{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
trekking i torres del paine i chile
Se hela rutten

Reslängd

4-5 veckor

Antal länder

2

Resetyp

Backpacking & trekking

Inkluderat i priset

Flyg, lokal transport & äventyrsresa

Jag vill veta mer
Detta är den ultimata resan genom en av Sydamerikas höjdpunkter, Patagonien!

Den här resan tar dig genom både Argentina och Chile och äventyret börjar i Buenos Aires innan du reser vidare till El Calafate och Perito Moreno-glaciären. Därifrån tar du dig vidare till Puerto Natales där en vandring i Torres del Paine väntar! Nästa stopp är Punta Arenas där du kommer att få uppleva både vulkaner och episk natur i Puerto Varas och Chiloé. Du tar dig sedan till den chamriga hamnstaden Puerto Montt innan du beger dig till Chiles huvudstad, Santiago. Hur låter det?

Detta reseförslag ger dig det bästa av Patagonien. Livliga städer, vackra landskap, lokal kultur och naturliga underverk. Vad finns det att inte älska?

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans. 

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Buenos Aires
 • Ankomstpaket i Buenos Aires
 • Inrikesflyg till El Calafate
 • Ankomstpaket i El Calafate
 • Lokal transport till Puerto Natales
 • 6 dagars äventyr på Torres del Paine Trek
 • Lokaltransport till Punta Arenas
 • 1 övernattning i Punta Arenas
 • 4 dagars äventyrsresa i Puerto Varas och Chiloé
 • Flyg till Santiago
 • 2 nätter på hostel i Santiago
 • Flyg från Santiago
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men det kan vi hjälpa dig med!)
 • Vaccinationer 
 • Måltider (förutom de som ingår under aktiviteterna)
 • Egna utlyfkter och aktiviteter 
alt

Designa din egen drömresa

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Reseförslag: Patagonia Explorer

Stockholm - Buenos Aires – El Calafate – Puerto Natales – Punta Arenas – Puerto Montt – Santiago – Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

Buenos Aires, Kickstarta ditt äventyr!

Passa på att utforska den livliga staden Buenos Aires! Vi har bokat boende åt dig så att du kan fokusera på att uppleva alla sevärdigheter. Promenera bland de färgglada husen i "La Boca", spana in de historiska byggnaderna i San Telmo (och kanske se en och annan tango) eller bara chilla runt i den avslappnade atmosfären i Palermo. Vi lovar att Buenos Aires inte kommer att göra dig besviken, Det är en av de häftigaste städerna i hela Sydamerika!

El Calafate, Perito Moreno-glaciären

Hoppa på ett inrikesflyg till El Calafate, där transfer till ditt boende väntar. Här har du tre dagar på dig att utforska den charmiga staden och besöka Perito Moreno-glaciären i Los Glaciares nationalpark innan du beger dig till nästa destination.

Något du absolut inte får missa i El Calafate är att göra en dagsutflykt till Lago Argentina. Det är en fantastisk plats för picknick och ett dopp en solig dag!

Puerto Natales, Torres del Paine

Kommande 6 dagar väntar en vandring genom den berömda Torres del Paine i den chilenska delen av Patagonien. Denna vandringsled är känd bland äventyrliga resenärer som en av de mest natursköna vandringarna i världen. Du kommer att vandra genom hisnande landskap, se glaciärer, turkosa laguner och de berömda "tre tornen". Vandringen är helt klart utmanande, men så värt det!

Det bästa sättet att fira en avklarad vandring är att besöka Mesita Grande! Här hittar du stans bästa pizza som serveras vid ett enda stort bord – så det är en utmärkt plats för att lära känna nya människor!

Punta Arenas, Övernattning och egna utflykter

Här har du en dag på dig att utforska denna charmiga stad innan du reser vidare till nästa stopp. Paddla kajak eller hoppa på en båt vid Magellansundet för att se pingvinerna som bor här!

Denna kuststad är känd som "porten till Antarktis", så om du är taggad på att lägga till ett extra äventyr på din resa rekommenderar vi ett 11-dagars äventyr till Sydshetlandsöarna och den antarktiska halvön. Snacka med oss så berättar vi mer!

Puerto Montt, vandring och marknader

Puerto Montt är utångspunkten för de nästkommande 4 dagarna. Här får du utforska vulkanerna Osorno och Calbuco, segla upp för Chacao-kanalen (och kanske få en glimt av sjövargarna) och besöka den charmiga ön Chiloé och alla dess chamriga marknader. Nästa upp är Santiago de Chile!

Santiago, Den livliga huvudstaden

Äventyret avslutas i Santiago, Chiles livliga huvudstad. Vi har ordnat med ett riktigt nice startpaket för 3 dagar och 2 nätter på ett grymt hostel. Här har du god tid på dig att utforska sevärdigheterna på egen hand. En sak du definitivt inte får missa är att bestiga Cerro San Christobal! En bättre plats att se solnedgången i Santiago är svårt att hitta!

Om du inte är redo att lämna Chile riktigt än kan du välja att lägga till några dagar och utforska de norra delarna av landet. Berätta för oss vad du skulle vilja se så hjälper vi dig att förlänga resrutten!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...