{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Kickstarta ditt Working Holiday år i Australien


Kickstarta ditt Working Holiday år i Australien
Se hela rutten

Reslängd

1 år

Startar i

Sydney

Slutar i

Sydney

Restyp

Working Holiday

Jag vill veta mer
Taggad på att jobba och resa runt i Australien? Det här är det ultimata startpaketet för att du ska få den bästa möjliga starten på ditt äventyr. När denna vecka är slut kommer du garanterat ha fått nya vänner och känna dig redo att börja söka jobb i Sydney eller någon annanstans i Australien. Är du redo? Let's go!

Sydney är den ultimata platsen för att kickstarta ditt Working Holiday-äventyr i Australien! Detta grymt populära startpaket ger dig det bästa Sydney har att erbjuda, inklusive en privat båttur i Sydney Harbour, en dagstur till Blue Mountains, en surflektion och annat roligt. Du får också reda på allt du behöver veta om att bo, jobba och resa runt i Australien. Det bästa är att du får dela alla episka upplevelser med andra backpackers. Gör dig redo för ditt livs resa!

Detta paket startar varje måndag och för bättre chanser att hitta jobb rekommenderar vi att du anländer i september innan högsäsongen börjar. Föredrar du att kickstarta ditt år i Melbourne istället för i Sydney? Hojta till så har vi ett annat alternaitiv på ett grymt startpaket som liknar det här!

Tänk på att du beviljas Working-Holiday visum för 1 år en gång, så passa på att nyttja det!

 

Vad ingår i priset?
 • Flyg till Sydney
 • 7 dagars startpaket i Sydney (eller Melbourne, fråga oss!)
 • Working Holiday visum & hjälp med ansökan
 • Massor av aktiviteter första veckan (båttur, surflektion, dagstur till Blue Mountains mm.)
 • 6 nätter på hostel i Sydney 
 • 4 måltider under veckan 
 • Lokal transport
 • Aussie SIM-kort & bankkort
 • Tillgång till Job and Travel Jobs Program
 • 6 månaders reseförsäkring
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad ingår inte?
 • Vaccinationer
 • Övriga måltider 
 • Extra aktiviteter / utflykter
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Kickstarta ditt Working Holiday år i Australien

Hem - Sydney

Om du vill boka detta startpaket eller få hjälp med att ansöka om visum och boka flygbiljett är det bara att höra av dig till oss. Vi skickar iväg många till Australien varje år och delar gärna med oss av våra egna erfarenheter och bästa tips!

Sydney Ditt äventyr börjar här

Efter en lång flygning möter din guide dig på flygplatsen och tar dig till vandrarhemmet. Sätt dig till rätta, koppla av och lär känna dina nya resekompisar över middagen! Vi har ordnat så att du får bankkort, skattenummer och SIM-kort när du kommer till Australien. Så istället för att börja ditt äventyr genom att stå i kö på banken kan du se fram emot 7 episka dagar som du aldrig kommer att glömma!

Sydney Guidad citytur

Upp och hoppa! Idag kommer du få information om allt du behöver för att bo och arbeta i Australien, inklusive att registrera dig för Work and Travel Jobs Program. På eftermiddagen tar din guide med dig och dina nya vänner ut på en guidad tur där du kommer att få se Sydney Harbour Bridge och Operahuset. På kvällen guidas du runt i av Sydneys historiska förorter.

Sydney Jobbtips & båttur i Sydney Harbour

Idag kommer du att få all information som du kan tänkas behöva för att bo och arbeta i Australien. Du får också hjälp med att registrera dig för Job and Travel Jobs Program. På eftermiddagen väntar en privat båttur runt Sydney Harbour, vilket är det bästa sättet att spana in Harbour Bridge och Operahuset från en annan vinkel. På däck väntar även en klassisk aussie BBQ!

Blue Moutains ge dig ut i vildmarken

Dags att lämna stadspulsen ett tag och bege dig norrut till Blue Mountains, ett imponerande landskap inte långt ifrån Sydney. Gör dig redo att upptäcka vilda djur, kolla in vattenfall och bara njuta av den spektakulära utsikten från bergen tillsammans med nya nya vänner!

Sydney Coegee till Bondi Beach

Ge dig ut på den berömda kustpromenaden mellan Coogee och Bondi där du får utforska 6 (!) stränder längs vägen. Avslutar dagen på Bondi Beach med ta ett dopp eller bara jobba på din solbränna (glöm inte solskydd, solen är riktigt stark i Australien!)

Sydney Lär dig surfa

Vakna upp till soluppgången och gör dig redo för en surflektion med erfarna surfinstruktörer på en avskild (och galet vacker!) strand. Efter en hel dags ute bland vågorna är det dags att testa på Sydneys nattliv. Vi har arrangerat en pubrunda som tar dig till några av de bästa barerna som staden har att erbjuda!

Sydney Res vidare på egen hand

Du är nu förhoppningsvis redo att börja söka jobb i Australien! Det tar vanligtvis några veckor att hitta ett jobb – och vi föreslår att du är öppen för olika möjligheter och platser. När du sparat ihop lite pengar kan du till exempel köpa ett busskort och resa längs östkusten upp till Cairns. Berätta för oss vad du skulle vilja hitta på så hjälper vi dig att hitta och boka riktigt häftiga äventyr i Australien!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...