{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Norra Vietnam & Bali


halong-bay-vietnam-sunny-boats
Se hela rutten

Reslängd

1 månad

Bäst tid att åka?

maj to oktober

Restyp

Backpacking

Inkluderat i detta reseförslag

Flyg, trekking, surf & äventyr

Jag vill veta mer
Letar du efter en kombination av risfält, kalkstensöar och strandvibbar? Denna resplan tar dig till norra Vietnam, där du kommer att uppleva lokal kultur, fascinerande landskap och urgod mat! Fortsätt sedan till Bali för att surfa och hänga på stranden dagarna långa. Det här är vad vi kallar den ultimata kombon!

Flyg till Hanoi där din resa börjar. Vi har ordnat boende de första 4 dagarna, så att du kan bli av med jetlagen medan du utforskar Vietnams huvudstad. Du kan också se fram emot en vacker båttur i den fantastiska Bai Tu Long, systerbukten till Halong Bay, med sina tusentals kalkstensöar.

När du väl är tillbaka på land väntar en 5 dagars vandring i Sapa-regionen, där du kommer att passera lokala byar och se oändligt många risfält. En otroligt vacker syn! 

Fortsätt till Bali där ett par dagar på en av öns mest populära surfcamp väntar. Lär dig att surfa på dagarna och chilla i lägret på kvällarna. Du kommer att träffa massor av härliga människor!

Härnäst väntar en 12-dagars äventyrsresa med andra backpackers, som tar dig till alla höjdpunkterna på Bali och slutar på Gili Trawangan. Stanna kvar här så länge du vill, innan du hoppas på flyget hem med väskan fylld med minnesvärda ögonblick. 

Kom ihåg att den här endast är ett förslag på hur kan du lägga upp din resa till Vietnam & Indonesien.

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Hanoi (Vietnam)
 • 4 övernattningar på hostel i Hanoi
 • 2 dagars seglingstur i Bai Tu Lon
 • 4 dagars village trek i Sapa
 • Flyg till Hanoi till Denpasar (Bali)
 • 3 dagars surfcamp på Bali
 • 12 dagars äventyrsresa 
 • Bokingsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna aktiviteter och utflykter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag Norra Vietnam & Bali

Hem - Hanoi - Bai Tu Long - Sapa - Denpasar - Canggu - Kubutambahan - Ubud - Gili Trawangan - Hem

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Hanoi känn storstadspulsen

När du landar i Hanoi checkar du in på ett av våra favorit vandrarhem här. Du behöver inte krångla med taxi på flygplatsem, vi har ordnat så att du blir upphämtad vid ankomst. Kolla in alla marknader eller och spendera en kväll på antingen Bird Cage eller Sidewalk - två riktigt coola barer!

Bai Tu Long segla i vackra omgivningar

Det är dags att spendera några underbara dagar ombord på en båt i den vackra Bai Tu Long-bukten. Det är den något mindre grannen till Halong Bay, men som du ser är naturen otrolig. Vattnet är stilla och de enda ljuden är från djurlivet som kring kalkstensklipporna som du ser var du än vänder dig. Det är verkligen en magisk upplevelse!

Sapa village trekk

Efter några avkopplande dagar i Bai Tu Long, är det nu dags för lite mer upptempo. Vi har arrangerat en urhäftig 4-dagarsvandring i Sapa. Du kommer att passera små bergsbyar, uppleva lokal kultur och vandra några av de mest otroliga lederna i Vietnam. Landskapet är sanslöast vackert, så om vill göra dina vänner hemma avundsjuka är det bara att vara på hugget med kameran. Denna tur gör du tillsammans med en liten grupp andra backpackers.

Canggu, Bali lär dig surfa

Du flyger från Hanoi till Denpasar där nästa äventyr på din resa är 3 dagars episkt surfläger i Canggu. Du kommer garanterat att träffa många andra backpackers och lära dig grunderna av de bästa surfinstruktörerna på ön. Så det råder ingen tvekan om att du kommer att lära dig surfa på nolltid. När solen gått ner kan du se fram emot den lättsamma och mysiga atmosfären i lägret tillsammans med dina nya surfkompisar.

Bali 12 dagars äventyr

Redo att ge dig ut på upptäcktsfärd? Det är dags för en 12 dagars äventyrsresa genom Bali med andra backpackers. Du börjar i Kuta några dagar innan du reser vidare till den norra delen av ön. Njut av utsikten och djungelvibbarna på ett charmigt pensionat, beläget i den balinesiska byn Kubutambahan. Här ingår en matlagningskurs och om du känner för det kan du vandra till ett närliggande vattenfall för att bada. Rör dig sedan vidare mot hjärtat av ön, Ubud. Rundresan avslutas på Gili Trawangan, en liten ö som ligger utanför Balis östra kust!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...