{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

En månads maxad volontärresa i Costa Rica


osta-rica-arenal
Se hela rutten

Reslängd

4-6 veckor

Antal länder

1

Resetyp

Backpacking

Inkluderat i priset

Flyg & aktiviteter

Jag vill veta mer
Är du redo för en episk resa i vackra Costa Rica? Såklart du är! Tillbringa en månad med att uppleva allt detta land har att erbjuda. Lär dig spanska, volontärarbeta, prova på att surfa och utforska den frodiga naturen och dess exotiska djurliv. Är du redo för ett maxat äventyr i Costa Rica?

Costa Rica är den perfekta kombinationen av fantastisk natur och aktiviteter och på detta äventyr får du uppleva många av landets höjdpunkter på egen hand. Börja din resa med att lära dig spanska under 2 veckor (vilket du kommer att ha nytta av under din tid i Costa Rica) och delta i ett volontärprojekt för att stödja det lokala samhället. 

Du kommer att träffa andra backpackers under din spanskakurs och när du volontärarbetar. Men du kommer också att ha tid att resa runt i landet på egen hand, vilket innebär att det inte finns någon gräns för hur många aktiviteter du kan hinna med. Vad sägs om surfing, yoga eller ziplining - eller vandra upp en vulkan?

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
 • Flyg tur & retur till San José 
 • Ankomstpaket i San José
 • 2 veckors spanskakurs och volontärarbere
 • Boende i Puerto Viejo
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men vi kan hjälpa dig med det!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna utflykter och aktiviteter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi gör grovjobbet åt dig! Du gör såhär:

 1. Berätta för oss när du vill resa och vad du vill uppleva!
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig rådgivning av våra reseexperter

Vi hjälper dig att få ut det mesta av din budget och vi älskar att dela med oss av våra egna resetips. oroa dig inte, vi tar inte en krova för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa

Reseförslag: En månads maxad volontärresa i Costa Rica

Stockholm - San José - Santa Teresa - Rincón de la Vieja - San José - Tortuguero - Puerto Viejo de Talamanca - San José - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

San José Din resa börjar här

Ditt äventyr börjar i San José, där du hämtas upp direkt på flygplatsen för att slippa krångla med taxi. Ditt hostel ligger mitt i centrum och här kommer du att spendera dina två första nätter på resan. Ta dig tid att lära känna San José i din egen takt. Missa inte ett besök till exempel Nationalteatern och Central Market för att prova den lokala maten!

Santa Teresa 2 veckors spanskakurs + volontärarbete

Nu är det dags att gör dig redo för två veckor med spanskalektioner och volontärarbete i Santa Teresa, som ligger precis intill Stilla havet. Att lära dig spanska kommer inte bara att vara till nytta under din tid som volontärar, utan också om du reser vidare någon annanstans i Central/Sydamerika. Förutom spansklektioner kommer du att delta i ett volontärprojekt som är utformat för att bevara landets lokala naturresurser. Arbetsuppgifterna varierar beroende på säsong och väder, men arbetet fokuserar i allmänhet kring strandvård, återvinning och stöd till det lokala samhället.

Om du också är intresserad av att volontärarbeta med sköldpaddor så kan du förlänga din vistelse i Santa Teresa till 3-4 veckor och få chansen att delta i ett projekt för bevarande av sköldpaddor. Under din tid i Santa Teresa kan du också välja till att ta surf - eller yogalektioner!

Rincón de la Vieja Ta dig norrut

Efter 2 intensiva veckor av undervisning och fysiskt arbete är det dags att koppla av lite och njuta av landets fantastiska natur. Från Santa Teresa är vårt tips att du tar dig upp till det bergiga området Rincón de la Vieja. På vägen dit kan du även spendera några dagar med att hoppa från strand till strand, ge dig ut på surfbrädan igen och öva på spanskan med lokalbefolkningen. När du har nått Liberia, boka en taxi som kan ta dig till Rincón de la Vieja!

*Detta är förslag på aktiviteter som inte ingår i paketpriset.

San José Tillbaka till huvudstaden

Från Rincón de la Vieja är det en lång väg ner tillbaka till huvudstaden, så varför inte stanna till på vägen? Prova på forsränning på floden Tenorio eller upplev La Fortuna från hästryggen. Hoppa sedan på lokalbussen till San José och njut av alla sevärdigheter och musiken som spelas längst vägen.

*Detta är förslag på aktiviteter som inte ingår i paketpriset.

Puerto Viejo Res på egen hand

Därefter är det dags att resa söderut till de fantastiska stränderna i Puerto Viejo de Talamanca. Istället för att ta bussen dit kan du testa andra alternativ och under tiden gå mer lokalt. Ta färjan från Tortuguero till Limón. Här kan du gå in i vilken Soda som helst (lokalt hak) för att smaka på den kryddiga och annorlunda gallo pinto! Köp även med dig några patís att äta under din bussresa vidare till Puerto Viejo.

Vi har inkluderat en 3 nätters vistelse på ett vandrarhem i Puerto Viejo, men det är såklart helt upp till dig hur länge du vill stanna här. När du känner att det är dags att resa vidare, ta dig tillbaka till San José för hemresa eller fortsätt dina äventyr i Costa Rica eller Centralamerika. Oavsett vad du väljer, hjälper vi dig att ordna det!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...