Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Australien, Nya Zeeland, Fiji


taveuni-island-fiji-lavena-village-beach-woman-sunset
Oceaniacustomized Aussie, NZ & Fiji

Reseförslag: Australien, Nya Zeeland, Fiji

Stockholm - Cairns - Brisbane - Sydney - Auckland - Christchurch - Nadi - Stockholm


Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

diving-australia-bluespotted-stingray-cover

Cairns Utforska livet under ytan

Välkommen till Cairns som är det första stoppet på din resa. Vi har inkluderat de 3 första nätterna på Cairns bästa vandrarhem, där du kommer att träffa massor av andra backpackers från hela världen. Staden i sig är värd att utforska, men vi rekommenderar att du också gör ett besök i Cape Tribulation eller Daintree National Park. Efter tre dagar är det dags att utforska världen under ytan. Om du inte redan har ditt dykarcertifikat kan vi självklart ordna så att du får det. Från Cairns reser du sedan söderut till Brisbane med ditt busskort som vi har inkluderat i priset.

surfing-board-water-cover

Brisbane Dags för surf!

Utforska den livliga kuststaden Brisbane. Hur länge du vill stanna här innan du ger dig ut på ditt livs surfäventyr är helt upp till dig. Vi har inkluderat ett 7-dagars surfläger som tar dig från Brisbane till Sydney, med massa surf längs vägen. Kombinera transporten till Sydney med surfing samtidigt som du lär känna andra backpackers från hela världen.

sydney-opera-sunset-cover

Sydney Upplev storstadslivet

Efter en veckas surfresa är du framme i Sydney. Även här har vi bokat en plats åt dig på stans coolaste vandrarhem. Med andra ord finns det gott om möjligheter att både umgås och festa med andra backpackers samtidigt som du får tid att utforska staden. Sydney kryllar av fantastiska stränder, så om du inte vill vänta med strandhänget på Fiji finns det flera stränder att upptäcka. När du känner dig klar med att utforska Sydney går du ombord på planet mot Auckland i Nya Zeeland för en naturupplevelse som vi vågar påstå kommer att vara en av de bästa du någonsin har upplevt!

bus-new-zealand-mountains-cover

Auckland till Christchurch Utforska NZ i din egen takt

Är du redo för ett miljöombyte? Du vet säkert redan detta, men Nya Zeeland är hem åt några av (kanske till och med de mest) dramatiska landskapen i världen. Ditt 3 veckors busspas tar dig från Auckland på Nordön till Christchurch på Sydön. Vad du vill se längs vägen är upp till dig! Se till att nyttja tiden väl, för det finns MYCKET att se och uppleva här!

sailing-fiji-swim-around-boat-cover

Fiji Njut av sol och strandhäng

Sista stoppet i detta reseförslag är Fiji. Du flyger från Christchurch till Nadi, Fijis huvudstad och spenderar första natten på ett vandrarhem som vi har bokat åt dig. Sedan är det dags för att utforska 4 olika öar under 7 dagar på en båt tillsammans med andra backpackers från hela världen. Du behöver inte tänka på något annat än att chilla, bada, festa och njuta av det ljuva, ljuva livet. Inte så illa, va?

Efter din fantastiska vecka på Fiji är det dags att bestämma dig om du är redo att åka hem eller om du vill fortsätta din resa till någon annan spännande plats. Vad du än väljer hjälper vi dig att planera och boka din resa!

Se reseförslaget som lista

Reslängd

1,5 - 2 månader

Antal länder

3

Du får besöka

Australien, Nya Zeeland, Fiji

Restyp

Backpacking

Pris från*
59 900 SEK
Detta är det ultimata äventyret i Oceanien. Under cirka 2 månader (upp till dig, naturligtvis) får du uppleva det bästa av Australiens östkust, Nya Zeelands magnifika landskap och kritvita stränder på Fiji. Låter det inte fantastiskt?

Detta reseförslag har allt. Börja äventyret i Australien, där du både får surfa, dyka och resa med andra backpackers längs den vackra kustlinjen. Nästa stopp är Nya Zeeland med sina sagolika landskap. Vi har inkluderat ett busskort (21 dagar) från Auckland på Nordön till Christchurch på Sydön. Tro oss när vi säger att det finns mycket att uppleva däremellan. Sista stoppet på resan är Fiji, där vi har inkluderat ett 7 dagars öhoppningspass med alla måltider och boende inkluderat. Njut av den avslappnade atmosfären och naturligtvis de vita sandstränderna när du kryssar genom Fijis turkosa vatten.

