{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Överlevnadsläger i Serbien


Camping In The Wild In Serbia
Se hela rutten

Reslängd

11 dagar

Var?

Serbien

Vad får du lära dig?

Överlevandskunskaper

Fickpengar

1500-2000 SEK

Jag vill veta mer
Om du vill pusha dig själv utanför din komfortzon, lära dig nya färdigheter och samtidigt upptäcka Balkan, är denna resa något för dig! Njut av det vackra landskapet runt berget Zlatibor i Serbien, samtidigt som du utmanar dig själv på vår 11-dagars resa med fokus på att lära dig och tillämpa friluftsfärdigheter. Du kommer att lära dig hur du överlever i naturen samt vandra, cykla och paddla kajak! Detta är ett äventyr som du inte vill missa!

Resan börjar i den serbiska huvudstaden Belgrad, där du kommer att hämtas upp på flygplatsen och direkt ge dig ut på äventyr. Några timmar senare är du framme vid berget Zlatibor - långt borta från civilisationen. Känn direkt hur du knyter ann till naturen och hur behovet av telefoner och datorer sakta försvinner. Lyssna istället på fåglarnas surrande och använd all din energi på att lära dig nya häftiga saker! 

Ditt basläger kommer att ligga precis intill sjön Crni Rzav, där du inte får missa att ta ett dopp (eller två!). Börja med att lära dig några basfärdigheter utomhus, som du sedan kan tillämpa under hela äventyret. Efter två dagars överlevnadsläger kommer du att att få lära dig allt om vandring, klättring och kajakpaddling. Det finns inget bättre sätt att lära sig än praktiska upplevelser och här kommer du att få möjlighet att testa på alla tre! 

Förutom vandring, klättring och kajakpaddling kommer du att lära dig att respektera och agera i naturen i allmänhet. Denna erfarenhet kommer bland annat att ge dig färdigheter att förbereda skydd för att vistas i vildmarken, att identifiera och på ett hållbart sätt plocka ätbara växter, göra upp eld utan tändstickor, ge första hjälpen och tillämpa olika fiskemetoder – i princip allt du behöver att överleva i skogen. Du kommer inte bara att komma närmare naturen, du kommer också att ha tid att reflektera över ditt eget liv och få kontakt med ditt inre.

Efter 11 dagar ute i naturen återvänder du till Belgrad och härifrån du kan välja att åka hem eller fortsätta resan! 

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg från Belgrad, Serbia
 • Transfer till och från flygplatsen
 • Transfers till och från alla aktiviteter
 • 10 övernattningar i stuga eller tält 
 • Alla måltider 
 • Professionella instruktörer under alla aktiviteter
 • Utrustning för alla aktviteter (sovsäck ingår ej)
 • Alla inträdesbiljetter ink. skatter 
 • T-shirt med campets logga
Vad är inte inkluderat?
 • Resförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Sovsäck (ta med dig det!)
 • Dryck
 • Egna utgifter 
alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseupplägg

Hem - Belgrad - Crni Rzav Lake - Belgrad - Hem

Du flyger till Serbiens huvudstad Belgrad, där du blir upphämtad på flygplatsen. Fortsätt till den västra delen av landet där ditt överlevnadsläger äger rum i de vackra omgivningarna vid sjön Crni Rzav. Efter 11 dagar beger du dig tillbaka till Belgrad för att hoppa på planet hem. Om du vill förlänga din vistelse i Balkan är det bara att säga till så fixar vi det!

Serbiens vackra natur

Berg, floder, gömda naturskatter, gröna träd – det här är ditt hem för de kommande dagarna. Få kontakt med naturen och även dig själv. Om vildmarken är din grej borde Serbien stå överst på din bucketlist. Här finns så mycket att uppleva!

Aktiva dagar

Kursen innehåller överlevnad i naturen, vandring, klättring och kajakpaddling. Du kommer att gäna cirka två dagar åt varje kunskapsområde. Börja med att lära dig mer om vanliga metoder för att överleva i naturen och tillämpa sedan det du har lärt dig i praktiken. I slutet av kursen kommer du att ha tillräckligt med kunskaper för att ge dig ut i naturen på egen hand!

Lokala upplevelser

Om du bryr dig om att resa på ett hållbart sätt är den här upplevelsen något för dig. Under detta äventyr kommer du att bo i både tält (under några dagar) och i en chamrig timmerstuga. En kock kommer att tillaga mat med färska råvaror från lokala matproducenter. Smaka på lokala ostar, fisk, kött, nybakat bröd, bakverk, frukter och grönsaker – du kommer inte att gå hungrig vill vi lova!

Alla tillsammans

Våga vara dig själv och lär känna nya vänner för livet. En god lagandan ger utrymme för att lära dig nya färdigheter. Att resa tillsammans med likasinnade och dela erfarenheter kan kanske vara början på ett nytt kapitel i ditt liv?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...