{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
woman-walking-on-the-beach-playa-del-carmen-mexico
Se hela rutten

Reslängd

3-4 veckor

Start

Mexico City

Slut

Cancún

Inkluderat i priset

Flyg & aktiviteter

Jag vill veta mer
Ge dig ut på ett äventyr genom magiska Mexiko! På denna resa kommer du att få utforska alla de bästa delarna av landet och avsluta resan med en dykkurs i ikoniska Playa del Carmen.

Kan du inte bestämma vart i Mexiko du ska resa? Inga problem, det här reseförslaget innehåller en 16-dagars äventyrsresa som tar dig till de bästa delarna av Mexiko. En perfekt blandning av kultur, mat, antika ruiner, cenoter, nattliv och stränder.

Ta dig från Mexico City hela vägen till Cancún och upptäck kulturen, landskapen och smakerna i centrala Mexiko innan du beger dig till djungeln till ruinerna och de vita sandstränderna på Yucatanhalvön. Avsluta med några otroliga dagar i Cancún och du har ett Mexikoäventyr du aldrig kommer att glömma. Du reser tillsammans med en grupp andra backpackers, så du kommer ha glatt sällskap på vägen! 

Bege dig sedan till Playa del Carmen för en 5 dagars dykkurs och upptäck den magiska undervattensvärlden i  Mayarivierans innan du åker hem igen.

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Mexico City
 • 16 dagars äventyrsresa i Mexico
 • 5 dagars dykkurs 
 • Måltider (15 frukost, 3 luncher, 2 middag)
 • Fliyg hem från Cancún
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna aktiviteter och utflykter 

Reseförslag Magiska Mexiko

Hem - Mexico City - Puebla - Oaxaca - Puerto Escondido - Merida - Valladolid - Tulum - Playa del Carmen - Cancun - Hem

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Mexico City till Cancún äventyrsresa genom Mexiko

Kickstarta ditt mexikanska äventyr med ett par dagar i Mexico City för att lära känna dina nya resekompisar som du kommer att tillbringa 2 veckor tillsammans med. Innan äventyret börjar på riktigt har du tid att utforska alla färgglada kvarter och lära dig mer om stadens historia.

Sedan börjar resan söderut mot Puerto Escondido, där du hoppar på ett flyg till Yucatan-halvön. Gör dig redo att uppleva allt från lokal mat till ikoniska antika ruiner, små städer och otrolig historia. Oroa dig inte, det kommer att också finnas gott om tid att doppa i de vackra cenoterna på vägen och koppla av på stranden med en drink i handen. Får du feeling kan du ge dig ut i det lokala nattlivet!

Den 16 dagar är du framme i Cancún, där du så småningom går ombord på flyget hem. Men först väntar en 5 dagars dykkyrs i Playa del Carmen!

Playa del Carmen lär dig att dyka

Open Water Course är det första steget mot ett dykcertifikat. Här i Playa del Carmen väntar en dykupplevelse som är långt ifrån vad du skulle få någon annanstans. Att se ljuset tränga igenom små hål i grotttaken är en magisk upplevelse som du med största sannolikhet aldrig kommer att glömma! Kursen består av fem inlärningsmodule som är en kombination av självstudier och teori samt praktiska lektioner och en tentamen. Under kursen bor du i en lägenhet cirka 100 meter från dykcentret, stranden och huvudgatan där du hittar kaféer, barer, små konstbutiker och den mexikanska marknaden. Tänk på att du bör vänta en dag eller två efter ditt sista dyk innan du hoppar på flyget hem!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...