{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Det bästa av Queensland - äventyr & stränder


Res till Queensland i Australien med KILROY
Se hela rutten

Reslängd

Cirka 1 månad

Börjar i

Cairns

Slutar i

Brisbane

Restyp

Backpacking & Äventyr

Jag vill veta mer
Om du vill uppleva det bästa av Queensland så kolla hit! Den här resan från Cairns till Brisbane är fylld med aktiviteter både de som får ditt adrenalinet att pumpa och de mer avslappnade. Om du frågar oss, tror vi att den här resan fångar den autentiska australiska atmosfären.

Du börjar resan med att flyga till Cairns i norra delen av Queensland. Vi har bokat in dig för 3 nätter på ett riktigt hostel- en av våra favoriter i staden. Efter att ha blivit av med den värsta jetlag, kollat in stadens barer är det dags för resans första äventyr, ett besök till det vackra och tropiska Cape Tribulation på en 2-dagars tur.

Tillbaka i Cairns är det dags att uppleva livet under ytan med andra backpackers. Gör dig redo för en 5-dagars dykarkurs som gör dig till en riktigt dykare och ger dig ditt PADI- certifikat. Ta det lugnt, om du redan har ditt certifikat kan du anmäla dig till en avancerad kurs.

Nu har du 15 dagar på dig att resa längs östkusten hela vägen till Brisbane med Greyhounds 15-dagars busskort. På vägen har vi inkluderat en hel del aktiviteter som en dag med forsränning och ett fallskärmshopp över Mission Beach.

Efter det väntar 3 nätter på Magnetic Island samt en natt i Airlie Beach innan du åker på en helt fantastisk båttur över en natt för att se det stora barrirärrevet. Lita på oss, det här är en upplevelse du inte vill missa!

På sista delen av resan är det dags för en 3 dagars resa runt Fraser Island inklusive 1 natts boende på hostel både före och efter turen. Efter ditt äventyr på Fraser Island avslutar du resan med 3 nätter i Brisbane. Sugen på att fortsätta söderut till Sydney och Melbourne, eller hoppa ombord på planet hem. Det är helt upp till dig.

 

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans  

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Cairns
 • 3 nätter på hostel i Cairns
 • 2 dagar/1 natt i Cape Tribulation
 • Dykningskurs (Learn to dive) 5 dagar 
 • 15 dagars busspass (Cairns to Brisbane)
 • 1 dag river rafting
 • Fallskärmshoppning vid Mission Beach
 • 3 nätter på ett hostel på Magnetic Island
 • 1 övernattning på hostel i Airlie Beach
 • 2 dagars båttur på Whitsundays
 • 5 dagars tur till Fraser Island
 • 3 nätter på hostel i Brisbane
 • Flyg hem från Brisbane
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Egna utflykter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Ultimata Queensland - Äventyr & Stränder

Hem- Cairns - Mission Beach - Magnetic Island - Airlie Beach - Whitsundays - Fraser Island - Brisbane - Hem

Kom ihåg att det här är bara ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att designa din egen resa, snacka med våra reseexperter. De vet allt om dit du vill åka och kan hjälpa dig få din drömresa.

Cairns och tillbaka igen

Du börjar i Cairns med dina 3 första nätter på ett riktigt backpacker hostel. Om du reser solo är den här platsen perfekt för att hitta nya vänner eftersom det troligtvis är hostlet i Cairns med den bästa backpackersviben . Efter några dagar här åker du upp till norra Queensland på en 2 dagars tripp till Cape Tribulation. När du är tillbaka är det dags för dykning, vi har inkluderat en PADI - lär dig att dyka-kurs. Sen när du är redo tar du dig nedför kusten med ditt 15 dagars busskort och rör dig mot Brisbane.

Cairns till Magnetic Island Dags att ta dig ur din komfortzon

När du anländer till Mission Beach har vi ordnat två riktigt sjuka adrenalinpumpande aktiviteter för dig. Först är Raging Thunder Tully River Rafting där du kör forsränning i en av Australiens bästa raftingfloder och hem till världsmästerskapen i forsränning 2019. Den andra aktiviteten är ett fallskärmshopp över Mission Beach från nästan 5 km höjd. Utsikten över kusten som du får här helt magiskt och helt klart inget annat du sett tidigare. Efter allt detta, kan det vara skönt med en liten paus så vi har bokat in dig på 3 nätter på Magnetic Beach så att du kan ta en paus innan du åker vidare.

Whitsundays & Fraser Island Sov på stora barriärrevet

Res från Magnetic Island ner till Airlie Beach där du har den första natten på ett hostel. Efter en god natts sömn har vi arrangerat en av de absoluta höjdpunkterna på hela denna resa. En fantastisk 2-dagars segeltur på det stora barriärrevet med bekväma och välutrustade sovplatser omgiven av otrolig miljö. När du är tillbaka i Airlie är det dags att utforska Fraser Island. Turen är på 5 dagar inklusive boende på hostel både före och efter trippen.

Brisbane Ta in allt och reflektera

Den sista delen av resan sträcker sig från Fraser Island och ner till Brisbane där vi har inkluderat 3 nätter på ett av våra favorithostel i staden. Utforska stadens många coola stadsdelar och smält den senaste månadens aktiviteter innan du går ombord på planet hem igen. Om du vill åka hem. Vi har ordnat ett flyg hem, men om du vill fortsätta din resa så fixar vi det. Låt oss veta vad du drömmer om.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...