{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Australien, Nya Zeeland, Fiji


taveuni-island-fiji-lavena-village-beach-woman-sunset
Se hela rutten

Reslängd

1,5 - 2 månader

Antal länder

3

Du får besöka

Australien, Nya Zeeland, Fiji

Restyp

Backpacking

Jag vill veta mer
Detta är det ultimata äventyret i Oceanien. Under cirka 2 månader (upp till dig, naturligtvis) får du uppleva det bästa av Australiens östkust, Nya Zeelands magnifika landskap och kritvita stränder på Fiji. Låter det inte fantastiskt?

Detta reseförslag har allt. Börja äventyret i Australien, där du både får surfa, dyka och resa med andra backpackers längs den vackra kustlinjen. Nästa stopp är Nya Zeeland med sina sagolika landskap. Vi har inkluderat ett busskort (18 dagar) från Auckland på Nordön till Christchurch på Sydön. Tro oss när vi säger att det finns mycket att uppleva däremellan. Sista stoppet på resan är Fiji, där vi har inkluderat ett 7 dagars öhoppningspass med alla måltider och boende inkluderat. Njut av den avslappnade atmosfären och naturligtvis de vita sandstränderna när du kryssar genom Fijis turkosa vatten.

Kom ihåg att detta endast är ett reseförslag, som går att skräddarsy precis som du vill. Är du redo att börja planera ditt nästa stora äventyr? Hör av dig till oss så förverkligar vi dina drömmar!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Cairns
 • 3 övernattningar i Cairns
 • Fundiving (3 dagar)
 • Busspass från Carins till Brisbane (7 dagar)
 • Surfresa från Brisbane till Sydney (6 dagar) 
 • 3 övernattningar i Sydney
 • Flyg från Sydney till Auckland
 • Buspass från Auckland till Christchurch (18 dagar) 
 • Flyg från Christchurch till Nadi (Fiji)
 • 1 övernattning i Nadi 
 • Öhoppning i Fiji ink. boende (7 dagar)
 •  2 övernattningar i Nadi
 • Flyg hem från Nadi
 • Bokningsavgifter
 • Egen resexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Måltider på öhoppnings-turen på i Fiji (räkna med cirka 2000 SEK)
 • Egna aktiviteter och utflykter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Australien, Nya Zeeland, Fiji

Stockholm - Cairns - Brisbane - Sydney - Auckland - Christchurch - Nadi - Stockholm


Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Cairns Utforska livet under ytan

Välkommen till Cairns som är det första stoppet på din resa. Vi har inkluderat de 3 första nätterna på Cairns bästa vandrarhem, där du kommer att träffa massor av andra backpackers från hela världen. Staden i sig är värd att utforska, men vi rekommenderar att du också gör ett besök i Cape Tribulation eller Daintree National Park. Efter tre dagar är det dags att utforska världen under ytan. Om du inte redan har ditt dykarcertifikat kan vi självklart ordna så att du får det. Från Cairns reser du sedan söderut till Brisbane med ditt busskort som vi har inkluderat i priset.

Brisbane Dags för surf!

Utforska den livliga kuststaden Brisbane. Hur länge du vill stanna här innan du ger dig ut på ditt livs surfäventyr är helt upp till dig. Vi har inkluderat ett 7-dagars surfläger som tar dig från Brisbane till Sydney, med massa surf längs vägen. Kombinera transporten till Sydney med surfing samtidigt som du lär känna andra backpackers från hela världen.

Sydney Upplev storstadslivet

Efter en veckas surfresa är du framme i Sydney. Även här har vi bokat en plats åt dig på stans coolaste vandrarhem. Med andra ord finns det gott om möjligheter att både umgås och festa med andra backpackers samtidigt som du får tid att utforska staden. Sydney kryllar av fantastiska stränder, så om du inte vill vänta med strandhänget på Fiji finns det flera stränder att upptäcka. När du känner dig klar med att utforska Sydney går du ombord på planet mot Auckland i Nya Zeeland för en naturupplevelse som vi vågar påstå kommer att vara en av de bästa du någonsin har upplevt!

Auckland till Christchurch Utforska NZ i din egen takt

Är du redo för ett miljöombyte? Du vet säkert redan detta, men Nya Zeeland är hem åt några av (kanske till och med de mest) dramatiska landskapen i världen. Ditt 18-dagars busspass tar dig från Auckland på Nordön till Christchurch på Sydön. Vad du vill se längs vägen är upp till dig! Se till att nyttja tiden väl, för det finns MYCKET att se och uppleva här!

Fiji Njut av sol och strandhäng

Sista stoppet i detta reseförslag är Fiji. Du flyger från Christchurch till Nadi, Fijis huvudstad och spenderar första natten på ett vandrarhem som vi har bokat åt dig. Sedan är det dags för att utforska 4 olika öar under 7 dagar på en båt tillsammans med andra backpackers från hela världen. Du behöver inte tänka på något annat än att chilla, bada, festa och njuta av det ljuva, ljuva livet. Inte så illa, va?

Efter din fantastiska vecka på Fiji är det dags att bestämma dig om du är redo att åka hem eller om du vill fortsätta din resa till någon annan spännande plats. Vad du än väljer hjälper vi dig att planera och boka din resa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...