Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Bli yogainstruktör i Costa Rica


utbilda dig till yogainstruktör på Bali via KILROY
utbilda dig till yogainstruktör på Bali via KILROY

Reseförslag Bli yogainstruktör i Costa Rica

Hem - San José - Hem

Flyg in till San José och ta dig sedan till Mal Pais på Nicoya Peninsula där yogautbildningen kommer hållas. Om du har tillräckligt med tid kan du välja att resa runt lite och utforska Costa Rica innan din utbildning börjar, men om inte så kommer du också att ha ledig tid under din vistelse för att ge dig ut på äventyr. Om du behöver hjälp med att planera din resa är vi alltid tillgängliga och kan hjälpa dig.

utbilda dig till yogainstruktör på Bali via KILROY

Yogautbildning redo att sätta igång?

YTT i Costa Rica är en blandning av traditionell yogaundervisning, andlighet och meditation. Under den tre veckor långa kursen kommer du att utveckla din egen yogakunskap och lära dig att undervisa andra. Du kommer att få utforska yogans historia, filosofi, anatomi, ayurveda, helande konst, hälsosam kost och mycket mer.

utbilda dig till yogainstruktör på Bali via KILROY

Yogautbildning Vad du får lära dig

Under din vistelse kommer du att lära dig massor av olika tekniker och metoder, bland annat kommer du att lära dig: Meditation, Pranayama och Asana Practice. Du kommer lära dig traditionell Hatha, Restorative, Yin och Prenatal yoga. Du kommer att få utbildning inom 4 Elements Philosophy & Earth Medicine. Det kommer att finnas djupgående yogaanatomi & fysiologiutbildning med fokus på tekniker som du kan införliva i din egen undervisning och praktik. Det kommer också att finnas Yoga Sutras och filosofi utbildning samt Ayurveda. Slutligen får du lära dig avancerade Pranayama-metoder.

utbilda dig till yogainstruktör på Bali via KILROY

Yogautbildning Erfarna facilitatorer

Under hela YTT-kursen kommer du att utbildas och vägledas av erfarna lärare som kan stötta dig på din resa – oavsett om du är fokuserad på att fördjupa dina egna yogakunskaper eller bli en registrerad yogainstruktör. Vi samarbetar med några av de bästa yogainstruktörerna och vi är glada att du får uppleva det!

utbilda dig till yogainstruktör på Bali via KILROY

Mal Pais & omgivningar bo i vackra omgivningar

Alla deltagare kommer att bo på plats i vackra bungalows på södra delen av Nicoyahalvön. Denna plats ger dig en unik chans att skapa en gemenskap med dina kurskamrater. Tre vegetariska och ekologiska måltider kommer att serveras varje dag under hela din vistelse här. Lita på oss, det kommer att kännas som himmelriket!

utbilda dig till yogainstruktör på Bali via KILROY

Fritid Glöm inte att utforska

Costa Rica och i synnerhet Nicoyahalvön är ett bra ställe att uppleva lokala äventyr. Om du vill utforska på fritiden finns det mycket att se och göra i området. Kolla in den lilla surfstaden Santa Teresa eller den avslappnade hippiebyn Montezuma, bara för att ge några exempel. På fritiden kan du göra vad du vill tillsammans med resten av gruppen, så varför inte ta till vara på att du befinner dig i ett tropiskt land med många möjligheter?

Se reseförslaget som lista

Reslängd

21 dagar

Var?

Mal Pais, Nicoya Peninsula

Vad får du lära dig?

Du blir en certifierad yogainstruktör!

Fickpengar

Around 500 EUR

Pris från*

64 600 SEK

Se tillgänglighet
Åk till Costa Rica i tre veckor för att fördjupa din egen personliga yogakunskap och bli certifierad yogainstruktör. Du kommer bo nära havet och få chansen att kombinera din yogainstruktörutbildning med surfing – en annan "flow-based" aktivitet.

Costa Rica är känt för sina vackra stränder, vulkaner och biologiska mångfald. Här får du uppleva Costa Ricas "pura vida" livsstil, eftersom yogaprogrammet har fokus på rening av sinne, kropp och andlighet. Toppa detta med en hälsosam diet baserad på lokala tropiska frukter och grönsaker för att fullända din upplevelse. Låter inte detta fantastiskt?

Du kommer bo i Mal Pais, bara några meter från Stilla havet, så surflektioner och strandhäng är inkluderat i ditt schema. Men oroa dig inte – yoga är fortfarande huvudingrediensen i din 3 veckors inre resa. Du kommer att vakna varje morgon och börja din yogautbildning med en lugn morgonmeditation omgiven av frodiga gröna palmer och tropiska blommor. Det kommer att vara den perfekta platsen för dig att koppla av, förbättra dina yogapkunskaper, hitta din egen väg och i slutändan kunna titelera till dig själv som yogainstruktör.

