{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Bli yogainstruktör i Costa Rica


utbilda dig till yogainstruktör på Bali via KILROY
Se hela rutten

Reslängd

21 dagar

Var?

Mal Pais, Nicoya Peninsula

Vad får du lära dig?

Du blir en certifierad yogainstruktör!

Fickpengar

Around 500 EUR

Jag vill veta mer
Åk till Costa Rica i tre veckor för att fördjupa din egen personliga yogakunskap och bli certifierad yogainstruktör. Du kommer bo nära havet och få chansen att kombinera din yogainstruktörutbildning med surfing – en annan "flow-based" aktivitet.

Costa Rica är känt för sina vackra stränder, vulkaner och biologiska mångfald. Här får du uppleva Costa Ricas "pura vida" livsstil, eftersom yogaprogrammet har fokus på rening av sinne, kropp och andlighet. Toppa detta med en hälsosam diet baserad på lokala tropiska frukter och grönsaker för att fullända din upplevelse. Låter inte detta fantastiskt?

Du kommer bo i Mal Pais, bara några meter från Stilla havet, så surflektioner och strandhäng är inkluderat i ditt schema. Men oroa dig inte – yoga är fortfarande huvudingrediensen i din 3 veckors inre resa. Du kommer att vakna varje morgon och börja din yogautbildning med en lugn morgonmeditation omgiven av frodiga gröna palmer och tropiska blommor. Det kommer att vara den perfekta platsen för dig att koppla av, förbättra dina yogapkunskaper, hitta din egen väg och i slutändan kunna titelera till dig själv som yogainstruktör.

Yogainstruktörutbildningen är ett 21-dagars program uppdelat i fyra delar om 4 dagar, med en ledig dag mellan varje. Varje morgon börjar med en lugn meditation i soluppgången, pranayama och asana. Detta följs av en ekologisk frukost för att ge bra näring åt din kropp innan du går vidare till dina dagliga utbildningar. Du kommer att lära dig teorin bakom yoga och helande metoder genom interaktiva workshops, klasser och dynamiska gruppdiskussioner. Du kommer täcka områden som: hur man lever hälsosamt, anatomi, meditation, cleansing, ayurveda och mycket mer. Och du kommer naturligtvis att lära dig flera traditionella yogor som Hatha, Yin och Restorative. Kvällarna avslutas med en gemensam samling som kan inkludera meditiation, kirtan, chanting eller sacred circle för att connecta och släppa fria dagens utmaningar och triumfer tillsammans.

På dina lediga dagar har du tid att utforska mer av Costa Rica. Det ger dig lite extra tid för surflektioner eller bara koppla av på en av de många närliggande stränderna. Eller utmana dig själv och gör något helt annat som t.ex. testa på att rida häst. Det finns mycket att se och göra!

Du kan både utveckla eller börja din yogaresa hos oss eftersom programmet är tillgängligt för både nybörjare och avancerade. Det viktigaste är inte dina yogafärdigheter – det är din vilja att helt fördjupa dig i kursen och våga ge dig ut på en resa i personlig utveckling. Oavsett vilken nivå du börjar på så kommer du att känna dig empowered när du lämnar och kunna använda dina nya lärdomar i vardagen, men även ha färdigheter att lära ut till andra.

Vad är inkluderat?
 • Flyg tur & retur till San José
 • 20 dagars boende i ett trebäddsrum (du kan uppgradera om du vill)
 • 3 vegetariska måltider per dag
 • 200-timmars yogainstruktörutbildning med erfarna, kunniga och dedikerade facilitatorer
 • Efter avslutad kurs, kamratundervisning och utvärdering får du ett certifikat som gör att du kan regestrera dig hos Yoga Alliance som Regestrerad Yogainstruktör (RYT-200)
 • Alla bokningsavgifter
Vad är inte inkluderat?
 • Transport från flygplatsen till yogalägret
 • Obligatoriskt studiematerial för kursen
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Valbara aktiviteter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag Bli yogainstruktör i Costa Rica

Hem - San José - Hem

Flyg in till San José och ta dig sedan till Mal Pais på Nicoya Peninsula där yogautbildningen kommer hållas. Om du har tillräckligt med tid kan du välja att resa runt lite och utforska Costa Rica innan din utbildning börjar, men om inte så kommer du också att ha ledig tid under din vistelse för att ge dig ut på äventyr. Om du behöver hjälp med att planera din resa är vi alltid tillgängliga och kan hjälpa dig.

Yogautbildning redo att sätta igång?

YTT i Costa Rica är en blandning av traditionell yogaundervisning, andlighet och meditation. Under den tre veckor långa kursen kommer du att utveckla din egen yogakunskap och lära dig att undervisa andra. Du kommer att få utforska yogans historia, filosofi, anatomi, ayurveda, helande konst, hälsosam kost och mycket mer.

Yogautbildning Vad du får lära dig

Under din vistelse kommer du att lära dig massor av olika tekniker och metoder, bland annat kommer du att lära dig: Meditation, Pranayama och Asana Practice. Du kommer lära dig traditionell Hatha, Restorative, Yin och Prenatal yoga. Du kommer att få utbildning inom 4 Elements Philosophy & Earth Medicine. Det kommer att finnas djupgående yogaanatomi & fysiologiutbildning med fokus på tekniker som du kan införliva i din egen undervisning och praktik. Det kommer också att finnas Yoga Sutras och filosofi utbildning samt Ayurveda. Slutligen får du lära dig avancerade Pranayama-metoder.

Yogautbildning Erfarna facilitatorer

Under hela YTT-kursen kommer du att utbildas och vägledas av erfarna lärare som kan stötta dig på din resa – oavsett om du är fokuserad på att fördjupa dina egna yogakunskaper eller bli en registrerad yogainstruktör. Vi samarbetar med några av de bästa yogainstruktörerna och vi är glada att du får uppleva det!

Mal Pais & omgivningar bo i vackra omgivningar

Alla deltagare kommer att bo på plats i vackra bungalows på södra delen av Nicoyahalvön. Denna plats ger dig en unik chans att skapa en gemenskap med dina kurskamrater. Tre vegetariska och ekologiska måltider kommer att serveras varje dag under hela din vistelse här. Lita på oss, det kommer att kännas som himmelriket!

Fritid Glöm inte att utforska

Costa Rica och i synnerhet Nicoyahalvön är ett bra ställe att uppleva lokala äventyr. Om du vill utforska på fritiden finns det mycket att se och göra i området. Kolla in den lilla surfstaden Santa Teresa eller den avslappnade hippiebyn Montezuma, bara för att ge några exempel. På fritiden kan du göra vad du vill tillsammans med resten av gruppen, så varför inte ta till vara på att du befinner dig i ett tropiskt land med många möjligheter?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...