{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surf & Cloud Forest i Costa Rica


KILROY hjälper dig att planera din backpackingsresa till Costa Rica
Se hela rutten

Reslängd

2-4 veckor

Antal länder

1

Resetyp

Backpacking

Inkluderat i priset

Flyg, surfcamp & äventyrsresa

Jag vill veta mer
Dags att åka på den där drömresan till Costa Rica? Vi har satt ihop ett reseförslag som passar dig som vill vara borta cirka i cirka 2-4 veckor och hinna med att både hänga på surfcamp i Santa Teresa och haka på en otroligt häftig äventyrsresa inne i Costa Ricas djungel!

Costa Rica är den perfekta kombinationen av fantastisk natur, stämning och häftiga upplevelser. Börja din resa med en oförglömlig äventyrsresa tillsammans med andra backpackers. Under 6 dagar kommer du att få besöka La Fortuna samt utforska Cloud Forest i Monteverde där massor av häftiga aktiviteter väntar! Res sedan vidare till Santa Teresa, alla backpackers favorit, för att hänga på ett riktigt coolt surfcamp i 1 vecka tillsammans med massa andra sköna människor.  

*Frånpris per person för två personer som reser tillsammans

Vad är inkluderat?
 • Flyg tur & retur till San José 
 • 6 dagars äventyrsresa 
 • 1 veckas surfcamp i Santa Teresa
 • Bokningsavgifter
 • Personlig reseexpert
Vad är inte inkluderat?
 • Reseförsäkring (men vi kan hjälpa dig med det!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (förutom de som ingår i aktiviteterna)
 • Egna utflykter och aktiviteter 
alt

Designa din egen drömresa till Centralamerika

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

 1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
 2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
 3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta

Reseförslag: Surf & Cloud Forest i Costa Rica

Stockholm - San José - La Fortuna - Monteverde - Santa Teresa - San José - Stockholm

Kom ihåg att detta bara är ett reseförslag. Om du vill få hjälp med att skapa ett skräddarsytt reseförslag är du välkommen att höra av dig till våra äventyrliga reseexperter. De älskar att designa drömresor och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter och bästa tips!

San José Din resa börjar här

Ditt äventyr börjar i Costa Ricas huvudstad, San José! Checka in på ditt hostel och bege dig sedan ut för att utforska staden innan du möter upp dina reskompisar som du kommer att hänga med de närmsta 6 dagarna. Framåt kvällen tar ni er tillsammans till San Pedro för att käka middag och lära känna varandra bättre. Men stanna inte ute för sent, imorgon börjar äventyret på riktigt!

Om du vill lägga till ett par extra dagar i San José innan äventyrsresan börjar, ordnar vi givetvis det!

La Fortuna vulkaner & äventyr

På vägen till La Fortuna stannar ni till vid den aktiva vulkanen Poas där du garanterat kommer att vilja ta ett par schyssta bilder vid kratern. Lär dig sedan mer om lokal kaffeproduktion, käka nyfångad fisk till lunch och lär dig att göra egna tortillas! På eftermiddagen reser ni vidare till La Fortuna för att checka in på hostlet, ta en drink i baren och kanske unna dig ett dopp i någon av de många lokala varma källorna.

Nästa dag får du utforska La Fortuna på egen hand, eller såklart tillsammans med dina reskompisar om du känner för det. Kolla in majetätiska vattenfall, prova på forsränning eller glid runt på en paddleboard på Lake Arenal. En dag du sent kommer att glömma!

Monteverde Cloud Forest

Det är dags att hoppa på bussen i La Fortuna, ta båten över Lake Arenal och sedan hoppa på bussen igen till den urhäftiga molnskogen i Monteverde. Välkommen till en grönskande, mystisk oas som bokstavligen osar äventyr! Faktum är att det första du kommer att få göra är att åka zip-line genom djungeln. Hur coolt?

Nästa dag får du spendera precis hur du vill, men du vill inte missa hängbroarna! Resten av dagen kan du spana efter vilda djur, besöka fjärilsträdgården och sedan bege dig tillbaka till hostlet för att njuta av en lokal hantverksöl.

Santa Teresa lär dig surfa

Taggad på mer äventyr? Har du rest hela vägen till Costa Rica är vårt bästa råd att ta vara på så mycket som möjligt av vad detta underbara land har att erbjuda. Därför har vi bokat in dig på 1-veckas surfcamp i Santa Teresa. Här lever alla efter mottot Pura Vida och förutom att lära dig surfa kommer du att hänga med massor av sköna backpackers, äta god mat och komma ner i varv mellan surflektionerna.

San José tillbaka till huvustaden

Om du känner att det räcker så för denna gång, tar du dig tillbaka till San José på egen hand för att flyga hemåt igen. Men, om du vill uppleva fler äventyr kommer vi gärna med tips på vad mer du kan göra. Utforska den sagolika nationalparken Manuel Antonio, eller gör en viktig insats som volontär på ett djurskyddscenter i Puerto Viejo. Nyfiken? Mejla oss och berätta lite kort om vad du skulle vilja göra så sätter vi ihop ett skräddarsytt förslag!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...