{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Balkan & antikens Grekland


Kotor Montenegro Seaside
Se hela rutten

Reslängd

4 veckor

Bäst tid att åka?

maj- september

Restyp

Backpacking

Inkluderat i priset

Flyg, äventyrsresa & ö-hoppningspass

Pris från*

20 900 SEK

Jag vill veta mer
Utforska sanslöst vackra Balkan och det antika Grekland på en och samma resa. Kan det bli bättre? Börja äventyret i Dubrovnik och res genom Balkans natursköna landskap innan du hamnar i Aten där du får möjligheten att utforska de grekiska öarna i din egen takt. Nyfiken? Läs vidare!

Detta äventyr tar dig från södra Kroatien, genom Montenegro och Albanien till det antika Grekland. När du väl har anlänt till Aten väntar öhoppning mellan de fantastiska grekiska öarna. Drömmigt, eller hur? 

De första 12 dagarna reser du med andra backpackers från hela världen och tillsammans kommer ni att utforska Balkan och norra Grekland. Detta är perfekt om du vill träffa nya vänner att dela alla upplevelser och minnen med! 

Gruppäventyret tar slut i i Aten och härifrån är det bara en kort bussresa till hamnen i Pireus. VI har ordnat ett öhoppningspass åt dig, så vart du vill åka härnäst är helt upp till dig. Vem vet, anske hittade du en ny vän i Balkan som du bestämmer dig för att fortsätta resa med? Oavsett vilka öar du väljer att besöka, är du garanterad vackra vyer och grekiskt öliv när det är som bäst. Paros, Skopelos och Santorini väntar på dig!

Kom ihåg att detta bara är ett exempel och att du kan skräddarsy din resa. Kanske vill du korta ned antalet dagar? Resa till andra platser? Vi har många alternativ och tips i rockärmen, hör av dig så snackar vi!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Dubrovnik
 • 12 dagars äventyrsresa genom Balkan
 • Ö-hoppningspass i Grekland 
 • Flyg hem från Aten 
 • Bokningsavgifter 
 • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna aktiviteter och utflykter 
alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Balkan & antikens Grekland

Hem- Dubrovnik - Bay of Kotor - Tirana - Saranda - Corfu - Meteora - Delphi - Athens - Island hopping - Hem

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Dubrovnik till Aten förälska dig i Balkan

När du anländer till Dubrovnik möter du upp gänget som du kommer att utforska Balkan och Grekland tillsammans med. Första stoppet är Kotor i Montenegro - ett UNESCO världsarv som erbjuder helt fantastiska utsiktspunkter över den vackra bukten. Nästa stopp är Albaniens huvudstad Tirana. Nästa upp är Saranda, en annan fascinerande kuststad, där du kommer att uppleva Balkans sanna skönhet. Hoppa sedan på en segelbåt och res Korfu för att utforska den norra delen av Grekland. Sista stoppet på äventyret är Aten, där det är dags att ge dig ut för att utfoska dne grekiska övärlden!

Grekiska öar båtluffa i din egen takt

Det är dags att hoppa på färjan i Pireus och därmed påbörja ditt öhoppningsäventyr. Vilka öar, i vilken takt och hur länge du vill resa är helt upp till dig. Öhoppningspasset ger dig 4 resdagar och du kan antingen ta dagarna som de kommer eller göra lite research och bestämma vilka öar du vill besöka på förhand. Vilken restyp är du? Detta reseförslag slutar gär slutar här, men vi kan såklart hjälpa dig att förlänga ditt äventyr om du inte är redo att åka hem ännu. Just let us know!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...