Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Episk rundresa i Kroatien, Bosnien, Montenegro & Albanien


Besök Bosnien på din rundresa i Balkan
Upplevelseresa - Episk rundresa i Kroatien, Bosnien, Montenegro & Albanien

Reseförslag: Rundresa i Kroatien, Bosnien, Montenegro & Albanien

Stockholm - Zagreb- Split - Dubrovnik - Mostar - Sutjeska National Park - Durmitor & Pluzine - Podgorica - Shkoder - Berisha - Valbona & Theth - Tirana - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Spendera några dagar i Dubrovnik på din rundresa

Interrail & Dubrovnik Kickstarta ditt tågäventyr

Res genom den tyska landsbygden ner till München. De tyska höghastighetstågen är utrustade med både kafé och restaurang, du kan njuta av en kopp kaffe medan du rullar 300 km i timmen. Från München kan du antingen ta ett dagtåg eller nattåg till Zagreb och trilla över till Balkan.

Häng en natt eller två i Zagreb för att ta del utav deras spännande historia och konst. Smutta på en öl och njut av den natursköna tågturen när du sedan tar dig från Zagreb ner till Split. Från Split är det smidigt att ta GetByBus som glider längst med kusten till Dubrovnik .

Njut av charmiga byggnader i Mostar i Bosnien

Mostar Bosnien

Din chaufför plockar upp dig på morgonen och tar dig till Mostar i Bosnien. Mostar är en av de äldsta och mest populära platser i Bosnien-Hercegovina, känd för sin bro (Stari Most), historiska gamla stan, ett mångsidigt nattliv och sin fantastiska osmanska arkitektur.

En charmig gammal by med små smala gator, härliga kaféer och mysiga restauranger med fantastisk utsikt över Stari Most, floden Neretva och de omgivande bergen. Medan du utforskar Mostar passa på att ta häftiga bilder och njut av det magiska landskapet.

Besök Crno Jezero i montenegro

Sutjeska Nationalpark & Trnovacko Bosnien & Montenegro

Tidigt på morgonen åker du från Mostar till Tjentište. Därifrån bär det av mot toppen av Maglić och Prijevor (1668 meters höjd). Halvvägs till Prijevor, på 1280 meter över havet, kommer du ha möjlighet att stanna vid en häftig utsiktspunkt som bjuder på en fantastisk utsikt över vattenfallet Skakavac. Du fortsätter sedan vidare mot Prijevor som blir startpunkter för din trekk.

Endast genom att trekka kan du nå den otroliga hjärtformade sjön Trnovačko , som symboliserar kärlek. Sjön ligger nära den Bosniska gränsen och är omgiven av höga berg från öster, söder och väster där de mest kända bergen är Maglić och Volujak. Efter den spännande trekken fortsätter äventyret till Montenegro för middag och övernattning på campet.

Forsränning ner för floden Tara i Montenegro

Tara & Pluzine Forsränning

Efter frukosten kan du njuta av en dagstur som består utav forsränning genom den berömda Tara Canyon i Montenegro (Europas djupaste dal och den näst djupaste i världen efter Grand Canyon i USA). Tara Canyon finns i UNESCO: s register över världens naturliga arv. 18 km forsränning kommer ta dig genom Taras vackraste miljöer, från Brštanovica till Šćepan Polje, på en tur som kommer att pågå cirka tre eller fyra timmar.

Efter en fantastisk forsränning och smarrig lunch åker du tillbaka till Plužine. Längst vägen kommer det att vara några korta stopp för att vila och njuta av den spektakulära miljön, bland annat vid Piva sjön.

Häftig zipline i skogen i montenegro

Pluzine & Lake Piva Montenegro

Är det något du inte hunnit göra i Plužine - idag har du chansen! Trilla runt i staden, åk zipline över Pivasjön eller ta en promenera runt Pivasjön. När kvällen närmar sig kan du vila benen på en av stadens alla restauranger och avnjuta en härlig middag.

Spendera några dagar i Podgorica på din rundresa

Pluzine till Podgorica Montenegro

Efter en kort paus i Pluzine är det dags att fortsätta till Podgorica. Här kan du stanna hur länge du vill, och när du känner dig sugen så tar du dig på egen hand (buss är smidigast) till den albanska staden Shkodër.

