - Bangkok - Koh Samui – Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Volontärarbete i Hua Hin Wildlife Rescue Center

Du börjar din resa med en transfer från Bangkok till Hua Hin där 14 dagar av volontärsarbete väntar dig. Vi har inkluderat ett riktigt trevligt volontärprojekt i den här resplanen, där du tillsammans med andra volontärer från världens alla hörn hjälper till på ett djurräddningscenter. Syftet med detta projekt är att hjälpa djuren att bli rehabiliterade för att kunna bli släppta ut i naturen igen. Du får jobba med många olika uppgifter och atmosfären i lägret är fantastiskt. Om du hellre vill göra volontärarbete med barn på en förskola kan vi ordna det också i, säg bara till så ordnar vi det.

Bangkok till Hua Hin Genom grönskande djungel

Från Hua Hin tar du din egen väg tillbaka till Bangkok där du följer med likasinnade backpackers på en episk gruppresa. Efter några dagars utforskande av Bangkok åker du vidare till Surat Thani innan du besöker den magiska nationalparken Khao Sok. Från Khao Sok fortsätter du vidare till Koh Pha Ngan innan du avslutar gruppresan i Koh Tao – Ett dykarparadis.

Koh Samui Koppla av och upptäck på egen hand

Innan di beger dig till sista stoppet på denna fantastiska resplan rekommenderar vi att du stannar till i Koh Tao för att utforska ön, kanske lära dig att dyka? Fortsätt sedan till Koh Samui där vi har ordnat ett ankomstpaket på ett populärt hostel på ön. Vad du vill hitta på här är sedna helt upp till dig. Men ett måste är att hyra en skoter och ta en tur runt ön. Avsluta dagen på The Jungle Club vid skymningen med en iskall dirnk i handen. När du är redo att lämna Koh Samui (kommer du någonsin att bli det?), kan du flyga hem igen eller om du är sugen på mer äventyr, fortsätta din resa till din nästa destination. Vad du än väljer hjälper vi dig att ordna det!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...