{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Äventyrsresa längs Australiens östkust


byron-bay-australia-sunset-cover
Se hela rutten

Reslängd

Cirka 4 veckor

Startar i

Sydney

Avslutas i

Cairns

Restyp

Backpacking

Jag vill veta mer
Den australiska östkusten är ett mekka för backpackers från hela världen och det är inte svårt att förstå varför! Vi har skapat ett reseförslag där du får uppleva de bästa delarna.

Stig ombord på planet och sätt kursen mot Sydney, där ditt äventyr börjar! Här möter du resten av gruppen som kommer att vara dina reskompisar de kommande 28 dagarna. Få en skön start och stanna i Sydney några dagar innan ni beger dig norrut tills ni slutligen når Cairns. På vägen hit får du lära dig att surfa som ett proffs, utforska sanddynerna och självklart få en nära upplevelse av de natursköna rutterna längs kustlinjen. Vad finns det inte att älska?

Du kommer att tillbringa ungefär 4 veckor på den här resan vilket behövs för att hinna se allt. Nya platser, nya perspektiv. Njut av den avslappnade atmosfären som Australien är så känt för och upplev samhällena där du snabbt kommer att inse att saker och ting kan ske i lugnt tempo.

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
  • Flyg till Sydney
  • 28 dagars of gruppresa från Sydney till Cairns
  • MASSOR av roliga aktiviteter som surf,yoga, segling, snorkling och mycket mer. 
  • Flyg från Cairns
  • Bokningsavgifter
  • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
  • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
  • Vaccinationer 
  • Måltider 
  • Egna aktiviteter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Res längs Australiens östkust

Stockholm - Sydney - Brisbane - Fraser Island - Airlie Beach - Whitsundays - Cairns - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Sydney Börja ditt äventyr

Börja din resa i Sydney och möt upp resten av gruppen du ska resa med. Lär känna denna otroliga stad och utforska alla häftiga områden. I Sydney måste du besöka de vackra stränderna där Bondi, Manly, Narrabeen och Congee är några av våra favoriter. Du får inte heller missa utsikten vid hamnen och Operahuset - klyschigt, men att promenera längs vattnet är faktiskt riktigt nice!

Brisbane Dag 4-6

Res från Sydney till Byron Bay tillsammans med gänget för att lära dig bemästra vågorna. Du kommer att tillbringa största delen av dagarna på ett najs surfcamp, där det ingår lektioner varje dag. Häng ute bland vågorna på dagarna och chilla i campet på kvällen tillsammans med alla andra backpackers. Riktigt go stämning utlovas!

Surfers Paradise & Brisbane Dag 7-10

Fram med flip-flopsen, för nu väntar strandhäng! Du fortsätter resan med gänget och första stoppet är Surfers Paradise, där du kan chilla på stranden på dagen och festa på kvällen. Efter några dagar här fortsätter resan norrut till Brisbane, som är Queenslands huvudstad. Kombinationen av strandliv och storstad under dessa dagar är något alldeles extra!

Noosa & Fraser Island Dag 11-15

Efter Brisbane fortsätter du norrut till Noosa Everglades och Fraser Island. Nu får du får chansen att spendera 3 dagar med att köra 4x4 runt Fraser Island. Slappna av i en Champagne Pool, glida nedför Eli Creek, simma i Lake McKenzie och haka på massor av andra roliga aktiviteter!

Airlie Beach & Whitsunday Dag 16-19

Fraser Island är fantastiskt och nästa stopp är lika magiskt, nämligen Whitsunday Islands. Här väntar helt fantastiska stränder och det vackraste turkosa vattnet du nånsin har sett. Googla det om du inte tror oss! Tillbringa 3 dagar och 2 nätter med att segla runt i Great Barrier Reef, sola, snorkla, koppla av och titta på det marina livet... Ja, helt enkelt njuta av livet!

Magnetic Island & Mission Beach Dag 20-23

Nästa stopp är Magnetic Island, där du får tillbringa 2 dagar i detta tropiska paradis. Utforska gömda stränderna, vandra historiska Forts Walk och spana efter vilda koalor. Efter Magnetic Island fortsätter du till Mission Beach, som är känt för sina äventyrsaktiviteter. Om du är tillräckligt modig kan du välja hoppa fallskärm över Great Barrier Reef eller prova på forsränning på Tully River!

Cairns och mer Great Barrier Reeg Dag 24-28

Sista stoppet på denna otroliga resa är Cairns med sina frodiga och äventyrliga omgivningar. Återigen får du segla och snorkla i Great Barrier Reef. Det blir också en utflykt till Atherton Tablelands där du kan simma under vattenfall och vilande vulkankratrar. Detta är den perfekta platsen att avsluta denna äventyrsresa tillsammans med dina nya kompisar. Som avslut i Cairns väntar en avskedsmiddag för att hinna säga hejdå ordenligt!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...