Njut av utsikten när du trekkar i Albanien

Shkodër Albanen

Välkommen till Shkodër! Den största staden i norra Albanien. Shkodër är också en av Albaniens mest intressanta städer att besöka på grunda av deras spännande historia, där varje era har satt sin prägel och format staden. Efter du anlänt till ditt boende har du resten av dagen till att utforska staden på egen hand. Vi rekommenderar att besöka slottet Rozafa, eller bara chilla albanien-style på ett nice kafé.

Njut av god mat i bergen i albanien

lake Koman & Berisha Village Albanien

Redan vid 06:30 lämnar du Shkodër för att åka mot Komar och hoppa på en båt som tar dig till Fierza. Härifrån åker du vidare till byn Berisha där du kommer spendera natten. På sjön Koman kan du paddla kajak med ett maffig bakgrund bestående av täta skogar, branta sluttningar och djupa dalar.

Valbona Valley är perfekt för dig som gillar att trekka i naturen

Valbona Valley Albanien

Idag tar du dig tillbaka över sjön till Fierza, och åker sedan 45 minuter till Valbona. På vägen kommer du passera genom den bergiga staden Bajram Curri. Efter att du har anlänt och fyllt på med lunch så väntar en vandring i Kukaj. Vandringen tar dig till ett mycket avlägset område i Valbona Valley där många självförsörjande bor. Vandringen tar ca 1-2 timmar och är en toppen uppvärmningen för morgondagens stora vandring.

Den vackra stjärnklara himlen ovanför bergen i Albanien

Theth Albanien

Idag börjar den spännande vandringen från Valbona till Theth. Under vandringen så kommer du att passera genom den äldsta delen av byn där människor fortfarande bor i stenhus som är över 100 år gamla. Den 18 km långa vandringen bjuder på spektakulär utsikt över långa steniga dalar och frodiga gröna skogar. Förr i tiden var vandringen det enda sättet att ta sig från Valbona till Shkodër, vilket tog två hela dagar. Idag tar vandringen ca 7-8 timmar.

När du äntligen är framme så kommer Theth ta dig med storm! Du kommer att falla pladask för Theths unika och vackra natur, historia och traditioner, och byns ikoniska Lock-In Tower

Tirana är en nice stad i Balkan

Tirana Albanien

Efter du har ätit frukost så väntar en 45 minuters promenad till det vackra vattenfallet Gumas, vilket blir det sista stoppet i Theth. Därefter åker du till Shkodër och får tillfälle att utforska det sista av staden på egen hand innan rundresan rullar vidare mot Tirana.

Åk linbana för att se Triana ovanifrån

Vad händer nu? Res vidare eller res hem

Här får du välja om du vill du fortsätta på ditt äventyr eller om du vill åka tillbaka hem från Tirana. Du kan ta en kort bussresa till Durres, från Durres finns det två olika färjeförbindelser vidare till Ancona eller Bari. Här kan du välja att stanna ett par dagar och även upptäcka italiens näst största sta Bari, solig och livlig med fantastiska stränder och en gammal stad att upptäcka.

Fortsätt med Italiens intercity-tåg till Bologna, därifrån finns smidiga förbindelser till München- Från München kan du hitta tåg till Hamburg och sedan vidare till Danmark och slutligen hem till Sverige.

Eller snacka med oss om en helt annan rutt!

Se reseförslaget som lista

Reselängd

3 veckor

Antal länder

4

Transportmedel

Tåg, buss & båt

Restyp

Backpacking

Pris från*

12 570 SEK

Se tillgänglighet
Om du är sugen på att uppleva ett riktigt äventyr i exotiska Balkan är denna rundresan definitivt något för dig! Njut av otroliga miljöer i fyra olika länder när du rullar igenom Kroatien, Bosnien, Montenegro och Albanien tillsammans med andra härliga backpackers.

Rivstarta ditt äventyr med en tågresa som tar dig från Sverige och hela vägen till den kroatiska staden Zagreb. Spendera några dagar här innan du tar bussen vidare till Dubrovnik, där rundresan börjar!

Från Kroatien reser du tillsammans med andra backpackers till några av de coolaste platserna i Bosnien-Hercegovina, inklusive den ikoniska staden Mostar där ni kommer få se den kända Stari Most bron. Från Mostar fortsätter du in i Bosniens bergiga landskap och det angränsande Montenegro. Här kommer du att uppleva fantastisk trekking och adrenalinhöjande forsränning på några av Europas vildaste floder. .