Yogainstruktörutbildningen är ett 21-dagars program uppdelat i fyra delar om 4 dagar, med en ledig dag mellan varje. Varje morgon börjar med en lugn meditation i soluppgången, pranayama och asana. Detta följs av en ekologisk frukost för att ge bra näring åt din kropp innan du går vidare till dina dagliga utbildningar. Du kommer att lära dig teorin bakom yoga och helande metoder genom interaktiva workshops, klasser och dynamiska gruppdiskussioner. Du kommer täcka områden som: hur man lever hälsosamt, anatomi, meditation, cleansing, ayurveda och mycket mer. Och du kommer naturligtvis att lära dig flera traditionella yogor som Hatha, Yin och Restorative. Kvällarna avslutas med en gemensam samling som kan inkludera meditiation, kirtan, chanting eller sacred circle för att connecta och släppa fria dagens utmaningar och triumfer tillsammans.

På dina lediga dagar har du tid att utforska mer av Costa Rica. Det ger dig lite extra tid för surflektioner eller bara koppla av på en av de många närliggande stränderna. Eller utmana dig själv och gör något helt annat som t.ex. testa på att rida häst. Det finns mycket att se och göra!

Du kan både utveckla eller börja din yogaresa hos oss eftersom programmet är tillgängligt för både nybörjare och avancerade. Det viktigaste är inte dina yogafärdigheter – det är din vilja att helt fördjupa dig i kursen och våga ge dig ut på en resa i personlig utveckling. Oavsett vilken nivå du börjar på så kommer du att känna dig empowered när du lämnar och kunna använda dina nya lärdomar i vardagen, men även ha färdigheter att lära ut till andra.

Vad är inkluderat?
 • Flyg tur & retur till San José
 • 20 dagars boende i ett trebäddsrum (du kan uppgradera om du vill)
 • 3 vegetariska måltider per dag
 • 200-timmars yogainstruktörutbildning med erfarna, kunniga och dedikerade facilitatorer
 • Efter avslutad kurs, kamratundervisning och utvärdering får du ett certifikat som gör att du kan regestrera dig hos Yoga Alliance som Regestrerad Yogainstruktör (RYT-200)
 • Alla bokningsavgifter
Vad är inte inkluderat?
 • Transport från flygplatsen till yogalägret
 • Obligatoriskt studiematerial för kursen
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Valbara aktiviteter 

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var allt klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi vill gärna veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Ange din e-postadress så att vi kan komma i kontakt med dig!

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med via mejl. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och olika alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Har du inte fått något svar från oss? Kolla om mejlet kan ha hamnar i skräpposten!

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag Bli yogainstruktör i Costa Rica

Hem - San José - Hem

Flyg in till San José och ta dig sedan till Mal Pais på Nicoya Peninsula där yogautbildningen kommer hållas. Om du har tillräckligt med tid kan du välja att resa runt lite och utforska Costa Rica innan din utbildning börjar, men om inte så kommer du också att ha ledig tid under din vistelse för att ge dig ut på äventyr. Om du behöver hjälp med att planera din resa är vi alltid tillgängliga och kan hjälpa dig.

Yogautbildning redo att sätta igång?

YTT i Costa Rica är en blandning av traditionell yogaundervisning, andlighet och meditation. Under den tre veckor långa kursen kommer du att utveckla din egen yogakunskap och lära dig att undervisa andra. Du kommer att få utforska yogans historia, filosofi, anatomi, ayurveda, helande konst, hälsosam kost och mycket mer.

Yogautbildning Vad du får lära dig

Under din vistelse kommer du att lära dig massor av olika tekniker och metoder, bland annat kommer du att lära dig: Meditation, Pranayama och Asana Practice. Du kommer lära dig traditionell Hatha, Restorative, Yin och Prenatal yoga. Du kommer att få utbildning inom 4 Elements Philosophy & Earth Medicine. Det kommer att finnas djupgående yogaanatomi & fysiologiutbildning med fokus på tekniker som du kan införliva i din egen undervisning och praktik. Det kommer också att finnas Yoga Sutras och filosofi utbildning samt Ayurveda. Slutligen får du lära dig avancerade Pranayama-metoder.

Yogautbildning Erfarna facilitatorer

Under hela YTT-kursen kommer du att utbildas och vägledas av erfarna lärare som kan stötta dig på din resa – oavsett om du är fokuserad på att fördjupa dina egna yogakunskaper eller bli en registrerad yogainstruktör. Vi samarbetar med några av de bästa yogainstruktörerna och vi är glada att du får uppleva det!

Mal Pais & omgivningar bo i vackra omgivningar

Alla deltagare kommer att bo på plats i vackra bungalows på södra delen av Nicoyahalvön. Denna plats ger dig en unik chans att skapa en gemenskap med dina kurskamrater. Tre vegetariska och ekologiska måltider kommer att serveras varje dag under hela din vistelse här. Lita på oss, det kommer att kännas som himmelriket!

Fritid Glöm inte att utforska

Costa Rica och i synnerhet Nicoyahalvön är ett bra ställe att uppleva lokala äventyr. Om du vill utforska på fritiden finns det mycket att se och göra i området. Kolla in den lilla surfstaden Santa Teresa eller den avslappnade hippiebyn Montezuma, bara för att ge några exempel. På fritiden kan du göra vad du vill tillsammans med resten av gruppen, så varför inte ta till vara på att du befinner dig i ett tropiskt land med många möjligheter?

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...