{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Marknadsföring & Sociala Medier på Bali


Photos For Social Media Bali
Se hela rutten

Reslängd

3 veckor

Var?

Ubud & Canggu, Bali

Vad får du lära dig?

Marknadsföring & Sociala Medier

Fickpengar

3500-4500 SEK

Pris från*

61 200 SEK

Jag vill veta mer
Ta en spännande kurs i marknadsföring & sociala medier som ger dig alla färdigheter som du behöver för att bli en «marketing wizard» och jobba med det du älskar. Kickstarta din karriär genom att kombinera det bästa av onlineinlärning, personlig feedback och ett intensivt bootcamp på magiska Bali. Kan det bli så mycket bättre?

Börja din resa i vackra Sanur, som ligger sydost om Denpasar. Denna underbara plats är den perfekta mixen mellan livliga söder och lugna norr. Tillbringa de första 5 dagarna här med att delta i några coola aktiviteter, yoga varje dag och njuta av en avslappnad start på ditt äventyr.

Från Sanur åker du vidare till Ubud där du kan se fram emot konst, kultur, risfält och dagliga yogaklasser, medan du påbörjar ditt digitala bootcamp med videokurser och projekt som gör att du får utveckla dina färdigheter inom marknadsföring och sociala medier. Du får såklart hjälp längs vägen!

Kursen fortsätter sedan i Canggu där du kommer få ta med dig allt du lärt dig under det digitala bootcampet och börja tillämpa dina kunskaper på praktiska projekt med stöd från din mentor. I slutet av kursen kommer du att ha grundkunskaperna för att kunna bygga framgångsrika strategier och processer för marknadsföring- och sociala medier. Under kursen kan du räkna med att bli bortskämd med goda måltider, dagliga yogaklasser och en otrolig inlärningsmiljö. Allt för att du ska må bra och kunna fokusera 100 % på att lära dig nya saker! 

Efter 3 intensiva veckor på Bali kan du välja att antingen åka hem eller fortsätta resan för att bygga upp din portfolio som en digital nomad. Oavsett vad du väljer kommer du att ta med dig nya kunskaper och alla resurser du behöver för att starta ditt eget företag. Du kan fortsätta att utbilda dig i tre månader med hjälp av onlineprogrammet som ingår i kursen och du kommer att bli vägledd av din mentorer när du börjar arbeta med dina första projekt!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg tur & retur till Bali
 • 5 övernattningar i Sanur
 • 5 yogaklasser i Sanur
 • 5 övernattningar i Ubud
 • 3 timmars cykeltur i Ubud
 • 10 x frukost & 6x lunch i Sanur & Ubud
 • 10 dagars praktisk workshop i Canggu
 • 10 övernattingar i privat villa med pool i Canggu
 • Dagliga klasser i yoga, mindfulness & meditation i Canggu
 • Alla måltider i Canggu
 • 125+ videolektioner
 • Personlig mentor 
 • Professionella instruktörer
 • Obegränsad tillgång till allt kursmaterial 
 • Alla utflykter och aktiviteter i Canggu
 • 3-månaders coachingprogram 
 • Flygtransfer vid hemresa
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Utflykter på fritiden 
 • Valbara aktiviteter 
 • Måltider i Sanur & Ubud som inte ingår under "Detta ingår"
 • Dator (Ta med dig egen utrutning)
alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag

Hem - Denpasar - Sanur - Ubud - Canggu - Hem

Du blir upphämtad direkt på flygplatsen i Denpasar. Fortsätt sedan till Sanur för att njuta av lugnet och det turkosa vattnet på Balis östkust. Bege dig sedan vidare till Ubud för att uppleva den vackra naturen innan du drar igång med bootcampet i Canggu med resten av gruppen!

5 dagar i Sanur

Ditt äventyr börjar i de vackra omgivningarna i Sanur, som ligger på Balis sydöstra kust. Njut av stränderna, det turkosa vattnet och hitta ditt inre lugn under yogaklasserna som ingår i priset. Det finns massor av andra coola aktiviteter du kan hitta på under dessa5 dagar, men du gör precis som du vill!

5 dagar i Ubud

I hjärtat av Bali hittar du Ubud. Ett grönt och frodigt paradis för dig som vill uppleva naturen när den är som bäst. Du kommer att få utforska vackra vattenfall, tempel och sedan har vi inkluderat en trevlig cykeltur i omgivningarna. Du kommer att tillbringa 5 dagar här innan du reser vidare för att påbörja bootcampet!

Bootcamp i Canggu

Förbered dig med hjälp av allt onlinematerial i Ubud innan det är dags att påbörja den mer praktiska delen av kursen i Canggu under 10 dagar. Den perfekta kombon för att uppleva Bali och lära dig nya färdigheter på samma gång!

Få en egen mentor

Under hela kursen och även under coachingprogrammet kommer du att ha tillgång till stöd från en personlig mentor. Dessutom får du obegränsad tillgång till mer än 125 videohandledningar, om du någonsin behöver gå tillbaka och fräscha upp dina kunskaper.

Villa med pool

Under kursen kommer du att bo i en vacker villa med egen, pool, luftkonditionerat klassrum och gott om plats för att umgås och ta del av allt kursmaterial. Du kommer att vara långt borta från vardagsstressen och kunna koncentrera dig på att lära dig, reflektera och njuta av din tid på Bali. Du kommer även att bli bortskämd med smoothies och dagliga yogaklasser!

10 dagars workshop

Efter det digitala bootcampet är det dags att ta dina färdigheter till nästa nivå. Under workshpen kommer du att lära dig hur du du bygger framgångsrika strategier och processer för marknadsföring- och sociala medier genom att arbeta med riktiga kundcase. Du kommer också få lära dig allt om hur du bygger upp ett företag – om tjänster, priser, paket, löpande intäkter, kundkommunikation och mycket mer!

Vänner för livet

Skulle det inte vara fantastiskt att vara omgiven av människor som är lika drivna, passionerade och målinriktade som du? Att ha människor som hejar på dig är så viktigt när du ska lära dig något nytt. Du kommer att uppleva en stark känsla av gemenskap och du kommer garanterat att skaffa nya vänner, vem vet kanske till och med en framtida kollega?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...