{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Episk natur i Brasilien & Argentina


Res till Brasilien & Argentina med hjälp av KILROY
Se hela rutten

Reslängd

1 månad

Antal länder

2

Restyp

Backpacking

Inkluderat i priset

Flyg, äventyrs tours + mycket mer

Jag vill veta mer
Om det finns ett ställe som du måste besöka minst en gång i livet om du är en naturälskare så är det Argentina. Från de fantastiska landskapet i Patagonia till det mäktiga vattenfallet Iguaçu på gränsen till Brasilien, kommer du helt klart knäppa ett antal bilder på din kamera. I det här reseförslaget kommer du inte stanna här, du kommer fortsätta till Rio de Janeiro för att hänga på vad som kanske är Brasiliens vackraste stränder.

Argentina och Brasilien, två otroliga länder som har så mycket att upptäcka! Med det här reseförslaget kommer du få uppleva båda med en mix av äventyr och vandringar. Här är fokus natur, så efter några dagar i Buenos Aires kan du förvänta dig att se Patagonians natruliga underverk som Torres del Paine, El Calafate and Tierra del Fuego. Nedan är en liten förkick på vad som väntar på dig. Efter ca 2,5 vecka ute i vildmarken i Argentina flyger du från Ushuaia i söder, tillbacka till Buenos Aires. Härifrån tar du dig till Rio de Janeiro i Brasilien via det ikoniska Iguazufallen, det största vattenfallet i hela världen. Efter några sköna dagar i Rio är det dags att ta flyget hem igen...

Eller inte! Kom ihåg det här är bara ett reseförslag och du kan alltid ändra så du får ditt drömäventyr. Om du gillar det, hör av dig till oss så kan vi ordna ditt egna äventyr baserat på den här resan. Våra resexpertet se fram emot att hjälpa dig! 

 

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Buenos Aires 
 • Ankomstpaket med 2 övernattningar i Buenos Aires
 • 4 dagar i Patagonia, se pingviner och valar på en tur i Puerto Madryn
 • 9 dagars äventyr i Pantagonia med alla highlights
 • 4 dagars end-of-the-world äventyrstur i Ushuaia
 • Lokal transport mellan Buenos Aires and Puerto Madryn, El Calafate och Ushuaia
 • Inrikesflyg från Ushuaia till Buenos Aires
 • Gruppäventyr från Buenos Aires till Rio de Janeiro via Iguasu Falls
 • Boende
 • Flyg till Stockholm från Rio de Janeiro
 • Egen reseexpert
 • Bokningsavgifter
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer 
 • Måltider (förutom de som ingår under aktiviteterna)
 • Egna utlyfkter och aktiviteter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Upplev otrolig natur i Brasilien & Argentina

Hem - Buenos Aires– Puerto Madryn – El Calafate - Ushuaia – Buenos Aires – Iguaçu Falls – Rio de Janeiro – Hem

Det här är bara ett reseförslag för ditt stora äventyr. Om du vill få hjälp med att designa din egen resa, snacka med våra reseexperter. De vet allt om dit du vill åka och kan hjälpa dig få din drömresa.

Buenos Aires Den färgglada huvudstaden i Argentina

Buenos Aires, huvudstaden i Argentina är känt för sin vackra kolonianska arkitektur. Gå runt på gator och torg och få känslan av att du reser tillbaka i tiden. Men det finns mer att se! Det färgglada området La Boca är helt fantastiskt och San Telmo med sina kullerstensgator och matmarknader är något du inte vill missa. Och om du gillar street art är Buenos Aires the place to be. Du kan gå på en city tour och se alla målningar i de olika områdena. När du är klar med all sightseeing kan du sätta dig på en av barerna vid Plaza Serrano för några goda drinkar. Och kanske testa på asado, Argentinsk grillning?

Puerto Madryn Valar, pingviner och otrolig kust

Puerto Madryn är det bästa stället i hela Patagonien om du vill se marinlivet. Det är början till Valdes peninsula, ett naturreservat hem till elefantsälar, pingviner, sjölejon och valar. Allt detta och alla otroliga klippor och stränder är varför du ska åka hit. Om du är sugen på historia kan du också åka till den walesiska staden Gaiman. Vårt tips är att åka till Punta Tombo, ett måste om du älskar små söta pingviner (typ alla, eller hur?). Med nästan en miljon pingviner är det det bästa stället att se dom om du inte skulle ta en sväng till Antarktis.

El Calafate Ice ice baby

I El Calafate kan du ta dig till Los Glacieres National Park. Här kommer du se många glaciärer, bland annat glaciären Petito Moreno. Nära till den chilenska gränsen, är det här området en del av Australiska anderna och du kommer garanterat få helt fantastiska bilder med alla berg i backgrunden. Det är inte bara Petito Moreno som du inte får missa, vi rekommenderar att du också vandrar runt och ser fler glaciärer och sjöar i området.

Ushuaia Världens ände

Tierra del Fuego är en övärld som finns både i Chile och Argentina, men den östra delen är bara i Argentina. Om du vill åka till Antartiks är det i hamnen i Ushuaia expeditionen börjar. Men är du inte så sugen är det tur att du har nationalparken Tierra del Fuego med klarblå sjöar och fantastiskt utsikt. För att komma dit kan du ta tåget världens ände. Världens ände kallas hela området, vilket kanske inte är jättekonstigt då Ushuaia är den sydligaste staden i hela världen. Så det finns många anlednignar att åka hit om du frågar oss. Men som tur är finns det också en flygplats, och det är här du kommer hoppa på flyget tillbaka till Buenos Aires.

Iguaçu Falls Upplev det största systemet av vattenfall i världen

Ett annat sjukt imponerande underverk är ju Iguazufallen på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Mer än dubbelt så stort som Niagrafallen är det en helt otrolig upplevelse. När du kommer hit tar vi dig till båda sidorna av gränsen för att du ska få se allt. Och det är inte bara vattenfallen utan hela nationalparken som är helt fantastisk. På turen kommer du också få sen flera mindre vattenfall och vandra runt i nationalparken för att lära dig mer om det fantastiska området.

Rio de Janeiro En smak av den brasilianska kulturen

Slutdestinationen: Rio! Vad finns inte att älska här, du har den kända stranden Copacabana, fantastisk mat och massor att upptäcka. Omringat av gröna berg och några riktigt nice stränder är Rio AMAZING. Vill du få utsikt över staden, ta linbanan upp till berget kallat Sockertoppen. Utsikten här är helt klart värt det, speciellt vid solnedgången. När du tagit dig tillbaka ner igen ta dig till nationalparken Tijuca. En konstgjord tropisk skog med vattenfall mitt i staden. Känner du för en dagstripp finns paradisön Ilha Grande nära. Det tar ungefär tre timmar enkeel väg så har du tid över, unna dig en natt på ön.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...