Montenegro råkar också vara platsen där du hittar Europas djupaste dal, Tara, som naturligtvis är en av rundresans höjdpunkter. Ditt sista stopp i Montenegro är huvudstaden Podgorica. Här kan du välja att stanna några dagar innan du på egen hand tar dig till Shkodër i Albanien, där den andra delen av rundresan fortsätter.

Efter stadshäng i Shkodër är det dags att bege sig vidare ut i naturen. De albanska Alperna är verkligen speciella, och du kommer bli fullständigt golvad av de fantastiska utsikterna här. Rundresan åker därefter mot sitt sista stopp i Tirana. Här kan du välja att resa vidare på egen hand eller att åka hem igen. 

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
 • 5 dagars Interrailpass som tar dig till Zagreb och tillbaka hem (prata med oss om alternativa resvägar)
 • Äventyrsresa i Montenegro & Bosnien (5 dagar)
 • Vandring i Albania (5 dagar)
 • 8 övernattningar i samband aktiviteterna 
 • Transport i samband aktiviteterna 
 • Vissa måltider i samband med aktiviteterna 
 • Kajakutrustning 
 • Bokningsavgifter 
 • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Mltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Bussbiljett från Split till Dubrovnik (men det kan vi ordna)
 • Busbiljett från Podgorica till Shköder (men det kan vi ordna)
 • Buss/färjebiljett från Tirana till närmsta Interrail anslutning (fråga oss!)

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var allt klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi vill gärna veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Ange din e-postadress så att vi kan komma i kontakt med dig!

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med via mejl. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och olika alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Har du inte fått något svar från oss? Kolla om mejlet kan ha hamnar i skräpposten!

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Rundresa i Kroatien, Bosnien, Montenegro & Albanien

Stockholm - Zagreb- Split - Dubrovnik - Mostar - Sutjeska National Park - Durmitor & Pluzine - Podgorica - Shkoder - Berisha - Valbona & Theth - Tirana - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Interrail & Dubrovnik Kickstarta ditt tågäventyr

Res genom den tyska landsbygden ner till München. De tyska höghastighetstågen är utrustade med både kafé och restaurang, du kan njuta av en kopp kaffe medan du rullar 300 km i timmen. Från München kan du antingen ta ett dagtåg eller nattåg till Zagreb och trilla över till Balkan.

Häng en natt eller två i Zagreb för att ta del utav deras spännande historia och konst. Smutta på en öl och njut av den natursköna tågturen när du sedan tar dig från Zagreb ner till Split. Från Split är det smidigt att ta GetByBus som glider längst med kusten till Dubrovnik .

Mostar Bosnien

Din chaufför plockar upp dig på morgonen och tar dig till Mostar i Bosnien. Mostar är en av de äldsta och mest populära platser i Bosnien-Hercegovina, känd för sin bro (Stari Most), historiska gamla stan, ett mångsidigt nattliv och sin fantastiska osmanska arkitektur.

En charmig gammal by med små smala gator, härliga kaféer och mysiga restauranger med fantastisk utsikt över Stari Most, floden Neretva och de omgivande bergen. Medan du utforskar Mostar passa på att ta häftiga bilder och njut av det magiska landskapet.

Sutjeska Nationalpark & Trnovacko Bosnien & Montenegro

Tidigt på morgonen åker du från Mostar till Tjentište. Därifrån bär det av mot toppen av Maglić och Prijevor (1668 meters höjd). Halvvägs till Prijevor, på 1280 meter över havet, kommer du ha möjlighet att stanna vid en häftig utsiktspunkt som bjuder på en fantastisk utsikt över vattenfallet Skakavac. Du fortsätter sedan vidare mot Prijevor som blir startpunkter för din trekk.

Endast genom att trekka kan du nå den otroliga hjärtformade sjön Trnovačko , som symboliserar kärlek. Sjön ligger nära den Bosniska gränsen och är omgiven av höga berg från öster, söder och väster där de mest kända bergen är Maglić och Volujak. Efter den spännande trekken fortsätter äventyret till Montenegro för middag och övernattning på campet.

