{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Kultur och Surf i Spanien & Portugal


fyra personer surfar på portugals västkust
Se hela rutten

Reslängd

3 veckor

Restyp

Aktiv

Surfkunskaper

Nybörjare - för alla

Vad ingår?

Flyg, 2 nätter i Lissabon, 1 vecka på surfcamp & 10 dagars rundresa

Jag vill veta mer
Denna resplan ger dig det allra bästa av Spanien och Portugal. Njut av gruppresan från Barcelona till Lissabon. Strosa på de kuperade gatorna med en kopp kaffe i handen. Utforska. Hitta en hemlig plats på ett mindre mysigt ställe och njut av din lunch. Fortsätt till Ericeira där du kommer att lära dig att bemästra vågorna. Ta en drink på kvällen i surflägret och bara njut av livet i Sydeuropa.

Den här reseförslaget börjar i Barcelona där du åker på en 10-dagars grupptur med likasinnade backpackers hela vägen över den iberiska halvön. När du väl landar i Lissabon har vi de första nätterna ordnat med boende på Selina Hostel mitt i centrum, med en nice och avslappnad vibe. Utforska staden med dina travel buddies och skapa minnen ni aldrig kommer glömma! 

Efter några nätter i Lissabon reser du vidare ca 45 minuter norrut till surf campet i Ericeira, där du har 1 vecka med andra surfare från hela världen.

Fånga vågorna. Träffa nya vänner. Bli utmattad i vattnet under dagen. Koppla av på surf campet på kvällen. Njut av den kalla ölen som du förtjänar. Upprepa!

Oavsett om du är en erfaren surfare eller inte, blir tiden på surfcampet i Ericeira den mest episka veckan! Du får instruktioner baserat på din nivå, så var inte rädd om det är första gången du lever surflivet. Faktum är att om det är första gången är det stor chans att det inte är din sista!

När du är klar med att surfa i Atlanten är det dags att ge dig ut på vägarna. Packa dina väskor och ge dig ut på en cool resa längs den portugisiska kustlinjen. I åtta dagar reser du från Lissabon till Sagres i söder och tillbaka till Lissabon igen. Förbered dig på mindblowing gatukonst, vackra vandringar och några häftiga aktiviteter inklusive surfing och stand up paddling.

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
  • Flyg till Barcelona
  • 10 dagars gruppresa från Barcelona till Lissabon
  • 2 övernattningar i Lissabon
  • 1 veckas surfcamp i Ericeira (inklusive utrustning, boende & frukost) 
  • Flyg hem från Lissabon
  • Bokningsavgifter 
  • Egen reseexpert 
Vad ingår inte?
  • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
  • Transfer till surflägret från Lissabon (men det kan vi självklart ordna)
  • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)

Reseförslag: Den ultimata rundresan i Portugal

Stockholm - Barcelona - Lissabon - Ericeira - Lissabon - Stockholm

Här får du en översikt över din rundresa i Portugal. Börja i Barcelona och res över halvön hela vägen till Lissabon. Nästa är Ericeira, där surflägret ligger. Efter din vecka här kan du avsluta din resa i Lissabon och åka hem, eller bestämma om du vill resa mer på egen hand!

Barcelona till Lissabon 10 dagars grupptur med andra backpackers

Börja din resa med en 10 dagars resa från Barcelona till Lissabon. Tillsammans med likasinnade backpackers får du en unik chans att uppleva den lokala kulturen i en långsam takt. Utnyttja möjligheten och få nya vänner från hela världen samtidigt som du njuter av några av de coolaste platserna i Spanien och Portugal på bästa möjliga sätt.

Lissabon Ditt äventyr börjar här

När du anländer till Lissabon har vi sett till att du har boende de första två nätterna. Du bor på Selina Hostel i centrala Lissabon vilket ger dig det perfekta utgångsläget för att utforska huvudstaden såväl på dagen som på natten.

Observera att Lissabon upplevs på bästa vis till fots, eller med spårvagn om fötterna behöver vila. Inte nog med att det ger dig gratis motion, dessutom kommer du nära stadens alla sevärdheter. Lissabon är mycket vacker med många branta backar och maten är himmelsk.

Ericeira Lär dig surfa som ett proffs

I den här rundresan i Portugal har vi valt att inkludera en vecka på ett av de fetaste surfcampen vi känner till i Europa vilket är beläget i Ericeira. Här kan du omfamna den sköna surflooken och hänga med likasinnade resenärer. Under dessa dagar Ingår naturligtvis surflektioner, boende, frukost och hyra av surfutrustning.

Här spenderar du den mesta tiden med surfbrädan på Atlantens vågor. På kvällen kan du antingen välja att samla krafterna på surfcampet eller utforska nattlivet längs stadens strandpromenad där du hittar gott om barer och den legendariska nattklubben Ourico.

Observera att havet längs Portugals kust aldrig når Medelhavets sköna temperaturer. Atlanten kan bli rätt kall och överstiger sällan 20°C.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...