{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Tropiska Filippinerna


Philippines Jumping Man Waterfall
Se hela rutten

Reslängd

1 månad

Bäst tid att åka?

november till maj

Restyp

Backpacking

Inkluderat i reseförslaget

Flyg, äventyr & dykkurs & volontärarbete

Jag vill veta mer
Drömmer du om ett tropiskt äventyr på Filippinerna? Det skulle nästan vara konstigt om du inte gjorde det! För att ge dig lite inspiration har vi satt ihop en drömresa till en av de mest exotiska destinationerna i Asien.


Gör dig redo för ett äventyr fullt av vackra stränder, djungeläventyr och fantastisk mat. Vi föreslår att du börjar i Cebu, där vi har ordnat med boende de första nätterna. Kolla in de fina stränderna och ge dig ut för att prova på det grymma nattlivet. Vi lovar att du inte kommer att bli uttråkad här!

Åk sedan vidare på ett 5-dagars äventyr med andra backpackers där du får se det bästa av både Cebu och grannön Bohol.

Fortsätt till den lilla staden Moalboal på öns västkust, där vi har ordnat att du får ditt PADI dykcertifikat. Om du redan har ett så bokar vi bara in dig på några fundives istället!

När du har lärt dig allt du behöver för att få ditt dykcertifikat är det dags att flyga till Palawan. Här väntar 2-veckors volontärarbete. Det finns några olika projekt att välja mellan, så vi hjälper dig att hitta rätt. Avsluta resan med att utforska Palawan innan du flyger hem igen.

Kom ihåg att den här endast är ett förslag på hur kan du lägga upp din resa till Filippinerna.

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Cebu
 • 5 dagars äventyresresa
 • Dykkkurs i Moal Boal
 • Flyg till Palawan
 • 2 veckors volontärarbete i Palawan
 • Flyg hem från El Nido
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert 
Vad är inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna aktiviteter och utflykter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag Tropiska Filippinerna

Hem - Cebu - Bohol - Moalboal - Palawan - Hem

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Cebu & Bohol 5 dagars äventyrsresa

När du har blivit av med jetlagen är du redo att utforska omgivningarna på riktigt. Under 5 dagar kommer du att få uppleva Cebu på djupet samt besöka grannön Bohol som är känd för sina ikoniska »Chocolate Hills«. I turen ingår massor av roliga aktiviteter ingår och den avlutas där du började, i Cebu.

Moalboal lär dig att dyka

Är du redo att utforska den vackra världen under ytan? Ta dig från Cebu till Moalboal som på den västra delen av ön. Här har vi ordnat en riktigt häftigt vistelse på ett dykcenter, där du ska få ta ditt PADI-certifikat. Om du redan har dykcertifikat kan vi ordna så att du får gå en fortsättningskurs istället, om du vill!

Palawan ge tillbaka till samhället

Efter att du har lärt dig att dyka flyger du vidare till Palawan där de kommande veckorna handlar om att ge tillbaka till det lokala samhället. Vi samarbetar med ett par riktigt coola volontärprojekt. Du kan välja att antingen undervisa i engelska eller att arbeta som volontär på ett förskola. Alla projekt är minst 2 veckor, men om du är sugen på att stanna längre hjälper vi dig såklart att ordna det. Under tiden du jobbar som volontär, rekommenderar vi att du även passar på att utforska Palawan på egen hand innan du hopppar på flyget hem igen.

Om du känner för att resa vidare i Asien kan vi hjälpa dig att boka flygbiljetter och aktiviteter på flera spännande destinationer!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...