{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Inkaleden och Amazonas i Peru


KILROY hjälper dig att planera din backpackingresa till Peru
Se hela rutten

Reslängd

cirka 3 veckor

Antal länder

1

Resetyp

Backpacking

Inkluderat i priset

Flyg & aktiviteter

Jag vill veta mer
Står Peru på din bucketlist? Detta reseförslag är för dig som vill uppleva det bästa av Peru utan att behöva avvara allt för mycket tid. Vandra Inkaleden till Machu Picchu och ge dig ut i Amazonas mystiska djungel under en 5-dagars tur som du sent ska glömma. Kolla in vad du får uppleva och hör av dig om du vill boka din resa till Peru!

Vandringen till Machu Picchu är ett fantastiskt äventyr som du måste bocka av på din bucketlist. Men Peru är också känt för sin spännande kultur, historia och givetvis Amazonas djupa djungel. Peru är med andra ord perfekt för trekking och äventyr Indiana Jones style! 

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Lima
 • 2 nätter på hostel i Lima
 • Inrikesflyg från Lima till Cuzco
 • 3 nätter på hostel i Cuzco
 • 4-dagars vandring till Machu Picchu
 • 5-dagars äventyrsresa i Amazonas
 • 2 extra övernattningar i Cuzco
 • Flyg hem från Cuzco
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men vi kan hjälpa dig med det!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna utflykter och aktiviteter 
alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

 1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
 2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
 3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Reseförslag: Inkaleden och Amazonas i Peru

Stockholm - Lima - Cuzco - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Lima Din resa börjar här

Ditt äventyr börjar i Lima, där vi har bokat de två första nätterna på hostel så att du får en smidig start på resan. Passa på att utforska denna spännande stad som är en mix av gamla, historiska byggnader och modern arkitektur. Spana in gamla kyrkor och lär dig mer om stadens historia. När det kommer till andra nöjen är det inte många andra städer klår Limas nattliv. Dansa loss med lokalinvånarna i Barranco glöm inte att beställa en Pisco Sour, landets mest kända cocktail!

Cuzco Vandra Inkaleden

Känner du av den höga höjden? Det tar ett tag att anpassa sig och därför har vi bokat in dig 2 nätter på ett av Cuzcos bästa hostel. Sedan väntar en av resans stora höjdpunkter, Inkaleden! Första dagen börjar med en enkel vandring genom slingrande bäckar, fantastiska landskap och gamla inkaruiner. Lokala guider kommer att ta hand om alla detaljer under hela vandringen och tar hand om det mest av utrustningen så du behöver bara bära en liten dagsryggsäck med vatten, regnkläder, snacks, med mera när du vandrar. Efter 3 dagar når du slutmålet, Machu Picchu!

Efter att ha beundrat den otroliga utsikten och utforskat ruinerna beger du dig tillbaka till Cuzco där vi bokat en natt på samma hostel som du bodde på senast, så att du får en chans att återhämta dig lite innan äventyret fortsätter!

Puerto Maldonado Djungeläventyr i Amazonas

Upplev Amazonas frodiga djungel under ett 5-dagars äventyr som startar i Puerto Maldonado. I tryggt sällskap med erfarna guider kommer du att få vandra in i hjärtat av Amazonas, följa med på nattsafari och vandra uppe trädkronorna djupt inne i djungeln. Du kommer också att få besöka en lokal farm för att lära dig mer om det lokala jordbrukets och prova på fiske det traditionella viset. Detta är ett äventyr du SENT ska glömma, det lovar vi!

Cuzco Dags för hemresa

Väl tillbaka i civilisationen bor du 1 natt till på hostel innan det är dags att hoppa på flyget hem igen. Vill du ha ett längre äventyr eller kombinera Peru med andra destinationer i Sydamerika? Inga problem! Förläng din vistelse i Peru med 2-3 veckor och passa på att upptäcka mer av landet, eller varför inte resa vidare till Colombia, Ecuador och kombinera det med Galapagos!

Glöm inte att detta bara är ett reseförslag och du kan plocka ihop ditt eget äventyr med flyg och upplevelser för din resa. Boka in dig på gratis reserådgivning över telefon eller i vår butik, eller släng iväg ett mejl så tar vi det därifrån!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...