Tara & Pluzine Forsränning

Efter frukosten kan du njuta av en dagstur som består utav forsränning genom den berömda Tara Canyon i Montenegro (Europas djupaste dal och den näst djupaste i världen efter Grand Canyon i USA). Tara Canyon finns i UNESCO: s register över världens naturliga arv. 18 km forsränning kommer ta dig genom Taras vackraste miljöer, från Brštanovica till Šćepan Polje, på en tur som kommer att pågå cirka tre eller fyra timmar.

Efter en fantastisk forsränning och smarrig lunch åker du tillbaka till Plužine. Längst vägen kommer det att vara några korta stopp för att vila och njuta av den spektakulära miljön, bland annat vid Piva sjön.

Pluzine & Lake Piva Montenegro

Är det något du inte hunnit göra i Plužine - idag har du chansen! Trilla runt i staden, åk zipline över Pivasjön eller ta en promenera runt Pivasjön. När kvällen närmar sig kan du vila benen på en av stadens alla restauranger och avnjuta en härlig middag.

Pluzine till Podgorica Montenegro

Efter en kort paus i Pluzine är det dags att fortsätta till Podgorica. Här kan du stanna hur länge du vill, och när du känner dig sugen så tar du dig på egen hand (buss är smidigast) till den albanska staden Shkodër.

Shkodër Albanen

Välkommen till Shkodër! Den största staden i norra Albanien. Shkodër är också en av Albaniens mest intressanta städer att besöka på grunda av deras spännande historia, där varje era har satt sin prägel och format staden. Efter du anlänt till ditt boende har du resten av dagen till att utforska staden på egen hand. Vi rekommenderar att besöka slottet Rozafa, eller bara chilla albanien-style på ett nice kafé.

lake Koman & Berisha Village Albanien

Redan vid 06:30 lämnar du Shkodër för att åka mot Komar och hoppa på en båt som tar dig till Fierza. Härifrån åker du vidare till byn Berisha där du kommer spendera natten. På sjön Koman kan du paddla kajak med ett maffig bakgrund bestående av täta skogar, branta sluttningar och djupa dalar.

Valbona Valley Albanien

Idag tar du dig tillbaka över sjön till Fierza, och åker sedan 45 minuter till Valbona. På vägen kommer du passera genom den bergiga staden Bajram Curri. Efter att du har anlänt och fyllt på med lunch så väntar en vandring i Kukaj. Vandringen tar dig till ett mycket avlägset område i Valbona Valley där många självförsörjande bor. Vandringen tar ca 1-2 timmar och är en toppen uppvärmningen för morgondagens stora vandring.

Theth Albanien

Idag börjar den spännande vandringen från Valbona till Theth. Under vandringen så kommer du att passera genom den äldsta delen av byn där människor fortfarande bor i stenhus som är över 100 år gamla. Den 18 km långa vandringen bjuder på spektakulär utsikt över långa steniga dalar och frodiga gröna skogar. Förr i tiden var vandringen det enda sättet att ta sig från Valbona till Shkodër, vilket tog två hela dagar. Idag tar vandringen ca 7-8 timmar.

När du äntligen är framme så kommer Theth ta dig med storm! Du kommer att falla pladask för Theths unika och vackra natur, historia och traditioner, och byns ikoniska Lock-In Tower

Tirana Albanien

Efter du har ätit frukost så väntar en 45 minuters promenad till det vackra vattenfallet Gumas, vilket blir det sista stoppet i Theth. Därefter åker du till Shkodër och får tillfälle att utforska det sista av staden på egen hand innan rundresan rullar vidare mot Tirana.

Vad händer nu? Res vidare eller res hem

Här får du välja om du vill du fortsätta på ditt äventyr eller om du vill åka tillbaka hem från Tirana. Du kan ta en kort bussresa till Durres, från Durres finns det två olika färjeförbindelser vidare till Ancona eller Bari. Här kan du välja att stanna ett par dagar och även upptäcka italiens näst största sta Bari, solig och livlig med fantastiska stränder och en gammal stad att upptäcka.

Fortsätt med Italiens intercity-tåg till Bologna, därifrån finns smidiga förbindelser till München- Från München kan du hitta tåg till Hamburg och sedan vidare till Danmark och slutligen hem till Sverige.

Eller snacka med oss om en helt annan rutt!

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...