{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Det ultimata äventyret i Australien


Adelaide City View Girl
Se hela rutten

Rekommenderad reslängd

Cirka 3 månader

Börjar i

Perth

Slutar i

Adelaide

Restyp

Backpacking

Jag vill veta mer
Är du allt eller inget typen? Vi trodde väl det! Därför har vi satt ihop det ultimata äventyret i Australien åt dig! Upplevel det bästa Australien har att erbjuda, från väst till öst via öknen i centrala Australien. Känner du redan peppen?

Hoppa på planet och sätt kurs mot Perth, där ditt Aussie-äventyr börjar! Tillbringa de första 3 dagarna med att utforska denna stora men ändå avslappnade stad innan du ger dig ut på en roadtrip längs Australiens västkust. Längs vägen får du uppleva spektakulär natur, drömmiga stränder och små städer. Vad finns det att inte gilla?

Efter 2 veckor flyger du inåt i landet till Alice Springs, där du får uppleva det allra bästa Australiens hjärta har att erbjuda. Tillbringa 5 dagar här med att utforska King Canyon och den berömda klippformationen Uluru, även känd som Ayers Rock.

Nästa stopp är Cairns, där ditt östkustäventyr börjar. Självklart står snorkling i Stora barriärrevet, segling i Whitsundays, äventyr på Fraser Island och surf på agendan. Vi har inkluderat ett busspass som tar dig hela vägen ner till Melbourne, där du avslutar äventyret med en oförglömlig tur längs Great Ocean Road som slutar i Adelaide.

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad ingår?
 • Flyg till Perth
 • 2 övernattningar på vandrarhem i Perth 
 • Campervan i 14 dagar
 • Flyg från Perth till Adelaide
 • 15 dagars äventyrsresa från Adelaide till Darwin
 • Flyg från Darwin till Cairns
 • 3 nätter på hostel i Cairns
 • Snorklingsstur till Stora Barriärrevet (1 dag) 
 • 60 dagars busspass (Cairns till Melbourne) 
 • Seglingsstur i Whitsundays (2 dagar)
 • 5 dagars äventyr på K'gari (Fraser Island) 
 • Surf camp i Spot X (5 dagar)
 • 3 nätter på hostel i Sydney
 • 3 nätter på hostel i Melbourne
 • Flyg hem från Melbourne
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert 
Vad ingår ej?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Egna utflykter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Det ultimata äventyret i Australien

Hem - Perth - Alice Springs - Cairns - Stora Barriärrevet - Whitsundays - Fraser Island - Spot X - Melbourne - Adelaide - Hem

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Perth låt äventyet börja

Börja ditt äventyr i Perth, känd som "världens mest isolerade storstad". För din del betyder det färre turister och fler coola och kulturella upplevelser, vilket är vad backpacking handlar om, eller hur? Här får du vara med om en unik hotellvistelse på Fremantle Prison, som är byggt på 1850-talet. Vi har inkluderat 2 nätter här som borde räcka för att du ska kunna utforska staden på egen hand. Men du kan självklart välja att stanna längre om du vill.

I Perth kan du njuta av vin, konst och vackra floder. Om vi var du skulle vi också ta en tur till Rottnest Island där du hittar otrolig natur och stränder.

Västra Australia ge dig ut på en roadtrip

Hämta upp din campervan som är ditt hem kommande 2 veckor och bege dig ut på en roadtrip för att uppleva nationalparker, sandstränder, små städer och fantastisk mat längs västkusten. Om du är taggad på resa "off the beaten track" kommer du att älska den här delen av resan. Spektakulär natur i Kalabarri National Park, det marina livet vid Ningaloo Reef, Eigthy Mile Beach och den charmiga lilla staden Broome är bara några höjdpunkter värda att nämna!

Alice Springs utforska vildmarken

Flyg från Perth till Alice Springs och tillbringa 5 dagar med att utforska Australiens hjärta, även kallat "The Red Centre". Adelaide är en fantastisk stad där du med enkelhet kan tillbringa några dagar. Se till att kolla in eventkalendern - det kan vara en festival på gång! Vi rekommenderar också att du gör ett besök på Uluru (Ayers Rock). Denna otroliga sandstensformation är en av Australiens största kulturskatter, som skapades för mer än 600 miljoner år sedan.

Se också till att kolla in Kings Canyon, som är den perfekta platsen för coola vandringar. Den mest populära är Kings Canyon Rim Walk. Du kan också följa med på en guidad tur för att lära dig mer om aboriginernas historia.

Cairns snorkla vid Stora Barrieärrevet

Nästa stopp är Cairns, där du får uppleva Great Barrier Reef och alla dess marina underverk. Upptäck två olika snorklingsplatser, med ett extraordinärt utbud av marint liv och korallarter. Om du har tur får du syn på havssköldpaddor rockor och sjöstjärnor. Detta är definitivt en höjdpunkt på resan!

Vi har inkluderat ett busspass i detta reseförslag som smidigt och bekvämt tar dig hela vägen från Cairns ner till Melbourne med flera underbara stopp längs vägen.

Whitsunday Islands segla med andra backpackers

Härnäst ska du få upptäcka Whitsundays Islands tillsammans med en grupp andra backpackers. Gå ombord på segelbåten där du kommer att tillbringa de kommande 2 dagarna till havs med att snorkla vid Caves Cove och besöka Whitehaven Beach, känd som en av de vackraste stränderna i världen (vi kan intyga att det stämmer!). Alla måltider är lagas ombord och du kommer att spendera dagarna med att leva ditt bästa liv ute till havs. Enjoy!

Fraser Island 4WD tur

Fraser Island betyder äventyr! Utforska världens största sandö i en 4WD tillsammans med andra backpackers. Vi har inkluderat en 5-dagars tur där du får köra runt ön och besöka Rainbow beach, Hook Point och Lake McKenzie, känt för sitt blåa vatten och vita stränder. Du får också besöka Eli Creek, och de populära Champagne pools och se mycket mycket mer!

Spot X surf's up!

Spendera 5 dagar med att lära dig surfa på vår hemliga surfplats, Spot X. Här kommer du att träffa backpackers och får njuta av den avslpannade Aussie livsstilen på stranden. En vanlig dag börjar med frukost kl. 07.00 följt av en 2 timmars surflektion. På eftermiddagen kan du spela volleyboll, cricket, fotboll eller koppla av i en hängmatta. Vi kan nästan med säkerhet säga att du har fått nya vänner och lärt dig att bemästra vågorna som ett proffs efter några dagar här!

Great Ocean Road Melbourne till Adelaide

Sista höjdpunkten i detta maxade reseförslag är ett äventyr från Melbourne till Adelaide längs den berömda (och fantastiska!) Great Ocean Road. Kolla in de 12 apostlarna, fantastiska surfplatser och den charmiga kuststaden Apollo Bay för att bara nämna några stopp. Du kan också se fram emot en regnskogspromenad i Great Otway National Park!

Adelaide the capital city of South Australia

När du når Adelaide efter 3 dagar kan du välja att stanna några dagar till för att utforska staden - eller flyga hem. Det finns också ett tredje alternativ, varför inte flyga till en ny destination? Upp dig! Vi hjälper dig gärna att förlänga di´tt äventyr. Hojta till bara så skräddarsyr vi ett reseförslag utifrån din budget!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...