Kom ihåg att detta endast är ett reseförslag, som går att skräddarsy precis som du vill. Är du redo att börja planera ditt nästa stora äventyr? Hör av dig till oss så förverkligar vi dina drömmar!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Cairns
 • 3 övernattningar i Cairns
 • Fundiving (3 dagar)
 • Busspass från Carins till Brisbane (7 dagar)
 • Surfresa från Brisbane till Sydney (6 dagar) 
 • 3 övernattningar i Sydney
 • Flyg från Sydney till Auckland
 • Buspass från Auckland till Christchurch (21 dagar) 
 • Flyg från Christchurch till Nadi (Fiji)
 • 1 övernattning i Nadi 
 • Öhoppning i Fiji ink. boende och måltider (7 dagar)
 • 1 extra övernattning i Nadi
 • Flyg hem från Nadi
 • Bokningsavgifter
 • Egen resexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna aktiviteter och utflykter 

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Reseförslag: Australien, Nya Zeeland, Fiji

Stockholm - Cairns - Brisbane - Sydney - Auckland - Christchurch - Nadi - Stockholm


Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Cairns Utforska livet under ytan

Välkommen till Cairns som är det första stoppet på din resa. Vi har inkluderat de 3 första nätterna på Cairns bästa vandrarhem, där du kommer att träffa massor av andra backpackers från hela världen. Staden i sig är värd att utforska, men vi rekommenderar att du också gör ett besök i Cape Tribulation eller Daintree National Park. Efter tre dagar är det dags att utforska världen under ytan. Om du inte redan har ditt dykarcertifikat kan vi självklart ordna så att du får det. Från Cairns reser du sedan söderut till Brisbane med ditt busskort som vi har inkluderat i priset.

Brisbane Dags för surf!

Utforska den livliga kuststaden Brisbane. Hur länge du vill stanna här innan du ger dig ut på ditt livs surfäventyr är helt upp till dig. Vi har inkluderat ett 7-dagars surfläger som tar dig från Brisbane till Sydney, med massa surf längs vägen. Kombinera transporten till Sydney med surfing samtidigt som du lär känna andra backpackers från hela världen.

Sydney Upplev storstadslivet

Efter en veckas surfresa är du framme i Sydney. Även här har vi bokat en plats åt dig på stans coolaste vandrarhem. Med andra ord finns det gott om möjligheter att både umgås och festa med andra backpackers samtidigt som du får tid att utforska staden. Sydney kryllar av fantastiska stränder, så om du inte vill vänta med strandhänget på Fiji finns det flera stränder att upptäcka. När du känner dig klar med att utforska Sydney går du ombord på planet mot Auckland i Nya Zeeland för en naturupplevelse som vi vågar påstå kommer att vara en av de bästa du någonsin har upplevt!

Auckland till Christchurch Utforska NZ i din egen takt

Är du redo för ett miljöombyte? Du vet säkert redan detta, men Nya Zeeland är hem åt några av (kanske till och med de mest) dramatiska landskapen i världen. Ditt 3 veckors busspas tar dig från Auckland på Nordön till Christchurch på Sydön. Vad du vill se längs vägen är upp till dig! Se till att nyttja tiden väl, för det finns MYCKET att se och uppleva här!

Fiji Njut av sol och strandhäng

Sista stoppet i detta reseförslag är Fiji. Du flyger från Christchurch till Nadi, Fijis huvudstad och spenderar första natten på ett vandrarhem som vi har bokat åt dig. Sedan är det dags för att utforska 4 olika öar under 7 dagar på en båt tillsammans med andra backpackers från hela världen. Du behöver inte tänka på något annat än att chilla, bada, festa och njuta av det ljuva, ljuva livet. Inte så illa, va?

Efter din fantastiska vecka på Fiji är det dags att bestämma dig om du är redo att åka hem eller om du vill fortsätta din resa till någon annan spännande plats. Vad du än väljer hjälper vi dig att planera och boka din resa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...