{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Fitness Bootcamp & surf på Bali


Bali Fitness Bootcamp & surf | KILROY
Se hela rutten

Reslängd

2-3 veckor

Länder

Indonesien

Restyp

Fitness Bootcamp & Surf

Ingår i priset

Flyg & aktiviteter

Jag vill veta mer
Bali är ett tropiskt paradis som lockar resenärer av alla olika slag. Men just Canggu är en plats som är extra populär bland unga som kommer hit för att surfa, njuta av hälsosam mat och den i allmänhet avslappnade atmosfären. Vi har satt ihop det ultimata reseförslaget för dig som satsar på att leva 2024 i hälsans tecken!


Vad kan vara bättre än att komma i form i tropiska omgivningar? Börja med en veckas bootcamp i Jimbaran, söder om Denpasar, och ta dig sedan till Canggu för nya utmaningar ute bland vågorna. Bo tillsammans med andra tränings- och surfentusiaster och kombinera utmanande fitnessklasser, surflektioner och hälsosam mat med Balis grymma utbud av barer, beach clubs och utflykter. Detta reseförslag passar utmärkt som en del av en längre resa eller som en kortare semester i 2-3 veckor.

Kanske är detta ett av dina nyårsmål för 2024? Då är vårt bästa tips att boka tidigt för att säkra din plats och få 10 % rabatt på Bali Bootcamp*! 

*Boka Bali Bootcamp senast 4 månader innan avresa och få 10 % rabatt, vilket motsvarar ca 1000 SEK. Prata med oss så hjälper vi dig att ta fram bästa möjliga aktuella pris på flyg och aktiviteter i Bali!

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Denpasar
 • 8 dagars fitness bootcamp (Boka tidigt och spara 1000 SEK*!) 
 • 7 dagars surfcamp i Canggu 
 • 5 extra övernattning i Canggu 
 • Flyg hem från Denpasar
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Övriga aktiviteter och utflykter 

Reseförslag: Bali Fitness Bootcamp & surf

Stockholm - Denpasar – Jimbaran – Canggu – Stockholm

Kom ihåg att detta endast är ett reseförslag. Vi skräddarsyr din resa till Bali helt utifrån dina önskemål. Vi älskar att designa drömresor och delar gärna med oss av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Jimbaran Fitness Bootcamp

När du landar i Denpasar har vi ordnat med transfer som tar dig till bootcampet i Jimbaran, cirka 40 minuters bilresa från flygplatsen. Om du kommer trivas här? Svar JA! Campet ligger nära stranden och består av en cirka 3000 kvm stor träningsyta både inomhus och utomhus, inklusive crossfit redskap, pool, beachvolleyplan och ett komplett gym. Hur högt du vill lägga ribban är helt upp till dig, men i genomsnitt tränar man 2 - 3 timmar per dag. Programmet anpassas alltid efter din nivå. Men i kombination med hälsosam kost som ingår har du alla förusättningar att se goda resultat!

Fun fact: 90 % av alla deltagare reser hit själva. Stämingen är väldigt social och du kommer snabbt att få nya vänner!

Canggu Lär dig surfa

Du kan inte åka till Bali utan att testa på satt surfa. Eller rättare sagt, såklart kan du det, men många brukar älska att kombinera fitness bootcamp med ett 4-dagars surfcamp i Canguu - surfälskarnas paradis? Är du nybörjare? Inga problem! Du kommer att få lära dig grunderna av erfarna instruktörer. En typisk dag börjar med en fräsch frukost följt av en surflektion kl. 08:30. Ta sedan en paus och ta det lugnt p någon av Canggus MÅNGA restauranger och caféer, eller häng på stranden eller campet med andra härliga människor. På kvällen kanske ni ger er ut för att ta en drink i solnedgången på Finns Beach Club eller The Lawn? Allt är möjligt!

Canggu gör din grej

Canggu är ett av Balis mest populära områden och det är inte svårt att förstå varför! Den avslappnade stämningen, all utsökt (och Instagramvänlig!) mat, beach clubsen och alla människor här gör det till ett paradis för unga resenärer . VI har inkluderat 5 nätter på ett av Canggus bästa hostel, så att du har lite tid att landa efter några intensiva dagar innan det är dags för hemrsa - om du vill förstås. Vi kan givetvis hjälpa dig att förlänga (eller korta ner) resan om du vill! Bali har många fler underbara platser att upptäcka och har du rest såhär långt kanske det är lika bra att passa på?

Oavsett om du känner för att firtsätta utforska Bali tillsammans med andra backpackers, lära dig dyka på Gili T eller fortsätta jobba på dina surfskills hjälper vi dig att hitta de bästa alternativen!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...