{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Lär dig koda i Thailand


Studying In Data Science Camp In Thailand
Se hela rutten

Reslängd

3 veckor

Var?

Bangkok till Koh Phangan

Vad får du lära dig?

Kodning

Fickpengar

3000-4000 SEK

Pris från*

35 300 SEK

Jag vill veta mer
Lär dig koda medan du njuter av Thailands sandstränder och tropiska klimat – en perfekt kombination om du vill kickstarta din karriär och samtidigt njuta av vackra omgivningar! Förbättra dina kunskaper bara för skojs skull eller använda kursen för att boosta ditt CV. Kodning är en av de mest eftertraktade färdigheterna på arbetsmarknaden!

Äventyret startar i Bangkok och vi har satt ihop en 6-dagars tur som tar dig hela vägen från den livliga huvudstaden, genom Sai Yok National Park till Koh Phangan. Vet du va det bästa är? Du kommer att få utforska alla highlights längs vägen! 

Efter några spännande dagar på språng anländer du till ditt boende för de kommande två veckorna - som ligger på av de vackraste stränderna på ön Koh Phangan. Här kommer du att att få ta del av populära onlinekurser inom datavetenskap, samtidigt som du får professionell vägledning av din instruktör. Du får djupdyka i värld av maskininlärning, datoraminering med mera. Oroa dig inte om dessa ord är främmande för dig, kursen kräver ingen tidigare utbildning eller avvancerade kunskaper inom matematik- eller kodning.

Under kursen kommer du att bo i anslutning till ett co-working spave med andra "kursare", entreprenörer och instruktörer. Du kommer också att ha gott om tid att njuta av det exotiska klimatet. Prova på kitesurfing, dykning, beachvolleyboll och mycket mer! Du kan få hjälp att ordna med det mesta. 

Att lära sig koda kan göra stor skillnad i ditt liv. Professionellt kommer det att förbättra din attraktivitet på arbetsmarknanden – och du kommer att ha stora möjligheter att arbeta var som helst i världen. Dina nya färdigheter kan också hjälpa dig att klättra inom ditt nuvarande företag eller vara början på en ny karriär. Rent personligt kommer du även ha nytta av att arbeta mycket med problemlösning! 

Vid kursens slut får du ditt certifikat från Stanford University och kan välja att antingen resa hem eller fortsätta upptäcka Thailand. Vi hjälper dig gärna att förlänga din resa om du känner för det! 

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Bangkok
 • Fyg hem från Koh Samui
 • 6 dagars upplevlseresa från Bangkok till Koh Phangan
 • 6 övernattningar på upplevelseresan
 • 12 övernattningar på hostel vid stranden med co-working space
 • 17 x frukost, 1 x lunch, 2 x middag
 • Onlinekurs: Introduction To Machine Learning
 • Professionell mentor under hela kursen 
 • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsärking (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Transport från Koh Phangan till Koh Samui
 • Lunch, middag, snacks, dryck som inte står med under "Detta ingår"
 • Aktiviteter på fritiden
alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kursupplägg

Hem - Bangkok - Sai Yok National Park - Koh Phangan - Koh Samui - Hem

Du anländer till Bangkok och möter upp resten av gruppen. Härifrån reser du genom Sai Yok National Park och ner till Thailands östra kust till i Koh Phangan. Avsluta ditt äventyr på grannön Koh Samui innan du hoppar på planet hem!

6 dagar från Bangkok till Koh Phangan

Vi har ordnat med transfer vid ankomst som tar dig till till boende i Bangkok. Ägna de första dagara åt att utforska Bangkoks många smala sidogator, Chinatown, tempel och livet i byarna intill floden. Från Bangkok fortsäter sedan ävntyret till den sagolikt vackra nationalparken Sai Yok där du får chansen att övernatta i en flytande bungalow omgiven av ljudet av exotiska djur. Från Sai Yok National Park fortsätter du till Koh Phangan där själva kursen börjar!

Mer än bara kodning

Förutom praktiska färdigheter kommer du även att lära dig hur du gör en kritisk reflektion över digitaliseringen och teknikens effekter på vårt samhälle. Genom att lyssna på inspirereande gästföreläsare får du nya insikter och möjlighet att sätta dina kunskaper i perspektiv.

Vänner för livet

Visst är det mycket mer motiverande, roligare och inspirerande att lära sig tillsammans med andra som är intresserade av samma saker som dig själv? I jämförelse med att sitta ensam och få jobbet gjort, kommer du att känna stark gemenskap med andra deltagare som kan heja på dig och dela dina framgångar – eller hjälpa dig när det behövs!

Aktiviteter på fritiden

Njut av den avkopplande atmosfären som också är ditt klassrum och passa på att utforska ön på fritiden. Om du gillar snorkling, dykning eller andra vattensporter finns det många turer att välja mellan. Du kan också ta en dagstur för att utforska nationalparkerna på ön!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...