{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Stränder & djungel i Mexiko & Costa Rica


Strand Puerto Escondico
Se hela rutten

Reslängd

6-8 veckor

Antal länder

2

Restyp

Backpacking

Bäst tid att åka?

november till mars

Jag vill veta mer
Hur låter kombinationen stränder, kulturella sevärdheter, lummig djungel och djurliv? Sjukt nice om du frågar oss! Kolla in detta reseförslag som tar dig till både Mexiko och Costa Rica. Låt äventyret börja!

Resan börjar i en av världens största städer, Mexico City. Utforska staden och gör dig redo för ett 8 dagars äventyr genom centrala Mexiko som slutar i pärlan Puerto Escondido. En förflyttning från storstadsvibbar till den latinamerikanska, avslappnade atmosfären. Vi kan lova att du kommer känna sand mellan tårna, dricka cocktails vid stranden, höra vågor som slår försiktigt mot stranden och käka tacos till lunch. Mexiko har verkligen allt! 

Res vidare mot Cancun och utforska både Yucutan och Quintana Roo på egen hand. Här finns stränder i världsklass, Maya-ruiner och cenotes (naturliga djupvattenbrunnar) nästan överallt.

Från Cancun flyger du till San José för att påbörja ett 11 dagars äventyr tillsammans med andra backpackers. Res till alla häftiga platser i Costa Rica tills du når Santa Teresa, paradiset för dig som vill lära dig att surfa.

Stanna här så länge du vill innan du flyger hem igen från San José. Eller vidare till en ny destination? Upp till dig! 

Kom ihåg att detta bara är ett förslag på hur du kan lägga upp din resplan. Kanske vill du korta ned antalet dagar? Eller förlänga resan? Vi löser det, hör av dig till oss bara!

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
 • Flyg till Mexico City
 • 8 dagars äventyrsresa från Mexico City till Puerto Escondido
 • 8 dagars surfcamp i Puerto Escondido
 • Flyg från Puerto Escondido till Cancun
 • Flyg från Cancun till San José
 • 11 dagars äventyrsresa i Costa Rica
 • Flyg hem från San José
 • Bokningsavgifter
 • Egen reseexpert 
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men vi kan hjälpa dig med det!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna utflykter och aktiviteter 

Reseförslag: Stränder & djungel i Mexiko & Costa Rica

Hem - Mexico City - Puebla - Oaxaca - Puerto Escondido - Cancun - San José - La Fortuna - Monteverde - Liberia - Nosara - Tamarindo - Santa Teresa - Hem

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

8 dagars äventyrsresa Mexico City till Puerto Escondido

Landa i Mexico City och gör dig redo att påbörja äventyret som ska ta dig till Puerto Escondido. Du kommer att resa 8 dagars tillsammans med andra backpackers förbi Puebla och Oaxaca innan du är framme vit slutmålet.

Surfa och lär dig spanska Puerto Escondido, Mexico

Vi har bokat in dig på ett 8 dagars surflcamp där du kommer att få lära dig att surfa som ett proffs! Aldrig testat förut? Inga problem! Vi lovar att du kommer få lära dig av de bästa surfinstruktörerna som lär dig grunderna på nolltid. Du bor på campet och kommer hänga med sköna människor hela dagarna. Du kommer också att få lära dig grunderna i spanska, eller fräscha upp dina kunskaper om du redan har en del förkunskaper! Detta camp är nämligen en kombination av av spanska och surfing. Grym kombo va?

Utforska Yucutan & Quintana Roo Res på egen hand

När du anländer till Cancun rekommenderar vi att du spenderar minst 2 veckor med att utforska Yucutan och Quintana Roo. Det finns massor av saker att se, göra och uppleva. Vi snackar inte bara om fantastiska stränder. Upptäck även gamla Maya-ruiner ochbesök en av de mångacenoterna, som är naturliga djupvattenbrunnar du kan doppa dig i!.När du känner dig klar med att utforska Yucutan & Quintana Roo reser du vidare till Costa Rica för att leva »Pura Vida«!

Upplev det bästa av Costa Rica San José till Tamarindo

Du landar i San José, Costa Ricas huvudstad. Här kommer du att möta upp andra backpackers som kommer att resa med i 11 dagar. Under detta äventyr kan du se fram emot frodig djungel och adrenalinpumpande aktiviteter i Monteverde och La Fortuna. Ävetyrsresan slutar i Tamarindo, där du på egen hand tar dig till Santa Teresa.

Surf's up... igen! Santa Teresa, Costa Rica

Santa Teresa är en liten pittoresk stad vid stranden där livet levs i ett långsamt tempo. Besök The Bakery för en god frukost och surfa lite mer när du känner för det. Santa Teresa är ett pardis för surfare från hela världen reser till och du kommer snabbt att förstå varför. När du är redo slutar denna resa i San José där vi har inkluderat flyg hem. Om du inte vill resa vidare förstås? säg till bara, så hjälper vi dig att förlänga resrutten!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...