{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Highlights i Japan


Upplev matkulturen på gatorna i Tokyo och Kyoto
Se hela rutten

Reslängd

3-4 veckor

Antal städer

8

Restyp

Backpacking

Inkluderat i priset

Flyg & äventyrsresa

Jag vill veta mer
Drömmer du om att uppleva magiska Japan? Kolla in detta episka reseförslag som låter dig uppleva alla godbitarna!


Vi har satt ihop den perfekta rutten som börjar i Tokyo och tar dig förbi Mount Fuji i Hakone, landsbygden runt Takayama, Kyoto, Osaka (matparadis!), tempel i Koyasan och sist men inte minst historiska Hiroshima. Allt detta hinner du med på 3-4 veckor!

Japan är verkligen den perfekta kombinationen mellan gammalt och nytt, traditioner och innovationer, rofylld natur och livliga städer. Den här resan kommer att ge dig ALLT detta!

Res med andra backpackers och dyk rakt in i detta mångafacetterade och kulturrika land. Du kan göra denna resan som en del av en längre backpackingresa eller välja att bara utforska Japan denna gång!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Tokyo
 • Ankomstpaket i Tokyo
 • Äventyrsresa genom Japan (14 dagar)
 • Flyg hem från Hiroshima
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med)
 • Vaccinationer
 • Fickpengar
 • Måltider (de som inte redan är inkluderade)
 • Extra aktiviteter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Highlights i Japan

Stockholm - Tokyo - Hakone - Takayama - Kyoto - Osaka - Koyasan - Hiroshima - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Tokyo Upplev Tokyo på egen hand

Starta resan i hektiska Tokyo! VI har fixat boende åt dig, så det är bara att checka in och ge dig ut på de neonblikande gatorna.Japan är ett land med galna kontraster; majestätiska berg, galet bra mat och en fascinerande historia (både gammal och modern). Hoppa på metrolinjen Yamanote och utforska Ueno, Shibuya, Shinjuku och Akihabara. Se till att även besöka området Harajuku, parken Yoyogi, tempelområdet Asakusa och vägkorsningen Shibuya. När du behöver vila fötterna en stund kan du slå dig ner på en av stadens häftiga caféer.

Tokyo Möt dina nya vänner och upplev Tokyo

Efter att ha spendrat ett par dagar på egen hand möter du upp resten av gruppen för att ge dig iväg på en 14-dagars äventyrsresa genom Japan! Några häftiga upplevelser som du kommer att få vara med om de första dagarna med dina nya reskompisar är är: Asakusa, Harajuku, Yoyogi park och the Meiji Shrine, Akihabara (känd som Tokyos elektriska stad) och Tsukiji Fish. Du kommer även att få lära dig att göra sushi på riktigt och besöka en Robot-restaurang, coolt va?

Hakone Res från Tokyo för att se Mt. Fuji i Hakone

Hoppa på tåger för att ta dig till Hakone och spektakulära Mount Fuji. Ta linban för att upptäcka staden, är den en fin dag får du en episk utsikt över berget! Du och dina nya vänner kommer även att få njuta av en traditionell Nabe-middag, kanske hinner du även med ett dopp i det traditionella badet “onsen”?

Takayama Njut av att spendera en natt i ett tempel

Nästa morgon hoppar du på snabbtåget som tar dig genom det vackra landskapet till Takayama som finns med på UNESCOs världsarvslista. Takayama är en gammal pittoresk stad uppe i bergen som vi tror att du kommer att älska. Prova traditionell Sake, smakrik Hida beef och varför inte testa på bågskytte? Det finns även möjlighet att bada varma källor eller signa upp dig på en cykeltur. Oavsett vad du väljer att göra är Takayama en total motsats mot hektiska Tokyo.

Natten spenderar du i ett tempel där du sover på klassiskt vis på en tatamimatta liggandes på golvet. Men oroa dig inte! Det är förvånansvärt bekvämt och du kommer vara utvilad när du nästa dag fortsätter resan till Kyoto, Japans före detta imperialistiska huvudstad!

Kyoto Upplev allt som Kyoto har att erbjuda

Res Takayama till Nagoya för att ta snabbtåget till Kyoto! Atmosfären här går inte riktigt att förklara. De närmsta dagarna kommer du att uppleva Gion-distriktet, se häftiga föreställningar, besöka Fushimi-Inari Shrine och kolla in Kiyomizu-dera (ett av Japans mest kända tempel). Det finns även tid för att utforska staden på egen hand. Vi föreslår att du tar en sväng förbi Nishiki Market och Gion-distriktet. Lokalbussen är smidig för att ta dig runt, men du kan också promenera eller cykla.

Nästa dag står ett besök på Golden Pavilion på schemat. Omgivningarna här är helt otroliga! Sedan väntar en riktigt häftig upplevelse, nämligen en traditionell Kendo (Samurai sword fighting) kurs! Läraren är inte mindre än ättling från en japansk samuraj. Han kommer lära dig allt om denna respektfulla kampsport. Rätt så cool upplevelse va?

Osaka Mat, karaoke & slott

Ta tåget från Kyoto till Arashiyama för att vandra genom bambuskog (väldigt instgramvänligt), innan ni klättrar upp till Monkey Mountain. Näst på tur är tågresan till Osaka! Här kommer du att få besöka Dotonbori-området, som är känt som ‘kitchen of Japan’. Följ med på en häftig food tour, finns det ett bättre sätt att uppleva staden än att smaka sig fram? Dagen avslutas med en annan japansk tradition – karaoke!

Morgonen därpå har du lite tid att upptäcka staden på egen hand (eller vila upp dig efter en hård natt på stan). Stanna till i “AmericaTown”, promenera längs Shinsaibashi Shopping District eller besök Spa World. Oavsett hur du väljer att spendera dagen möter du upp resten av gruppen på kvällen för att ta er till Osaka Castle för att solnedgången.

Koyasan Ta dig till Nara Park och njut av en natt i ett tempel i Koyasan

Lämna Osaka för en kort stund för att besöka vackra Nara. Den här staden är extremt vacker och känd för att leva i symbios med alla rådjur som bor här. Gör sedan ett snabbstopp tillbaka i Osaka för att hämta din packning innan du reser vidare till Koyasan. Färden hit är en mix av linbanor och bussar, sedan befinner du dig i hjärtat av berget. Koyasan är en sagolik liten tempelstad, där du får du chansen att bo i ett äkta tempel som fortfarande i bruk. På kvällen väntar en mycket speciell vegetarisk middag med ingredienser som munkarna i området har skördat själva. Nästa morgon har du tid att känna in lugnet och njuta av Koyasans skönhet innan det är dags att resa vidare till Hiroshima!

Hiroshima Fördjupa dig i historien

Ta snabbtåget från Osaka till Hiroshima. När du kommer fram är det dags att promenera till Hiroshima Peace Memorial för att lära dig mer om områdets förflutna. Se Atomic Dome, ring i fredsklockan och be en bön i den eviga lågan. Denna otroligt betydelsefulla stad gör ett stort intryck på de flesta och det är verkligen en minnesvärd upplevelse.

Hiroshima Besök Miyajima Island

Passa även på att besöka ön Miyajima, bara 1 timme från Hiroshima. Här finns otroligt vackra skogar och gamla tempel. Du borde även passa på att besöka fantastiska Great Torii och tilllbringa eftermiddagen med att utforska denna stilla paradisö på egen hand. Sedan är gruppäventyret över för denna gång och det är dags att hoppa på planet hem till Sverige!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...